Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Poroka Iščem duo za poroko primorska

Iščem duo za poroko primorska

Nikjer ne najdeva kakšne cene od duo LIMIT. Mogoče zna kdo kaj o temu povedat?

Očitno o ceni nihče nič ne ve, baje pa da sta ful dobra.

Točne cene za Duo Limit ne vem ker baje oblikujeta ceno glede na kraj, čas in ostale stvari. Menda pa je po nauradnih podatkih med 400 in 600€.
Definitivno sta pa vredna takega denarja, vsaj kar sta pokazala lansko leto na osmici.

Duo Limit sem rezervirala v oktobru za poroko. O njih sem prebrala same pohvale, vendar sem se hotela prepričat do konca in sem ju šla poslušat v živo. Bila sem zelo vesela saj sem se pravilno odločila. Upam samo da bo še vse ostalo kar spada zraven poroke steklo ok.

SUPERCA.

Nama bo tudi drugo leto igral Duo Limit na poroki. Komaj čakava fešto.

a slučajno nimata špilov al kej… ker se tuki tako promovirata???

Ne vem ali se duo Limit promovira ali ne, kaj se najbrž že mora kot vsak bend, samo midva nisva imela te sreče, da bi ju dobila za najino poroko, pa sva ju klicala pol leta prej. Očitno sta zasedena na polno. Poslušala sva ju tudi že v živo in špilata lepo.

Glasba je glasba, odvisno kako jo sprejemaš.

Tudi midva sva vedno bliže najini poroki. Največjo težavo nama predstavlja prostor, ker imava povabljenih 120 ljudi in je res težko dobiti prostor, da ti še kaj plesišča ostane.
Za glasbo sva rezervirala duo LIMIT, ki je tukaj kar dost govora o njih. Seveda sva ju šla prej poslušat in bila prijetno presenečena in zadovoljna, da sva ju naročila. Upava, da bo tudi na poroki vse štimalo kot je treba, samo še prostor dobiva pa bo.

Duo limit je igral na naši obletnici šole in smo se res dodobra naplesali. Navdušil meje predvsem širok repertoar, ki ga imata. Za poroko sta sigurno moja.

Poroka je za nama in igral nama je duo Limit. Kot obljubljeno sedaj poročam. Fenomenalno!Brez besed. Zelo sem bila v strahu kako bo vse skupaj izpadlo, ker sva imela povabljeno zelo mešano družbo, a Duo limit je za to res nad pričakovanji poskrbel. Vsi so se do dobra naplesali in napeli. Res ni mi žal denarja, ki sem ga namenila za Limit.

Srečna vidva Enrika, midva sva se pa mal najeb***. Duo Limit nama je bil mal predrag, pa sva uzela ene za 100€ ceneje pa sva se fino kot sem že rekla. Res nama je žal ker sva storila hudo napako, za 100€ sva sedaj ista. Zdaj bi dala tudi 300€ več sam da bi lahko napako popravila. Ne glejte samo na ceno, ker ta o kvaliteti kar veliko pove. Bendi ki imajo višjo ceno, pomeni da tudi veliko igrajo ker ta denar tudi dobijo – torej če veliko igrajo so dobri.
Duo Limit se je pri nas na Gorensjkem kar dobro uveljavil, kar nekaj ljudi nama ju je priporočalo, a midva sva žal gledala predvsem na denar in……

Enrika, do kdaj pa vama je igral duo Limit?

Midva sva se dogovorila z njima do 3h zjutraj, če bo pa še kaj svatov bosta podaljšala, seveda z doplačilom. Zelo sta fer moram povedat.

ojla, kot nalašč je zate ROCKOMOTIVA!! preverjeno dober žur 😉

SPET SAMOPROMOCIJA. PA DEJTE NO ROCKMOTOVILA AL KAJ STE
ŽE, NIMATE ŠPILOV?

midva ju imava rezervirana za letos konec junija-sicer ju nisem še nikoli poslušala, zato mi te vaše izkušnje toliko bolj prav pridejo, ker sem bila vmes že malo skeptična kako duo izpade na poročnem žuru. Cena je pa preverjeno in iz prve roke 550€ do 3h zjutraj,po potrebi podaljšata, je pa vsaka nadaljna ura 100€…bomo videli kako bo:)

Pozdravljena

Lahko sta brez skrbi glede njiju. Ju osebno tudi poznam in igrata na vseh žurih kjer smo mi prisotni, od vaških veselic, obletnic, rojstnih dnevov. Fanta sta res prava za dober žur, mi ju poslušmo že 4 leta pa se ju še nismo naveličali.
Glede cene pa ne komentiram, ker je smešna.
V aprilu igrata na naši tradicionalni vaški fešti, v septembru pa meni na poroki. Juhuu spet bo žur.

Annuskaa, kdaj pa imate poroko? Da vidim če jo imaš pred mano, da mi boš lahko poročala.

Tud jaz iščem duo za poroko, imam pa problem ker sem hotel duo Limit in je že zaseden.
Kakšna ideja?

Vzemi si DJ-ja, res toplo priporočava. Uspe kot je treba.

Oj poznam dober duo limba, igrata pa mislim da vse in mata tud igre.
Sta zlo dobra.
Lp

Poskusi kontaktirati skupino Sigma ( [email protected]) , morda so prosti za tvoj termin (izkušeni fantje) . . .

Lp

Pozdravljeni,

mislim, da so teme o ansamblih zgubile svoj pomen, zato jih zaklepam.

Če ansambli želite oglaševati, se obrnite na Andrejo ali Primoža preko e-naslova [email protected] ali [email protected].

Nove teme o ansamblih bodo od prvega posta dalje skrbno spremljane. Izkušnje so dobrodošle, imena ansamblov pa bom iz postov, čim jih bom opazila, brisala, tako da jih boste lahko izmenjevali le po zasebnih sporočilih. Teme bom pregledovala vsakodnevno.

Lep, čeprav silno vroč teden želim vsem!

LP,
Lenka

********************************************************** http://www.Fashionista.si [url=http://www.fashionista.si/si/brskamo-po-omarah/poslji-nam-svojo-omaro]Kaj naj oblečem?[/url]

Fajn fanta za zur… toplo priporocam… veckrat bla u solkanu bar arena, smo plesali… https://m.facebook.com/Markointadej/?ref=page_internal

New Report

Close