Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Iščem feministko

Iščem feministko

…najbolje čimbolj zagrizeno in popolnoma opranih možganov, ker jo potrebujem za trening prevzgoje.

Prijave lahko kar v tej temi ali na ZS.

Saj veš, da to ni smešno, a ne.

Ah, daj no, saj veš, da v vrsti stojijo. Nabiralnik za ZS-je ima sigurno čisto poln…

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Ah, daj no, saj veš, da v vrsti stojijo. Nabiralnik za ZS-je ima sigurno čisto poln…
[/quote]

Kaj si mu ti pisala? :)))

[/quote]

[/quote]
Ne se prepirat, saj bosta obe prišli na vrsto 🙂
Fant obvlada 😛

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

[/quote]
Ne se prepirat, saj bosta obe prišli na vrsto 🙂
Fant obvlada 😛
[/quote]

Hvala, ker si me potolažil:). Zdaj imam še kaj od nedelje :).

[/quote]

[/quote]
Itak, vsak dan 2x. Sem mislila, da imam tako več šans, da bom izžrebana, kot na srečelovu, a veš? 🙂

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Preveč sarkazma, pa ni več smešno. Če ne pa jst mislm, da so se ti glavne feministke že podpisale v temi.

Vsestransko talentirane, sposobne, 2 kosa neto plače, športnice, lepe, iq nad 155,…Kašna čast, da se sploh lahko pogovarjamo z njimi,. Zuni jih tko nikol ne vidš…ker ne obstajajo.

Pozdravljeni

Senza
in
Goldfish!

Lepo, da sta se javili, a vidve žal ne prideta v upoštev… Sorči.
Dve sta izpadli, iščemo dalje! 😉

BTDT, preveč maš časa, pol ti gredo pa neumnosti po glavi.

:))))))))))

Jep… je luštno! 😉

Ampak zdaj, ko mi je dolgčas, moram najti neko konkretno preokupacijo pa sem malo potolkel po grmovju, da vidim, če bi kaka feministka ven prilezla.
Na mojo grozo sta ven prilezli vidve s Senzo. Res si nisem mislil…

Jep… je luštno! 😉

Ampak zdaj, ko mi je dolgčas, moram najti neko konkretno preokupacijo pa sem malo potolkel po grmovju, da vidim, če bi kaka feministka ven prilezla.
[/quote]
V grmovju so tudi klopi, ziher se je kak prisesal tudi na niju.
Dej mal prečekiraj…. 🙂

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Jep… je luštno! 😉

[/quote]
V grmovju so tudi klopi, ziher se je kak prisesal tudi na niju.
Dej mal prečekiraj…. 🙂
[/quote]

Bosta kar sami, če pa ne bo šlo pa bosta šli k zdravniku. 😉

Zdravniki so eksplicitno povedali, da klopi niso razlog za obisk ambulante.
Sicer pa nisem mamljiva za tovrstne žužke.

No ja, nikoli ne veš, vedno se lahko najde kak mal defekten, ki bi se prilepil tudi nate…. 😀

BTDT takoj v akcijo, da ne bo prepozno! 😛

No ja, nikoli ne veš, vedno se lahko najde kak mal defekten, ki bi se prilepil tudi nate…. 😀

BTDT takoj v akcijo, da ne bo prepozno! 😛
[/quote]

Dobra! :))))))

Jah, veliko piva, več B vitamina, jih pač odvrne od pitja tvoje krvi. 😉
Cheers!

Zakaj ti dve ne prideta v poštev? Feminazije je treba prevzgojit, in to tako kot si pozavestno želijo: z batinami in kur*om

Ti dve z velikim zadovoljstvom prepustim tebi. Jaz bi se ukvarjal z mlajšimi primerki.

Kdo se je (tebi) javil? 😮 Jaz sem z Goldfish komunicirala.

[/quote]

Seveda!
Zanimalo me je le, katera se bo oglasila na tako debilno temo. Malo sem se dolgočasil…
Provokacija pač… 😉

[/quote]

Seveda!
Zanimalo me je le, katera se bo oglasila na tako debilno temo. Malo sem se dolgočasil…
Provokacija pač… 😉
[/quote]

In drugi si dovolijo krajšati čas na tvoji debilni temi, a ne. Kakšna predrznost. 😛

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Seveda!
Provokacija pač… 😉
[/quote]

In drugi si dovolijo krajšati čas na tvoji debilni temi, a ne. Kakšna predrznost. 😛
[/quote]

Ah ne…. saj so dobrodošli! 😀
Važno je le, da se nasmejimo!

Par mesecev me ni in se človeku skisa.

A se nisi hvalil, da si spoznal eno bombo od ženske? Zdaj pa berem, da si že kar mgtow.

Mimogrede, kaka konkretna podkrepitev, da na Islandiji moški zaslužijo manj od žensk?

Kdo je srečal super žensko?
Jaz mgtow? Hhahahahaah…
Se mi je skisalo? Niti je, se pa malo zabavam….

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close