Iščem duo za poroko primorska
Ja, preverjeno igrata tudi stari rock. Bila sem na poroki sošolke in smo res dobro zažurali in se že dolgo nisem tako naplesala na stari rock kot takrat. Zdaj sem tudi jaz v tej fazi, ko se pripravljam na poroko in jasno sem ju rezervirala.
Drugače pa igrata zelo širok repertuar, tako da se za vsakega nekaj najde.
Mene pa zanima, če ima mogoče kdo kakšen dvd oz. posnetek poroke na kateri je igral Duo limit pa bi ga bil pripravljen posoditi? Seveda ga vrneva.
Našel sem tiste na youtubu ampak me zanima malo bolj konkretno kako izgleda njuna fešta. Sva iz drugega konca Slovenije in nama je na Primorsko malo predaleč za vozit da bi si ju šla v živo ogledat
Če je kdo ki jo ima in je pripravljen posodiit naj se prosim javi lahko tudi na mail: [email protected]
Ma folk pa res ne vem kaj tolk komplicirate. Saj se lahko vpraša v kakšne kraje kjer pač bend igra in se vse izve. Enkrat če se zapeljete na špil pa vas res ne bo hudič vzel.
Gledat na dvd-ju pa spet ni to realno. Na posnetku je vedno manj euforično in lepo kot v živo.
Če sta fanta primorca je najbolje povprašat na primorsko oz. v kraje od koder prihajata, tam za sigurno najbolje vedo kakšna sta.
Lahko si pomagata tudi z današnjim zelo popularnim facebookom.
Na poroki kjer sva bila midva sta igrala do 4h, je pa res da so že skoraj vsi odšli in sta na koncu igrala le štirim parom. Nama sta rekla nekje do 4h lahko pa tudi več z doplačilom menda.
Všeč sta nama bila tudi zato, ker se ga nista nacunglala kot nekateri muskontarji, ki morjo imet vsak svojo literco na mizi. Zelo lepo in sproščeno sta izpeljala večer nabit z žurko.