Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Opravljivka iščem fanta

iščem fanta

Iščem fanta za klepetat in da bi kdaj kam šla.
Ne razmišljam o
tem da bi bila par, ampak prijatelj.čez čas pa bi bila lahko celo par.
Rada imam umirjene fante, da niso kr po diskačih in da imajo radi naravo in da pijejo normalno in seved ne vsak dan.Lahko kadi, ni pa mus.
vsaj nekje 175 naj ima in spoštuje naj svoje starše.tudi služba in avto prideta v poštev-Naj bo iz lj ni pa mus.
Če se ker spozna v tem naj mi pusti mail.pa ga kontaktiram.
Bi pa prosila, da se res javijo taki fantje ki se res najdejo vopisu, če so bolj sramežljivi bi bila pa se tok vesela, ker taki fantje so kul.
hvala

Nekdo , ki se mu začne ime na črko Z,,naj se ne oglasa, ni nič zanj

Mirni so najboljši. So pametni in premislijo. Glede kajenja bodi odločna in reci veliki NE! Pa tudi glede višine lahko malo zvišaš standard hahaha 🙂 vsekakor pa lepo, ker imaš rada MIRNI TIP ČLOVEKA. Sem enaka.

V tvojem opisu se kar najdem in je lepo slišat, da imajo punce rade tudi bolj mirne fante.
Na žalost pa se mi dozdeva, da žal med nama zeva prevelika starostna razlika.

Veliko uspeha ti želim. 🙂

Mislim enako.

Torej mora biti iz Ljubljane in starost…približno koliko…20…25…

drug drugega programiramo

Jaz bi tut mela enega za družbo. Če je kdo iz MB in okolice, se lahko javi. Stara sem 28 let.

A ti pa imas službo, avto in kaj delovne dobe? Ne da bi bil piker, ampak ženske mnogokrat postavljajo vse mogoče kriterije, po drugi strani so 30 ali celo čez pa brez ene resne službe v življenju.
Povej se malo starostni razpon.

Draga Ana Hana Lana…jaz pa iščem resno zrelo žensko, za klepet ob kavici, soku, ali kar tako, pa da bi bila ona moja več kot odlična prijateljica s katero mi nikdar in nikoli ne bi bilo treba zlesti v posteljo. Vem, da so moje zahteve previsoke.

blabla anala blabla

haha, stara, daj nehaj no, me bo pobralo od smeha s tem resnim nadaljevanjem s takim nickom. Tale ti je pa uspela.

Draga Ana Hana Lana…jaz pa iščem resno zrelo žensko, za klepet ob kavici, soku, ali kar tako, pa da bi bila ona moja več kot odlična prijateljica s katero mi nikdar in nikoli ne bi bilo treba zlesti v posteljo. Vem, da so moje zahteve previsoke.
[/quote]

Kdor išče, ta najde!

Meni Maša ne dovoli napisati maila!
Ali je to diktaura??

[/quote]

Kdor išče, ta najde!
[/quote]
Saj se najdemo, pa se spet izgubimo, da se spet najdemo in tako dalje nonstop že celo večnost ta igra teče.

[/quote]

No, ena o treh bo pa menda že…

Saj avtorica takih je veliko, samo če so malo bolj sramežljivi težje pristopijo k ženski, ali pa kakšne sploh ne opazijo, tko da tudi če ženska kdaj prva ogovori ni nič sramotnega………..

[/quote]

No, ena o treh bo pa menda že…
[/quote]
ja, saj katera je res ta prava in kakšno je njeno resnično ime to mene nadvse zanima.

…pred mano vse krasotice pobegnejo…

Sanjam o neki phantasy pa ne vem kje se nahaja.

A se ni noben nasu v opisu.a je tezko starse spostovat in en mali avtek imet.
28 let imam seveda sluzbo in seveda del dobo.
Iscem pa res mirnega pobca, ki bi ga lahko imela rada in on mene.

sej pride nekoč 🙂

Najdi si ga, jst ti ga ne bo iskala! :))

V mojem stoletju smo se družili na veselicah, kinu, disku…..

Jap, kot v pravljici 🙂

Nimam avta, ker ga ne rabim. Tudi pri v višini(174)) se zatakne… Ostalo gre čez:)

Ja saj tisti ki so/smo se najdl v opisu te zdej iščemo……….lahko daš kaksen namig kje te najdemo ???

New Report

Close