Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Poroka Iščem duo za poroko primorska

Iščem duo za poroko primorska

A Igrata tudi na ločitvah?

Po mojem ja zakaj pa da ne bi igrali. Pokliči jih.

Ne se hecat ker to so resne stvari.
Ja duo limit poznam tudi sam in je definitivno najboljša odločitev.

Duo limit sem klicala za mojo poroko 30.7 in fanta sploh nista več prosta. A je to mogoče? Ful sem razočarana in potrta.Kaj moram 2 leti prej rezervirat glasbo?

Vem kako ti je. Tudi midva sva imela to smolo, da je bil Limit že zaseden, potem sva se dogovorila s Pajdaši, so kar v redu.

Opažam po različnih forumih da je Duo LIMIT izjemno zaželeno blago in zanima me zakaj??Kaj je pri njiju tako posebnega? Mogoče ju še jaz najamem.

Zakaj? Zato ker sta posebna in različna od drugih duotov in triov saj igrata vse v živo in veliko improvizirata, vsaj kolikor smo slišali in zadeva zveni odlično.

Duo, ki na odru zveni kot bend,a ste malo fukjeni vsi skup,vsi igrajo na midi faile in vas nategujejo.Če ste takšni butlni jih kar plačujte.

Hja bogi ste glasbeniki, da sami sebi mečete polena pod noge.

Tudi jaz imam izkušnje z duo limit in jih zelo pohvalim. Igrala sta na poroki ženine sestrične, zdaj pa bosta zaigrala še na najini. Poročava kako bo vse skupaj uspelo. Najmanj pa naju skrbi za glasbo, ker sem prepričan da bosta naredila vzdušje tako kot je treba.

Ja, 30.7. igrata na poroki moje prijateljice 🙂 Slišala v živo – super sta!

Midva bova imela trio Quo Vadis in so tudi fenomenalni – naredijo žur. Cena je tudi sprejemljiva.

Midva sva najela duo limit že lansko leto septembra za najino poroko, ki bo junija. Enkrat sva ju slišala in nisva niti več razmišljala saj sta nama bila zelo všeč.

A imata res tudi stari rock na repertuarju?

Ja, preverjeno igrata tudi stari rock. Bila sem na poroki sošolke in smo res dobro zažurali in se že dolgo nisem tako naplesala na stari rock kot takrat. Zdaj sem tudi jaz v tej fazi, ko se pripravljam na poroko in jasno sem ju rezervirala.
Drugače pa igrata zelo širok repertuar, tako da se za vsakega nekaj najde.

Midva sva duo Limit včeraj rezervirala že za drugo leto, ker baje da sta ful naprej zasedena in sva si želela prav njiju. Nama sta super.

koliko pa fanta računata?
Erika&jan…za kateri datum pa sta jih rezervirala?
midva imava v mislih 7.7.

Mene pa zanima, če ima mogoče kdo kakšen dvd oz. posnetek poroke na kateri je igral Duo limit pa bi ga bil pripravljen posoditi? Seveda ga vrneva.
Našel sem tiste na youtubu ampak me zanima malo bolj konkretno kako izgleda njuna fešta. Sva iz drugega konca Slovenije in nama je na Primorsko malo predaleč za vozit da bi si ju šla v živo ogledat
Če je kdo ki jo ima in je pripravljen posodiit naj se prosim javi lahko tudi na mail: [email protected]

Ma folk pa res ne vem kaj tolk komplicirate. Saj se lahko vpraša v kakšne kraje kjer pač bend igra in se vse izve. Enkrat če se zapeljete na špil pa vas res ne bo hudič vzel.
Gledat na dvd-ju pa spet ni to realno. Na posnetku je vedno manj euforično in lepo kot v živo.
Če sta fanta primorca je najbolje povprašat na primorsko oz. v kraje od koder prihajata, tam za sigurno najbolje vedo kakšna sta.
Lahko si pomagata tudi z današnjim zelo popularnim facebookom.

Vsepovsod je tolk te samopromocije in metanja polen pod noge drug drugemu da človk sploh neve čemu bi še verjel. Zato sprašujm da se prepričam. Ker tle gor pa tudi drugje lahko vsak napiše kar hoče. Sem si že pomagal z facebookom in našel zaenkrat pozitivne ocene.

Pol res ne vem v čem je problem. Zapelji se enkrat na njihov nastop pa si naredil vse.

Do katere ure pa igra duo LIMIT?

Na poroki kjer sva bila midva sta igrala do 4h, je pa res da so že skoraj vsi odšli in sta na koncu igrala le štirim parom. Nama sta rekla nekje do 4h lahko pa tudi več z doplačilom menda.
Všeč sta nama bila tudi zato, ker se ga nista nacunglala kot nekateri muskontarji, ki morjo imet vsak svojo literco na mizi. Zelo lepo in sproščeno sta izpeljala večer nabit z žurko.

Prvič sem slišala za dva zeta,gdo pozna?Sta primerna za poroko?

Duo limit je nama pričaral nepozaben večer, zato je vedno na najinem seznamu za glasbo.
Drugače so v redu tudi duo terasa in duo nande.

Odlično!Ravno iščeva kakšen duo. Hvala za predlog.

New Report

Close