iščem dobrega in ne predragega frizerja v ljubljani
Jaz sem šla k Nayi in moram reči, da sem bila zelo zadovoljna. Salon ima na Trubarjevi.
kaj je zate drago? Meni je recimo draga tudi zastonj frizura, če si je po striženju ne morem sama oblikovati. Sem imela že to priložnost, da sem se pri sicer medijsko precej znanem frizerju lahko strigla zastonj, pa mi je bilo škoda se vozitiv center, ker s tisto frizuro si nisem imela kaj pomagati. Zato že kar precej let ostajam zvesta stranka Mareta z Vodnikove. Cena: okrog 50 eur. Ni poceni, ampak vredno, hodim pa k njemu na 6 -8 tedno, imam ravno tako kratko frizuro.
Samo striženje. Cena variira glede na leta izkušenj frizerja, 52 je cena striženja pri Maretu.
Ma mi je v bistvu zoprno ga imenovati, ampak po drugi strani imam pa čisto konstruktivno kritiko in sem tudi njemu povedala. Frizer iz centra je Sašo Mali. Je pa tako, da sem mogoče jaz pač bolj zahtevna in želim tehnično bolj kvalitetno striženje, da si potem doma lahko sama oblikujem. Nekomu je pa za to vseeno, tako da ne morem posplošiti in reči, da je Mali slab frizer. meni pač ne ustreza.
Jaz sem pa pravkar prišla iz “FRIZERSTVO FRIZURCA” na Celovški v Ljubljani. V ta salon hodim že 4 leta in še nisem bila razočarana. Gordana me postriže tako, da si brez problemov potem sama oblikujem frizuro, tudi po dva meseca mi ni treba zaradi striženja obiskati frizerja. Res pa je, da je frizerjev, ki znajo dobro postriči lase zelo malo. Za mene, pa dobro postriženo pomeni to, da si brez problemov doma sama uredim frizuro. No in še cena: pranje,striženje,fen je 35€, barvanje pa 40€. Barve Paul Mitchell (Ferrary, v svetovnem merilu v frizerski kozmetiki).
Ni poceni je pa dobr.
Že več kot 10 let redno hodim v frizerski salon Ema v Murgle centru na Viču..Vedno sem zelo zadovoljna,se zelo potrudijo, so zelo prijazne in zelo ugodno ceno imajo.Imam kratke lase in za striženje in fen plačam 28€.Imajo tudi odlično pedikuro, vmes pa mi naredijo še manikuro in je vse obenem.Me postrežejo s kavico in cedevito.Odidem zrihtana od glave do pete, vmes pa se še fajn nasmejimo.Priporočam!
Punce ,,tole je preverjeno v Ema salonu v Murglah sem končn našla frizerko da me je razumela kaj bi rada.Isušena ,točn to je naredila kaj sem želela.
Cena zelo fajn,striženj pa še z krtačo oblikovala in sem plačala 26e nisem mogla verjet.v salonu pa so čakali fantje slišala sem da je 7 e striženje.
punce so za povrh zelo prijazne.
Punce ,,tole je preverjeno v Ema salonu v Murglah sem končn našla frizerko da me je razumela kaj bi rada.Iskušena ,točn to je naredila kaj sem želela.
Cena zelo fajn,striženj pa še z krtačo oblikovala in sem plačala 26e nisem mogla verjet.v salonu pa so čakali fantje slišala sem da je 7 e striženje.
punce so za povrh zelo prijazne.