Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Iščem družbo za v hribe

Iščem družbo za v hribe

Iščem družbo za v hribe. Ni važno žensko, moško. Je tu kakšna/kakšen, ki bi šel v hribe, vendar ne sam/a?

Pridružim se tudi druščini veselih ljudi.

Od kod pa si? in leta?

Osrednja Slovenija, 40

ja kam bi pa šla, koliko imaš kondicije? jaz sem za, čeprav zdaj ravno za visokogorje ni, ampak se najde kaj kar ne bi bilo preveč zahtevno 🙂

____________________ [b]404 Not Found[/b] [i]nginx/1.6.2[/i]

Poišči različne pohodniške skupine na facbooku. Tam jih imaš polno.Se jim pridružiš na kakšni turci in spoznaš ogromno super ljudi. So pa bolj mladii ne starejši tako kot so ponavadi v planinskih društvih.
Jaz sem ravno tako spoznala veliko novih hribovskih prijateljev.

Kondicije zadost, tam do dve uri hoje.

Kaj je zate “v hribe”? Na Šmarno goro, Veliko planino ali na Prisank?

Velika planina. V tem letnem času me ne vleče ravno v visokogorje.

S tako kondicijo se lahko pridružiš dedkom pa babicam nad 90 let pri sprehodu v tivoliju. Resni pohodniki in društva zahtevajo vsaj kondicije za 4 ure hoje. Izleti se seniorje pa največ 3 ure. Bo treba še malo vadit !!

Upssss, nisem vedela, da ste taki asi, zame je dovolj dve uri hoje v hrib, potem pa koča, čajček, en ta kratek, jota, soncek, počitek, potem počasi dol. Grem takoj kvifte dvigat.

to je kondicija ????
oprosti ampak sam hodim vsak dan 2 uri cca 10-12km in mislim , da nimam prave kondicije za neko resno pohodništvo .

Jon, blagor tebi, ker imaš vsak dan toliko časa!!! Jupi!!

Dve uri hoje? Pa to prideš samo do prvega drevesa pa nazaj….temu se reče sprehod, ne hoja v hribe.

Ojej, še vedno nisi nič našla? Slabo ti kaže res. Pri 40 sama samcata, pa niti enega, ki bi šel s tabo na en hribček? Huh!

Samo sekirat se ne, jaz pravim….vse še bo….

http://med.over.net/forum5/read.php?124,7830044,8945524#msg-8945524

Kaj bi čakala na družbo? Na priloženi hribi.net klikneš na konkreten hrib in se odprejo pristopi – napotki, dolžina in zahtevnost so označeni. Se ne moreš izgubit.

Ojej, še vedno nisi nič našla? Slabo ti kaže res. Pri 40 sama samcata, pa niti enega, ki bi šel s tabo na en hribček? Huh![/quote]

Je težko živet, ko si tako zgrenjen, da drugim privoščiš samo slabo??

Po moje si ti z družbo kar na istem,….sobota popldne ti pa kucaš na mon. Hm,..in ti takim soliš pamet???

Avtorica, ne se sekrat, za nesramne odgovore tule gor. Tisti, ki hodimo v službo, imamo familijo in druge obveznosti, vemo, da nam je čas za rekreacijo odmerjen.

Če greš ti vsak viked za 2 uri hodit je to top in verjemi, da velika večina, ki tule nepodpisana bruha komentarje, svoje riti s kavča ne prestavi dlje, kot do hladilnika.

Mi z otroci hodimo do 2 uri, (še najmanj kondicije imam jaz) in nam je supet, enako kot tebi, potem, pa na čaj in enolončnico in proti domu.
Mi pa iščemo bolj družine, ki bi takole hodile, ker naši prijateji so povečini taki, ki se raje vozijo na izlete z avti vse do cilja.

http://med.over.net/forum5/read.php?124,7830044

mislim, da bi morala najprej definirati kaj zate pomenijo hribi. a je to šmarna gora al je to mangart po ferati ali pa kakšen tošč. potem pa lahko nasprej iščeš.

ampak dve uri hoje pa 5 ur počitka z čajčki, jotami in ta kratkimi pa res išči bolj lene upokojence. ali pa tiste gospodične, ki pravijo kako blazno ”hodijo” v hribe.

sama se takšnih izogibam na daleč. ki raje posedajo in iščejo ravne sprehode, najraje po pst-ju na sončen dan.

še vedno greš pa lahko sama. ne vem zakaj ne.

3y3- otroke imam tudi, koliko so stari tvoji. Bi se dalo kaj zmenit, če ste za, samo na malce lepše vreme bi morali počakati.
Vsi, ki sprašujete, zakaj ne grem sama. Zato, ker je lepše hoditi v družbi. Tisti, ki ste pa oh in sploh pohodniki pa hodite v gore, ne v hribe!!! Srečno vam pot!

Povej po pravici – te zanima ženska ali moška družba?

stara 41 let, s tvojo kondicijo, osrednja Slovenija
se ti pridružim, pusti kakšen zasebni kontakt 🙂

Matr kolk so nekateri pametni s to kondicijo, če imaš FB stran poglej skupino pohodništvo tam se bo že kdo našel za kak krajši izlet. Drugače pa sedaj za nižje hribe več kondicije tako ne rabiš višje je pa sneg. Če ne drugega pa v kako planinsko društvo.

se pridružim_ sem prav vesela, da si se javila, piši mi na: soncek.vhribih@gmail.com
za firbca_zanima me tako ženska kot moška družba, prav vsakega bom vesela, več nas bo, bolj bo veselo, če se bomo lahko zorganizirali, lepo ujeli in razumeli, seveda brez kakšnih težakov, hihihi
lepo se imejte

New Report

Close