Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Iščem družbo. 50+ za klepet

Iščem družbo. 50+ za klepet

Zogi, jaz sem vedno za klepet, sama veš.
🙂

Dostop, transport. Niso vsi z avtom. Mora biti nekje, kjer je linlija LPP in to ne le ena.
[/quote]

Dostop do brunarice za Bežigradom je z več strani, z Linhartove lpp 7,22,tudi 19, Vojkove 13, 20, nasproti Gasilske brigade, je tudi parking, še en parking mimo pop tv, vsi dostopi za kolesarje.

Nasproti pop tv je Hofer, za tiste, ki še nabavljajo grede, miz je dovolj, tudi za večje družbe, večje lesene, za primer dežja in običajne.
Ni pa bajerja kot v Kosezah, lahko pa igrate tenis ipd, hehe.
Družba Mon naj se zbere.

Napišite, kako vam čas ustreza, tudi dopoldne, ker ni nujno, da bi se dobili vsi hkrati, po želji možnih več dni in razpon ure.
Če se dobimo najprej po dva, bo to že korak naprej.
Važno je, da se družimo, da začnemo.

Meni osebno je prav, da ni starostne in omejitve po spolu.
Da se da dobiti, kraj in prostor določen, skupinice se pa lahko kasneje same formirajo po želji.
Za začetek.

Dostop do brunarice za Bežigradom je z več strani, z Linhartove lpp 7,22,tudi 19, Vojkove 13, 20, nasproti Gasilske brigade, je tudi parking, še en parking mimo pop tv, vsi dostopi za kolesarje.

Nasproti pop tv je Hofer, za tiste, ki še nabavljajo grede, miz je dovolj, tudi za večje družbe, večje lesene, za primer dežja in običajne.
Ni pa bajerja kot v Kosezah, lahko pa igrate tenis ipd, hehe.
Družba Mon naj se zbere.

Napišite, kako vam čas ustreza, tudi dopoldne, ker ni nujno, da bi se dobili vsi hkrati, po želji možnih več dni in razpon ure.
Če se dobimo najprej po dva, bo to že korak naprej.
Važno je, da se družimo, da začnemo.
[/quote]
Če se mi bo dalo presedat, pridem.

Ja, Ljubljana. Če je katera po 60, naj se javi. Se bomo dogovorile.
[/quote]
Sem 60+ nekaj drobiža.
Tako srečanje smo že enkrat čarali, pa potem žal ni nič ratalo.
Pusti mail, pa se ti bomo javili.
Sem tudi za srečanje v športnem parku v brunarici pri POPTV.

Če se mi bo dalo presedat, pridem.
[/quote]

Za začetek, kdor pride, pride, naj bo petek ob 5. Če ga ni, ni nič narobe.
Bi pa dala predlog, da se lahko dogovarjamo za vse dni, tudi individualno, ker v petkih in čez vikend marsikomu ne ustreza, bi mu pa med tednom.
Tako, da smo bolj fleksebilni. Da ni nič obvezno, kadar komu zapaše, pa da ima- dobi družbo za klepet.

Bo znak Družba Mon v redu? Ali pa Miza Mon, kot ste tudi predlagali?
Družba Mon je neodvisna od mize, ker bi bilo lahko kasneje še več manjših družbic.

Vsi imate absolutno prav.
Morate pa vedeti, da ima fantazija intenzivno vzburjen čudovito krasen ščegetavček.
🙂

Nadaljujte prosim…

Za začetek, kdor pride, pride, naj bo petek ob 5. Če ga ni, ni nič narobe.
Bi pa dala predlog, da se lahko dogovarjamo za vse dni, tudi individualno, ker v petkih in čez vikend marsikomu ne ustreza, bi mu pa med tednom.
Tako, da smo bolj fleksebilni. Da ni nič obvezno, kadar komu zapaše, pa da ima- dobi družbo za klepet.

Bo znak Družba Mon v redu? Ali pa Miza Mon, kot ste tudi predlagali?
Družba Mon je neodvisna od mize, ker bi bilo lahko kasneje še več manjših družbic.
[/quote]
Sem bolj za med tednom. Lokacija mi je sicer zelo od rok, a se bom potrudila priti. Mogoče v petek. Če bo pa kdaj med tednom, sigurno.

Sem bolj za med tednom. Lokacija mi je sicer zelo od rok, a se bom potrudila priti. Mogoče v petek. Če bo pa kdaj med tednom, sigurno.
[/quote]
Med tednom bolj odgovarja.

V redu je, vi se kar zmenite in dogovorite med sabo jaz grem pa ob enih na pico v neko picerijo.
🙂

Jaz bi tudi prišla, čeprav sem malo mlajša. Ali je res omejeno na 50+??

