Iščem dodatno delo ob nedeljah
Nobene podjemne pogodbe ne rabiš. Če želiš pomivat posodo v gostilni, povsod rabijo, najboljše, da je blizu tvojega doma. Delaš kot budala, plačilo minimalno, med 6 in 8 eur na uro. Nekje dobiš še prehrano. Plačajo sproti, na roko. Pri morebitni podjemni pri kakšnem drugem delu, se ti ne splača, saj so prispevki in dohodnina polovica tvojega zaslužka.
Živjo!
Iščeš morda že dolgo delo od doma? Delaš kjerkoli in kadarkoli.
Prodajajo se parfumi z 30% essence In še veliko več izdelkov od kozmetike,nakita,suplefit,izdelki za naše hišne ljubljenčke,sončna očala,razne kreme za telo,lase,polžja linija,arganova linija, čistila,parfumi in dišave za dom itd…Vse se dela preko aplikacije. Stran si lahko pogledate tukaj ali se pa lahko registrirate.
Zaslužek; 50% + provizija
>https://www.chogangroupspa.com/chogangroup/registration/1/DAJ8AA460/15
Za dodatna vprašanja sem na voljo:
instagram: essenceshopbeauty.
Ali na gmail: renic.jana@gmail.com
Anonimno 5049, 23.09.2023 ob 21:03
Živjo!
Iščeš morda že dolgo delo od doma? Delaš kjerkoli in kadarkoli.
Prodajajo se parfumi z 30% essence In še veliko več izdelkov od kozmetike,nakita,suplefit,izdelki za naše hišne ljubljenčke,sončna očala,razne kreme za telo,lase,polžja linija,arganova linija, čistila,parfumi in dišave za dom itd…Vse se dela preko aplikacije. Stran si lahko pogledate tukaj ali se pa lahko registrirate.
Zaslužek; 50% + provizija
>https://www.chogangroupspa.com/chogangroup/registration/1/DAJ8AA460/15
Za dodatna vprašanja sem na voljo:
instagram: essenceshopbeauty.
Ali na gmail: renic.jana@gmail.com
Ahaaaa, to je tista fora, ko si se vrgla v to in čez noč izgubila vse kolegice, ker vsem po vrsti najedaš da naj kupijo pri tebi parfum (ki jasno, mimogrede, to ni parfum ampak aromatizirana voda, ki diši natanko dve minuti) in težiš in že nihče več se ti na telefon ne oglasi in v glavi imaš kako bajno boš ti zalužilo, praktično pa nimaš niti potnih stroškov pokritih, ko kolegicam voziš naročeno in vsiljeno robo. Sem prav napisal a ne?
Čiščenje, urejanje doma, gospodinjenje, se mi zdi super. Delaš na vrednotnico.
Je pa prvih par strank najtežje dobiti. Zato imej mogoče normalno tržno ceno, a imaš popust za prve stranke npr. za prva dva meseca in to poveš vnaprej, da ne boš potem dvignila cene, kar je nezaželeno pri strankah. Bolhe je da poteče obdobje popusta.
Da te nekdo spusti v svoj dom, imajo ljudje najraje priporočila ali zanesljive sosede ali znance ali pa narediš dober prvi vtis. Skratka aktivno išči, pa se bo odprlo.
Gospod nisem hvala bogu izgubila nikogar od svojih in ne tezim da ljudje morajo kupiti parfum od mene! Do zdaj so usi,ki so narocili parfume so zadovoljni nevem zakaj pravite da parfum disi samo 2 minuti? Cudno zakaj na mene parfum disi do 8 ur? Katerega ste probali? A veste da vsak parfum ne disi na useh ljudeh enako? Tu so razlike v hormonih,letih,kozi…+ tega pa a ste premesali parfum pred uporabo? Saj parfum ne vsebuje vode samo rastlinsko olje,alkohol in essenco parfuma. + ODVISNO JE kje se spricate in ne drgnite zapestje! Probajte narocit luxury line posebej erba pura al pa orto parisi in pol komentrirajte da disi 2 min. Pol se boste se zivcirali da vam zarad teh parfumov se ostala oblacila disijo.
Hvala in lp