Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Iščem feministko

Iščem feministko

Mogoče je eksplodirala in ga je odneslo tja med MGTOW. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Kolk mora bit enim dolgčas v svojem kostumu…

…jep celo tako dolgčas, da priredijo parado ponosa!
Feministke se ponavadi dobro razumejo z mavričarji. Imajo približno enak odnos do države – veliko zahtev.

Kaj si pa zdej napisu ahahahahahahahahaha.

Jbg… sem pač prevzgojena feministka v moškem telesu, ki ima lezbična nagnenja. 😉

Jbg… sem pač prevzgojena feministka v moškem telesu, ki ima lezbična nagnenja. 😉
[/quote]

Kolk sem vesela zate, da si se našla :).

[/quote]

[/quote]

Jest tudi! Sem mavrično zastavico imela v roki pa ma malo mahala z njo… Pol pa na sladoled na Čopovo! ;P

[/quote]

Jest tudi! Sem mavrično zastavico imela v roki pa ma malo mahala z njo… Pol pa na sladoled na Čopovo! ;P
[/quote]

A danes tudi prideš? 😉

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

[/quote]

A danes tudi prideš? 😉
[/quote]

Ne bo šlo. Trenutno sedim v Medulinu na pijački, potem pa grem naprej delat na barko. 😉

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close