Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Iščem diskretno ljubimko…

Iščem diskretno ljubimko…

Prijeten, nezatežen, poročen 43-letnik, s smislom za humor, želim po tej poti spoznati prijetno, diskretno poročeno žensko, za prijetne trenutke v dvoje in popestritev spolnosti, za daljše obdobje.

[email protected]

Medovernetovci kdo je bolj normalen jaz ki sem samska ali diskreten porocen moski ki isce sex?
Prosim za vasa mnenja. Grem bruhat!

Medovernetovci kdo je bolj normalen jaz ki sem samska ali diskreten porocen moski ki isce sex?
Prosim za vasa mnenja. Grem bruhat!
[/quote]

Kaj pa je narobe v zgornjem zapisu, da bi ti mogla it bruhat?? Poglej še kakšno drugo temo, ki je bolj za bruhat kot ta zapis. V sosednji temi piše, da je mož svoji ženi predlagal, da bi rad videl, kako jo drugi poriva!!! Halo…kar pojdi bruhat

ponujam ženski erotično masažo, možen seks, tudi avantura. pokliči 070 332 604

Ali še vedno iščeš?

Imela bi te…

Ojla pisi mi na mail [email protected]

Prijeten, nezatežen, poročen 44-letnik, s smislom za humor, želim po tej poti spoznati prijetno, diskretno poročeno žensko, za prijetne trenutke v dvoje in popestritev spolnosti, za daljše obdobje.

[email protected]

Še iščeš?

Ojla pisi mi na mail [email protected] sem.pa 42 letni

Sem 28 letni okolica Maribora

Iščem poročeno damo za avanturco… Sem 28let star športne postave mmmm [email protected]

Oj “imela bi te”, lahko pišeš na [email protected], ce te zanima.

Sem moski v 30-ih letih.

Prijeten, urejen, poročen 44-letnik, s smislom za humor, želim po tej poti spoznati prijetno, diskretno poročeno žensko, za prijetne trenutke v dvoje in popestritev spolnosti, za daljše obdobje. Če se ti mož ne posveča dovolj in si želiš diskretno druženje, mi piši.

[email protected]

Prijeten, urejen 44-letnik, s smislom za humor, želim po tej poti spoznati prijetno, diskretno poročeno žensko, za prijetne trenutke v dvoje in popestritev spolnosti, za daljše obdobje. Če se ti mož ne posveča dovolj in si želiš diskretno druženje, mi piši.

[email protected]

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close