Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Opravljivka iščem fanta

iščem fanta

Ja saj tisti ki so/smo se najdl v opisu te zdej iščemo……….lahko daš kaksen namig kje te najdemo ???
[/quote]
Počakaj na vikend, da jo spustijo na prosti izhod.

Anahanalana resno vprašanje:

Kakšen je tvoj ITM?
Izracunas lahko tukaj
http://enemon.si/prehrana-in-zdravje/energija/itm-indeks-telesne-mase/

Imas kaj otrok?
Imas rada seks, ko enkrat zaupas cloveku, al si zadrzana?
Ti kadis?
Stara si pa 28 ne?
Kam ti lahko pisem?

Zdravo… jst se najdem u opisu.. Nisem pa iz ljubljanje.. Sem pošten in delaven fant. Pošlji mi kakšen mail na : [email protected]

Daj vendar nek E-mail da te “zainteresirana javnost” lahko kontaktira.

Najdi si ga, jst ti ga ne bo iskala! :))
[/quote]

Ne, ne, princeski je treba pomagati!!! 🙂

hej .jaz sem miren,a zmeraj zahee,sem iz okolice vrhnike,zaposlen..tako da če hočeš se lahko spoznava in mi napišeš mail v zs?:)

Morda sem jaz pravi 192cm, 21 let in športne postave.
Sem miren in rad tečem.
Imam svetlo rjave lase in rjave oči.

Če si zainteresirana ti pošlem mail.

Imam 2 otroka. Sem ločena. Otroka sta stara 3 in 6. Jaz pa iščem moškega, ki ime najmanj 10 let delovne dobe. Ima place to live in vozniški izpit, zarad mene lahko tudi starega cliota… Želim, da se zaveda kako je služba pomembna in da se rad pogovarja. Alkohol in trava odpadeta, cigarete toleriram. Stara sem 35. Lahko ima otroke.

pokliči me 051205634 čakam te

Lahko mi pišeš na [email protected]

Lahko mi pišeš na [email protected]

Jest se najdem tukaj.samo sem iz Sobote.

Ojla😎
Se iscejo punce mirne fante?

Ni važno kako izgleda, kakšna je njena osebnost. Edino, kar je pomembno, da je bogata.

Rabim denar in če mi ga katera baba želi podariti iz ljubezni, bom zelo vesel. 🙂

Če imaš saj več kot 20 tišoč na mesec plače, in nisi nikar obdavčena. Me pokliči na 564-302-3455.

Hvala!

pis [email protected]

pozor ! vsem fantom bodite previdni ki iščete punce jih ne bote našli sam zato ker hočejo denar za kartice pazite se punc k so lažnivke tko so mene tu okol prnesle sem jim pos

A si se od Augusta, ko si pustil svojo številko, naplačal mobi kartic? Pejt ven, v nočno življenje, pa si najdi punco. Ne pa današnja mladina, bi za računalnikom sedela, pa da vam punca sama pride.

Živjo.
Torej,jaz ne pridem v poštev,ker se moje ime začne na Z.Malo čudno,pa naj ti bo.
Tudi jaz sem sam,fant zrelih let,ki išče mirno dušo s smislom za humor,ki rada pleše,hodi v naravo in pomožnosti iz Štajerske.(Mb,Ce,Ptuj).

“fant zrelih let” – ?

fant – 15-25
moški – 25-45
zrela leta – 45-65
starejši moški – 65+

kaj torej?

javi se na zs cao

Ti pa si ena pokroviteljska natripana egačica.. Zato pa si sama.

Iščeš pobca, ki bi ga tako rada zdresirala po svojih reglcih.

Žal, boš morala “trčit” vanj, ne pa iskat po forumih. Ker če ne boš “trčila” vanj, ne boš srečna. Ker e s tem svojim pisanjem delušeš taka komandirajoča ženskurina.

oj pisi na [email protected]

jst sem se nasu pisi na [email protected]

Heii;)

Si mogoče še vedno prosta? Če si mi lahko pišeš na [email protected]

Lp

[email protected] 31 , služba v Lj lahko greva na kavo?
🙂

New Report

Close