Iščem feministko
…najbolje čimbolj zagrizeno in popolnoma opranih možganov, ker jo potrebujem za trening prevzgoje.
Prijave lahko kar v tej temi ali na ZS.
Ah, daj no, saj veš, da v vrsti stojijo. Nabiralnik za ZS-je ima sigurno čisto poln…
Ah, daj no, saj veš, da v vrsti stojijo. Nabiralnik za ZS-je ima sigurno čisto poln…
[/quote]
Kaj si mu ti pisala? :)))
[/quote]
[/quote]
Ne se prepirat, saj bosta obe prišli na vrsto 🙂
Fant obvlada 😛
[/quote]
Ne se prepirat, saj bosta obe prišli na vrsto 🙂
Fant obvlada 😛
[/quote]
Hvala, ker si me potolažil:). Zdaj imam še kaj od nedelje :).
[/quote]
[/quote]
Itak, vsak dan 2x. Sem mislila, da imam tako več šans, da bom izžrebana, kot na srečelovu, a veš? 🙂
Preveč sarkazma, pa ni več smešno. Če ne pa jst mislm, da so se ti glavne feministke že podpisale v temi.
Vsestransko talentirane, sposobne, 2 kosa neto plače, športnice, lepe, iq nad 155,…Kašna čast, da se sploh lahko pogovarjamo z njimi,. Zuni jih tko nikol ne vidš…ker ne obstajajo.
Pozdravljeni
Lepo, da sta se javili, a vidve žal ne prideta v upoštev… Sorči.
Dve sta izpadli, iščemo dalje! 😉
:))))))))))
Jep… je luštno! 😉
Ampak zdaj, ko mi je dolgčas, moram najti neko konkretno preokupacijo pa sem malo potolkel po grmovju, da vidim, če bi kaka feministka ven prilezla.
Na mojo grozo sta ven prilezli vidve s Senzo. Res si nisem mislil…
Jep… je luštno! 😉
Ampak zdaj, ko mi je dolgčas, moram najti neko konkretno preokupacijo pa sem malo potolkel po grmovju, da vidim, če bi kaka feministka ven prilezla.
[/quote]
V grmovju so tudi klopi, ziher se je kak prisesal tudi na niju.
Dej mal prečekiraj…. 🙂
Jep… je luštno! 😉
[/quote]
V grmovju so tudi klopi, ziher se je kak prisesal tudi na niju.
Dej mal prečekiraj…. 🙂
[/quote]
Bosta kar sami, če pa ne bo šlo pa bosta šli k zdravniku. 😉
Zdravniki so eksplicitno povedali, da klopi niso razlog za obisk ambulante.
Sicer pa nisem mamljiva za tovrstne žužke.
No ja, nikoli ne veš, vedno se lahko najde kak mal defekten, ki bi se prilepil tudi nate…. 😀
BTDT takoj v akcijo, da ne bo prepozno! 😛
No ja, nikoli ne veš, vedno se lahko najde kak mal defekten, ki bi se prilepil tudi nate…. 😀
BTDT takoj v akcijo, da ne bo prepozno! 😛
[/quote]
Dobra! :))))))
Zakaj ti dve ne prideta v poštev? Feminazije je treba prevzgojit, in to tako kot si pozavestno želijo: z batinami in kur*om
Kdo se je (tebi) javil? 😮 Jaz sem z Goldfish komunicirala.
[/quote]
Seveda!
Zanimalo me je le, katera se bo oglasila na tako debilno temo. Malo sem se dolgočasil…
Provokacija pač… 😉
[/quote]
Seveda!
Zanimalo me je le, katera se bo oglasila na tako debilno temo. Malo sem se dolgočasil…
Provokacija pač… 😉
[/quote]
In drugi si dovolijo krajšati čas na tvoji debilni temi, a ne. Kakšna predrznost. 😛
Seveda!
Provokacija pač… 😉
[/quote]
In drugi si dovolijo krajšati čas na tvoji debilni temi, a ne. Kakšna predrznost. 😛
[/quote]
Ah ne…. saj so dobrodošli! 😀
Važno je le, da se nasmejimo!
Par mesecev me ni in se človeku skisa.
A se nisi hvalil, da si spoznal eno bombo od ženske? Zdaj pa berem, da si že kar mgtow.
Mimogrede, kaka konkretna podkrepitev, da na Islandiji moški zaslužijo manj od žensk?
Forum je zaprt za komentiranje.