Iščem delavca, zaposlitev takoj
Ker na zavodu ne najdem ljudi, ki bi bili pripravljeni delati, moram iskati delavce tudi po forumih. Če poznate koga, ki ustreza opisu spodaj mu posredujte oglas.
Nudim takojšnjo zaposlitev za keramičarja z izkušnjami. Pogoj je da si iz Ljubljane ali bližnje okolice. Delo poteka v Sloveniji. Plača je dobra. Več info na sonce.rumeno7@gmail.com. LP
mogoče pa za vas dobra plača pomeni nekaj drugega kot za potencialnega delavca?
zanimivo da keramičarje takoj dobijo v at,de…takoj ko jim ponudiš 1.5k neto…+ obvezno 13. in 14. plačo.
zakaj pa mora biti blizu ljubljane? a zaradi prevoznih stroškov, 36e mesečne vozovnice bi še uspeli plačati, kak evo več pa bi vas pahnil v rdeče številke?
Vem da sem malo nesramen, ampak da vam pa od 120.000 ljudi noben ne ustreza, se človek kar malo vpraša….saj se ne gre za nuklearno fiziko da res rabiš precej znanja….
Ime firme ali s.p., ki zaposljuje?
Pogoji dela?
Ure vožnje do delavnega mesta(objekta) plačane ali ne?
Neto plača?
Ostali pogoji?
Delavnik dopoldansko delo, popoldansko delo, po potrebi?
…
Ali je to tako težko napisat, se bo verjetno našel kdo ki bi ga zanimalo, če bo uvidel da mu to ustreza, ali se vam zdi bolje, da se vam vsuje 200 ponudb za delo in jih 190 niti ne zadostuje vašim potrebam.
Ni nujno da je vrhunski keramičar tudi zadosten kadrovnik!
Tipično, ne samo da si nesramen, nimaš pojma o pojmu, ko boš pa iskal dobre majstre, mizarje, keramičarje, parketarje, ti bo jasno. Itak pa verjetno nimaš keša, samo fovšijo.
Ti pa povem tole, smo renovirali hišo in stanovanje in hudičevo težko je dobit DOBREGA keramičarja, mi smo ga, res je bil najdražji od vseh, samo ima reference in celo arhitektka je bila brez pripomb. Se ga pa čaka in tudi plača.
Mama je vzela kar enega, katastrofa.
Tako da je res, dobrih keramičarjev ni!
Kaj težiš?? Si keramičar?
Primi za kramp in se poberi delat!![/quote]
Nima veze ali greza keramičarja ali za profesorja zgodovine ali pa komunalnega delavca, vsak bi rad vedel v naprej kaj mu služba nudi in kaj od njega delodajalec pričakuje. In na koncu delodajalci pizdijo 300 prošenj in ponudb sem dobil pa niti ene pametne, ja kako pa če še sami ne znajo povedat kaj bi radi.