Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Iščem družbo. 50+ za klepet

Iščem družbo. 50+ za klepet

Takoj ,ko se pojavi to ime (xrobe) in še eno, je znak, da je tema uničena.. Ne berem več. Večina tudi ne bere. Potem se onadva preigravata….
Sedanjim moderatorjem je vseeno, prejšnji bi vsaj koskušali kaj uredit.(. Ta forum res ni več vreden piškavega oreha. Zbogom

Pogledam, če ga ni, preberem. A kaj, ko zaključi skoraj 90{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} tem. Brez veze tak forum.
[/quote]

Se dobimo pri brunarici en dan ko bo lepo vreme. Kako se pa najdemo glede na guzvo tam…

[/quote]

Le kako se jim da. ? Tak nivo.

Res je gužva. Kako točno prideš do tja ? Bila sem enkrat, dvakrat. So me pripeljali ;).

Zadaj mimo pop tv ja gres. Je parkirisce.

Kje je tam brunarica?! Se hecate?

Kje je tam brunarica?! Se hecate?
[/quote]

Vaš link

Ali pa z Linhartove, če si z LPP.
Predlagam eno bolj raztegljivo uro od do, da lahko vskočijo še tisti, ki bi prišli kasneje, dobili bi se pa tako, da se natakarju pove za družbo MON ali pa kakšno drugo ime, po želji. Koneckoncev, bi bil lahko to kar ves dan, pa se pride, ko se pride.
Za tak neobvezen klepet, da dobiš družbo, ko želiš na kavo in se srečaš s somišljeniki, je res lahko na voljo ves dan ali še celo več dni.

Še en parking je z Vojkove, ob ekošari, zavije se ob semaforju za pešce, slepa dolga ulica ob blokih. Je tik ob športnem parku in brunarici.

Ali pa z Linhartove, če si z LPP.
Predlagam eno bolj raztegljivo uro od do, da lahko vskočijo še tisti, ki bi prišli kasneje, dobili bi se pa tako, da se natakarju pove za družbo MON ali pa kakšno drugo ime, po želji. Koneckoncev, bi bil lahko to kar ves dan, pa se pride, ko se pride.
Za tak neobvezen klepet, da dobiš družbo, ko želiš na kavo in se srečaš s somišljeniki, je res lahko na voljo ves dan ali še celo več dni.

Še en parking je z Vojkove, ob ekošari, zavije se ob semaforju za pešce, slepa dolga ulica ob blokih. Je tik ob športnem parku in brunarici.
[/quote]

Ekošara na Vojkovi je nasproti Gasilske brigade, za lažjo orientacijo.
Tam ustavljata 20 in 13.
Kot rečeno, po slepi ulici ob blokih, naravnost v park.

Tam je neka nova gostilna, na pol brunarica. Super za srečat se.

Zogi, jaz se ti opravičujem za nesporazum.
Nisem iz Ljubljane. Na žalost. Tudi meni je dolgčas…
🙂

Ja, lahko bi bilo to, ja.

Nekje v centru bi bilo najboljše. Pr’ šestic?

Ja pa ne cel dan
Saj nas ne bo sto. Najprej se odlocimo ali vikend ali recimo petek. Jaz bi petek po 17 uri. Miza mon. Ta petek?

to je pa res, najboljše bi bilo nekje v centru…

Treba je določit dan, tudi uro, vsaj okvirno.

V centru ni v redu. Lepse in bolj domace ob brunarici.

Dostop, transport. Niso vsi z avtom. Mora biti nekje, kjer je linlija LPP in to ne le ena.

Saj je bus 20 in 7 in 2 in se ena se mi zdi. Tako. Zdaj pa ne komplicirat ker ne bo iz tega nic.

Saj je bus 20 in 7 in 2 in se ena se mi zdi. Tako. Zdaj pa ne komplicirat ker ne bo iz tega nic.

fantazija pomagaj lepo prosim…

Ta petek ob petih .sonce bo. Kdo pride? Jaz bi.

Petek ob 5h. Če ne bo dežja.

Pride tudi katera mlajša, ali bodo same 50 +?

Petek ob 5h. Če ne bo dežja.
[/quote]
Jaz tudi, če bo lepo vreme.

New Report

Close