iščem fanta
Iščem fanta za klepetat in da bi kdaj kam šla.
Ne razmišljam o
tem da bi bila par, ampak prijatelj.čez čas pa bi bila lahko celo par.
Rada imam umirjene fante, da niso kr po diskačih in da imajo radi naravo in da pijejo normalno in seved ne vsak dan.Lahko kadi, ni pa mus.
vsaj nekje 175 naj ima in spoštuje naj svoje starše.tudi služba in avto prideta v poštev-Naj bo iz lj ni pa mus.
Če se ker spozna v tem naj mi pusti mail.pa ga kontaktiram.
Bi pa prosila, da se res javijo taki fantje ki se res najdejo vopisu, če so bolj sramežljivi bi bila pa se tok vesela, ker taki fantje so kul.
hvala
Draga Ana Hana Lana…jaz pa iščem resno zrelo žensko, za klepet ob kavici, soku, ali kar tako, pa da bi bila ona moja več kot odlična prijateljica s katero mi nikdar in nikoli ne bi bilo treba zlesti v posteljo. Vem, da so moje zahteve previsoke.
[/quote]
Kdor išče, ta najde!
[/quote]
Saj se najdemo, pa se spet izgubimo, da se spet najdemo in tako dalje nonstop že celo večnost ta igra teče.
Draga Ana Hana Lana…jaz pa iščem resno zrelo žensko, za klepet ob kavici, soku, ali kar tako, pa da bi bila ona moja več kot odlična prijateljica s katero mi nikdar in nikoli ne bi bilo treba zlesti v posteljo. Vem, da so moje zahteve previsoke.
[/quote]
No, ena o treh bo pa menda že…
[/quote]
ja, saj katera je res ta prava in kakšno je njeno resnično ime to mene nadvse zanima.