Iščem fanta, imam 45 let, nikoli poročena, brez otrok
Kaj je narobe z ljubeznijo. Ti jo mogoče primanjkuje?[/quote]
Jaz živim v ljubezni.
A to ne pomeni, da forumskemu neznancu govorim, da ga imam rada.
To, kar želiš doseči s temi puhlimi besedami, ni ljubezen ;))).[/quote]
Verjetno imaš vse popredalčkano tudi doma. Ubogi tvoj sopotnik, sigurno je copata.
Jaz živim v ljubezni.
A to ne pomeni, da forumskemu neznancu govorim, da ga imam rada.
To, kar želiš doseči s temi puhlimi besedami, ni ljubezen ;))).[/quote]
Verjetno imaš vse popredalčkano tudi doma. Ubogi tvoj sopotnik, sigurno je copata.[/quote]
Jaz ob sebi želim moškega, ki je človek dejanj in mož besede. Kaki copat, copate si kupujem v trgovini.
Haha, patetičen si. Najprej pocukrano pisat, če bo ona zagrabila za vabo, potem pa napadat, ker te porajta. Jaja, taki ste danes vi, ki vam ni do zveze, ampak bi samo imeli sex frendice ;)))).
Verjetno imaš vse popredalčkano tudi doma. Ubogi tvoj sopotnik, sigurno je copata.[/quote]
Jaz ob sebi želim moškega, ki je človek dejanj in mož besede. Kaki copat, copate si kupujem v trgovini.
Haha, patetičen si. Najprej pocukrano pisat, če bo ona zagrabila za vabo, potem pa napadat, ker te porajta. Jaja, taki ste danes vi, ki vam ni do zveze, ampak bi samo imeli sex frendice ;)))).[/quote]
To se najde, ampak ne na monu. Tukaj ste preveč popolne za take zadeve. Zveste in lepo živite v sožitju s svojimi sončki. Ka re tiče mož besede, o tem pa raje nebi. Mogoče iz pisanja tukaj ni toliko mogoče razbrati.
Haha, patetičen si. Najprej pocukrano pisat, če bo ona zagrabila za vabo, potem pa napadat, ker te porajta. Jaja, taki ste danes vi, ki vam ni do zveze, ampak bi samo imeli sex frendice ;)))).[/quote]
To se najde, ampak ne na monu. Tukaj ste preveč popolne za take zadeve. Zveste in lepo živite v sožitju s svojimi sončki. Ka re tiče mož besede, o tem pa raje nebi. Mogoče iz pisanja tukaj ni toliko mogoče razbrati.[/quote]
A Ena odkrita, je tudi tvoj nick.
To se najde, ampak ne na monu. Tukaj ste preveč popolne za take zadeve. Zveste in lepo živite v sožitju s svojimi sončki. Ka re tiče mož besede, o tem pa raje nebi. Mogoče iz pisanja tukaj ni toliko mogoče razbrati.[/quote]
A Ena odkrita, je tudi tvoj nick.[/quote]
Ja ti si pa rabil časa, da dojameš, kaj.. sem ti zanalašč vrgla kost, da vidim ali boš le opazil, da govoriš z eno in isto osebo.
Si si oddahnil kaj hehe.. fju, niso vse take, še imam možnost, da se kera stopi kot sir na pici.
Hihihi, pa ne maram pice no !