Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Opravljivka iščem fanta

iščem fanta

[email protected]

[email protected]

Sem miren in trenutno ne iscem punce, bolj prijateljico … skype jery633

Sem 30.nekaj sem ze dal skozi
Imam mali avtek oz srednje velki
Mam sluzbo katera mi vcasih najeda sam papcat je treba
Sem miren mogoce se prevec sramezjiv mogoce prevec
lepotec mogoce nisem …ajde sem 175 cm pa povprecne postave(mam pa malo trebuscka)
Hmm..sm pa iz prekmurja…
Ja gorenc v prekmurju ne vidis tega vsak dan

Živijo,

Upam, da še nisem prepozen. Torej jaz sem trenutno samski. Noro bi mi ustrezala ženska družba: imel sem nekaj punc, prijateljice pa ne. Ideja mi je všeč. Sem čeden, srednje velikosti, dokaj mišičast in malce sramežljiv. Pa precej velikega tiča imam.
Piši mi na [email protected]. Pa prosim priloži kakšno fotko. Jo bom jaz tudi.

Kje si ga izgubila?

Več podatkov bi koristilo. Ste že podali prijavo pogrešane osebe na policijo?

Vse te vrednote obvladam,zanima me,če si še nedolžna in obiskuješ nedeljske maše,potem mi prideš v poštev.Hodim k nedeljski maši.Ker nimam punce,se izpovedujem g.župniku,ki me zelo hvali.Če v roku 3let ne dobim punce,potem grem v semenišče.Punca pusti mi mail in me reši semenišča.Pozdravljena in oglasi se mi.

Spostljiv odnos do starsev, redna sluzba z normalnik urnikom. Dokaj miren z visino po tvojih kriterijih. Res mali avtek, to leto je praznoval 18. Nisem zelel da bi bil vec kot 5 let mlajsi od mene 🙂 obstajamo tudi normalni ja.

Zivjo, se isces umirjenega fanta? Koliko si stara? Lahko pises na nov izmišljen [email protected].

Lp

hej pisi na 070535844 in se vse dogovoriva

če nisi slovenc imaš več šans pri slovenkah haha

Jaz bi bil idealni kandidat zate ozziroma za ženske in dekleta s podobnimi kriteriji. Sem visok 195cm, imam blond lase in rjave oči, imam športno postavo in veliko športam, živim v Ljubljani in sem redno zaposlen. Rad hodim v naravo (tek, sprehodi, kolesarjenje, hribi). Želel bi si nekadilke in ženske, ki zelo malo pije, saj tudi jaz ne pijem.

Če si zainteresirana, da si izmenjava še več informacij in se morda tudi snideva, mi piši na:
[email protected]

piši mi na sms tu

Potem so zate pravi fantje vse tja do 45. 🙂

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

pokliči me česi za 051205634

čudni su janezi i janezice. 🙂

[/quote]

Hej pisi mi na [email protected]

mislim, da bi tole šlo, piši na [email protected], tam razvijeva spoznavni pogovor.lp

mislim, da bi tole šlo, piši na [email protected], tam razvijeva spoznavni pogovor.lp
[/quote]o baraba en me je nas ral nisem opazil da gre za 3 leta staro objavo, en kre ten je spet star post ven privlekel

[email protected]

dolgikurac@gmailcom

daj tvoj mail

čoknjen folk, a ne vidte iz kerga leta je tema

Smo na istem.. 😛 ce ti moja leta ustrezajo (24)mi pisi… sem iz Lj
[email protected]

New Report

Close