Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek iščem dobrega in ne predragega frizerja v ljubljani

iščem dobrega in ne predragega frizerja v ljubljani

Imam krajšo frizuro, s svojo frizerko pa nisem preveč zadovoljna. Ker se strižem vsak mesec, to na leto kar precej nanese. Mi predlagate kakšnega dobrega, pa vendar ne predragega frizerja v Ljubljani.

Jaz sem šla k Nayi in moram reči, da sem bila zelo zadovoljna. Salon ima na Trubarjevi.

http://www.naya.si/

Moj predlog je tudi na Trubarjevi 🙂 Salon Marina – je nastopal tudi v filmu Pod njenim oknom 🙂 Jaz sem z Mojco zelo zadovoljna! tel. 433 63 25

Frizer Jernej na Vodnikovi.

kaj je zate drago? Meni je recimo draga tudi zastonj frizura, če si je po striženju ne morem sama oblikovati. Sem imela že to priložnost, da sem se pri sicer medijsko precej znanem frizerju lahko strigla zastonj, pa mi je bilo škoda se vozitiv center, ker s tisto frizuro si nisem imela kaj pomagati. Zato že kar precej let ostajam zvesta stranka Mareta z Vodnikove. Cena: okrog 50 eur. Ni poceni, ampak vredno, hodim pa k njemu na 6 -8 tedno, imam ravno tako kratko frizuro.

Ali ta cena vključuje barvanje ali samo striženje?
In kdo je ta medijsko odmeven frizer v centru, če lahko poveš?

Samo striženje. Cena variira glede na leta izkušenj frizerja, 52 je cena striženja pri Maretu.
Ma mi je v bistvu zoprno ga imenovati, ampak po drugi strani imam pa čisto konstruktivno kritiko in sem tudi njemu povedala. Frizer iz centra je Sašo Mali. Je pa tako, da sem mogoče jaz pač bolj zahtevna in želim tehnično bolj kvalitetno striženje, da si potem doma lahko sama oblikujem. Nekomu je pa za to vseeno, tako da ne morem posplošiti in reči, da je Mali slab frizer. meni pač ne ustreza.

…jaz za barvanje in striženje konic plačam 88 evrov. Se mi zdi drago, a kaj naj?Sem komaj našla tega frizerja, bi pa menjala, če bi prišparala kak evro, pa imela kljub temu ok barvo. Tako da predlagajte.

Hvala, ker si delila info.
Ali Mare računa posebej še umivanje in sušenje? Meni je namreč to mimo, ker je seveda lepo skriti strošek, ki te pri računu vrže na rit. Jaz sem sicer zadovoljna s svojim, me pa motijo ravno ti dodatki. Če mi barva lase, mi je nekako logično, da mi umije tudi lase….

Dejte no jaz za barvanje, prameni in striženje, (kratek las) plačam 36 eur in me tudi ful dobr ustriže tako da imam oziroma si lahko sama dela frizurco cca 6-7 tednov.
Frizerski salon Erika Sostro.

Ne, to je končna cena za striženje s pranjem, sušenjem in končnim oblikovanjem. Barvanje se pa seveda plača dodatno.

Jaz pa za barvanje, umivanje, striženje, oblikovanje,…… plačam 35 €. Več kot to bi mi bilo čisto preveč.

Evo, jaz tudi nikoli ne plačam več kot 40€ za umivanje, pramena, striženje, fenanje.

Je pa frizerski salon Pepelka pri WTC-ju. Punce so zlate!!

Fino, da je še kje poceni, pa kvaliteta barve ? S katerimi preparati pa to dela ? Kajti, ko se barvaš veliko let, je kakovost barve strašno pomembna , veliko bolj kot trenutno cena!!!

Joj katere barve uporablja res ne vem iz glave vendar niso kar neki daleč od tega. Lahko pa primerjamo npr z striženjem in se bo točno videlo ali je drago ali ne in sicer
pranje, striženje, fen frizura z dodatki plačam 14 eur (kratek las)

Jaz sem pa pravkar prišla iz “FRIZERSTVO FRIZURCA” na Celovški v Ljubljani. V ta salon hodim že 4 leta in še nisem bila razočarana. Gordana me postriže tako, da si brez problemov potem sama oblikujem frizuro, tudi po dva meseca mi ni treba zaradi striženja obiskati frizerja. Res pa je, da je frizerjev, ki znajo dobro postriči lase zelo malo. Za mene, pa dobro postriženo pomeni to, da si brez problemov doma sama uredim frizuro. No in še cena: pranje,striženje,fen je 35€, barvanje pa 40€. Barve Paul Mitchell (Ferrary, v svetovnem merilu v frizerski kozmetiki).
Ni poceni je pa dobr.

Že več kot 10 let redno hodim v frizerski salon Ema v Murgle centru na Viču..Vedno sem zelo zadovoljna,se zelo potrudijo, so zelo prijazne in zelo ugodno ceno imajo.Imam kratke lase in za striženje in fen plačam 28€.Imajo tudi odlično pedikuro, vmes pa mi naredijo še manikuro in je vse obenem.Me postrežejo s kavico in cedevito.Odidem zrihtana od glave do pete, vmes pa se še fajn nasmejimo.Priporočam!

Punce ,,tole je preverjeno v Ema salonu v Murglah sem končn našla frizerko da me je razumela kaj bi rada.Isušena ,točn to je naredila kaj sem želela.
Cena zelo fajn,striženj pa še z krtačo oblikovala in sem plačala 26e nisem mogla verjet.v salonu pa so čakali fantje slišala sem da je 7 e striženje.
punce so za povrh zelo prijazne.

Punce ,,tole je preverjeno v Ema salonu v Murglah sem končn našla frizerko da me je razumela kaj bi rada.Iskušena ,točn to je naredila kaj sem želela.
Cena zelo fajn,striženj pa še z krtačo oblikovala in sem plačala 26e nisem mogla verjet.v salonu pa so čakali fantje slišala sem da je 7 e striženje.
punce so za povrh zelo prijazne.

Pocen in dober frizer je v hotelu Park, Tabor 9. komplet barvanje in striženje plus fen frizura je 30 eur.

New Report

Close