Med tednom bolj odgovarja.
[/quote]

Včasih mi tudi v petek odgovarja. Se da zmenit, ni problem.

Maja, midva se lahko zmeniva v dvoje, bo še bolj zanimivo..
Pošlji kontakt in opis..

Sem za to, da ni starostne omejitve, niti po spolu.
Nekje se dobimo, čvekamo pa lahko tudi za drugo mizo, se odmaknemo.

Tu bi le napisali, to in to uro bom tam, če še kdo pride, ker je med tednom več časa in želja, tako dopoldne, kot popoldne.
V tem primeru imamo več možnosti, da najdemo družbo za klepet in nismo omejeni na dan in čas, lahko tudi večkrat.
Natakarju le povemo, koga iščemo in ne bo problema iskanja po mizah.
Miz je dovolj, malih in za večje družbe, parkinga tudi, lpp tudi. Pravzaprav se da narediti tudi sprehod med vrtički, do Žal ali do BS3.
Ni bogve kaj, je pa.
Za voznike, obvoznica je praktično tam, brez semaforjev.

Tako, da sploh ni potrebe komplicirati.
Vsak, ki si želi družbe, naj napiše, kdaj bo tam, datum, uro od do, pa je.

Vidim, da prihaja pomlad in vse cveti in brsti.
Ja, intenzivno vzburjen ščegetavček je prečudovit in prekrasen.
🙂

No zdaj sta 2skupini
Ena v petek ob 5 pri brunarci
Druga med tednom ob 5 v sredo pri brunarci

Pridem, če bodo 50+ in 60+. S 30-40 letniki se družim v službi- po službeni dolžnosti. Jih imam dost,tako da to odpade. Ostala bom kar pri dobrih babjih srečanjih. Štiri (50++) se najdemo 1x na teden in čvekamo do nezavesti. Ostali se pa imejte.

Saj se da komot zgrupirati, kakor komu odgovarja.
Važen je punkt, čas in geslo, da ne hodimo okrog miz z nageljni v roki, hehe.

Na ta način se lahko dobivamo kjerkoli in karkoli po Sloveniji, ker smo večkrat na različnih koncih, pa bi radi koga spoznali, se družili, klepetali.
Možnosti imamo torej neomejeno.
S fiksnimi urami in spontanimi, enako s kraji in časom. Najdemo se z geslom preko natakarja, Družba mon, klepet ali karkoli se domenimo.
Vsak bo tako komot našel zase ustrezno družbo, ki si jo želi.

Podobno, kot prevozi, peljime ipd.
Tu naj bo izhodiščna točka, da sploh začnemo, ki lahko preraste, se razraste kot bo komu ustrezalo.

Evo, nasvidenje, se vas veselim.

Takole. Jaz, 55, pridem morda jutri, v petek pa zagotovo.
Bo Mon kaj častil, ko mu bomo delale reklamo? 🙂
Se vidimo.

Poglejte,
V mojem življenju se je zemlja planet že 53 krat zavrtel okrog našega skupnega sonca.
In to naše skupno sonce kakor neskončno majhno zvezdico nosite v svojem srcu.
Poskusimo razvijat domišljijo in fantazijo.

Vegetarijanska pica je bila pa odlična.
Zogi vas še kaj zanima…

🙂

Super, nas bo kar nekaj.

Saj se da komot zgrupirati, kakor komu odgovarja.
Važen je punkt, čas in geslo, da ne hodimo okrog miz z nageljni v roki, hehe.

Na ta način se lahko dobivamo kjerkoli in karkoli po Sloveniji, ker smo večkrat na različnih koncih, pa bi radi koga spoznali, se družili, klepetali.
Možnosti imamo torej neomejeno.
S fiksnimi urami in spontanimi, enako s kraji in časom. Najdemo se z geslom preko natakarja, Družba mon, klepet ali karkoli se domenimo.
Vsak bo tako komot našel zase ustrezno družbo, ki si jo želi.

Podobno, kot prevozi, peljime ipd.
Tu naj bo izhodiščna točka, da sploh začnemo, ki lahko preraste, se razraste kot bo komu ustrezalo.

Evo, nasvidenje, se vas veselim.
[/quote]
Jutri bom prišla pogledat, če bo kdo tam ;).

Jutri bom prišla pogledat, če bo kdo tam ;).
[/quote]

Jutri verjetno ne bom utegnila, v petek pa pridem.
Lepo se imejte jutri, se vidimo.

Ali potem za petek sigurno velja, je katera ali kateri iz Črnuč, Bežigrada, da lahko pridemo skupaj?

New Report

Close