Iščem duo za poroko primorska
Njuna spletna stran je:
Drugače pa še telefonska: 041 583 939
Mislim da sem vse prav napisala.
Prebiram tole temo o duo limit in kar ne morem mimo da ju ne bi tudi jaz pohvalil. Ko sva se pred dobrima 2 mesecam poročila je bilo na najini poroki nepozabno in to prav zaradi njiju. Na poroki je bilo ogromno svatov ki skoraj oz, nikoli ne plešejo, ampak tokrat so. Vsi smo se čudili kako jima je uspelo, vendar fanta zares obvladata.
Na poznani spletni strani, ki ponuja vsemogoče videoposnetke sem si ogledal par amaterskih utrinkov zabav, veselic, fešt… kjer sta godla fanta z imenom Duo limit. Očitno je, da evforija nad tem duom raste s količino (ne nujno kvaliteto) popitega alkohola. Prvi vtis: lušten pijanski cigu-migu, če-zabava-zastane-se-gremo-“Janez stara kluka pit se ga ne upa”
Pozdrav
Naša mama je imela duo Limit za 50 let in moram povedat, da je bilo na zabavi fenomenalno in to prav zaradi dua limit. Fanta sta pripravila celo družbo da je plesala, celo moj stric je plesal, ki ga nisem videla plesat še nikoli v življenju. Ne vem, fanta imata neko neverjetno pozitivno energijo, ki jo prenašata med ljudi.
Drugo leto se poročim in seveda sem že rezervirala duo Limit.
Priporočam vsem ki se še odločate.
Dragi mmml, moram ti povedati da se krepko motiš. Nama sta igrala na poroki, kjer je bil tudi priznani slovenski glasbenik (kateri ni pomembno), ki je moj sorodnik in ju je zelo zelo hvalil, torej pomeni, da je kvaliteta kar na nivoju. Lahko povem, da ne igrata samo cigu migu, ampak igrata zelo kvalitetno glasbo kot je Joe Cocker, Tina Turner, Eros ramazotti, Santana in še bi lahko naštevala. Pohvale predvsem pevcu.
Cigu migu pač zaigrata, ker to vzdigne nas slovence, kaj čmo taki pač smo. Kakšen cigu migu šele dvigne naše južne sosede, in tudi to ta dva fanta zaigrata.
Malce sem prebirala tole temo in moram povedati, da sem tudi sama navdušena nad limitom. Povedati moram, da sta tudi zelo ažurna in dobro obveščata predvsem na facebooku. Jaz sem se z njima dogovorila vse preko facebooka in emaila. Še isti dan sem dobila odgovor in smo redno na zvezi preko facebooka. Tudi to je dandanes pomembno za nas, ki iščemo informacije.
Za martinovo smo s prijatelji bili na eni osmici na krasu, kateri ne bom omenjal zaradi reklame. Tam je igral duo Limit in moram povedat, da ta dva fanta sta res carja. Česa podobnega še nisem videl. Dva fanta na odru in naredita žur, da še drugi dan nisem prišel k sebi. Dobesedno je cela osmica poskakovala na njune ritme. Družba je plesala po mizah in stolih, cela osmica je pela z njima, vzdušje je bilo tako, da ga je težko opisati. Skratka nepozabno. Človek ne more verjet, da lahko dva fanta naredita tako vzdušje. Noben duo ali trio se ne more primerjati z duo Limit. Fanta igrata v živo vse kar pač lahko dva človeka naredita v živo. Kitarist je igral kitaro za vratom, klaviaturist ima fenomenalen vokal, skratka vsaka čast fantoma.
Tudi jaz počasi razmišljam o poroki in stvar, ki jo imam že določeno je glasba.
Težko je razumet, da je lahko nek duo tako oboževan, ampak ta dva sta res nekaj posebnega.
Duo Limit je zakon.
Ja imata tudi igrice. Nimata kakšnih vulgarnih in opolzkih zadev, vse v mejah normale. Vodita vse lepo, metanje šopka, torta,…
Pri nama sta zelo lepo sodelovala z vsemi svati, posvetita se vsemu. Nista prav kakšna animatorja, da bi se kaj šemila pa kakšne skeče zganjala, nama sta bila res odlična in vse kot mora bit.
Predvsem pa, mi smo dali povdarek na glasbi in to pa obvladata v nulo.
Enica5, najlepša hvala za tvojo pomoč.
Danes sem se dogovorila z Duo Limit, hvala bogu da sem bila zgodnja, da sta imela septembra še prosti termin. Res sta zelo prijazna in po telefonu sem takoj videla da sta veseljaka in pozitivca. Glede na to da imam poroko na štajerskem ni bilo nobenega problema, prideta kamorkoli, pa še cena zelo zelo sprejemljiva. Upam da bo super. Vsekakor poročam.