Iščem diskretno ljubimko…

Prijeten, nezatežen, poročen 43-letnik, s smislom za humor, želim po tej poti spoznati prijetno, diskretno poročeno žensko, za prijetne trenutke v dvoje in popestritev spolnosti, za daljše obdobje.

Medovernetovci kdo je bolj normalen jaz ki sem samska ali diskreten porocen moski ki isce sex?
Prosim za vasa mnenja. Grem bruhat!
[/quote]
Kaj pa je narobe v zgornjem zapisu, da bi ti mogla it bruhat?? Poglej še kakšno drugo temo, ki je bolj za bruhat kot ta zapis. V sosednji temi piše, da je mož svoji ženi predlagal, da bi rad videl, kako jo drugi poriva!!! Halo…kar pojdi bruhat
Ojla pisi mi na mail gorenjc666@gmail.com

Prijeten, nezatežen, poročen 44-letnik, s smislom za humor, želim po tej poti spoznati prijetno, diskretno poročeno žensko, za prijetne trenutke v dvoje in popestritev spolnosti, za daljše obdobje.
Ojla pisi mi na mail gorenjc666@gmail.com sem.pa 42 letni

Iščem poročeno damo za avanturco… Sem 28let star športne postave mmmm Djanus189@gmail.com
Oj “imela bi te”, lahko pišeš na iscemdruzbo123@gmail.com, ce te zanima.
Sem moski v 30-ih letih.

Prijeten, urejen, poročen 44-letnik, s smislom za humor, želim po tej poti spoznati prijetno, diskretno poročeno žensko, za prijetne trenutke v dvoje in popestritev spolnosti, za daljše obdobje. Če se ti mož ne posveča dovolj in si želiš diskretno druženje, mi piši.

Prijeten, urejen 44-letnik, s smislom za humor, želim po tej poti spoznati prijetno, diskretno poročeno žensko, za prijetne trenutke v dvoje in popestritev spolnosti, za daljše obdobje. Če se ti mož ne posveča dovolj in si želiš diskretno druženje, mi piši.
Forum je zaprt za komentiranje.