Iščem FILM

Živijo. Tudi jaz že lep čas iščem naslov filma, ki sem ga gledala nekje 15 let nazaj. Spomnim se vsebine, ne spomnim pa se nobenega igralca. Gre za žensko (blond), ki kliče moža po telefonu, ravno, ko on kupi karte za mislim da medene tedne, nato pa se nekdo približa avtu in ga ustreli v glavo. Žena vsa potrta, morilca se nikoli ne najde, na koncu pa se izkaže, da ga je ustrelila sama. To sicer ve nek črn odvetnik, ampak ker mu plačajo, tega ne izda. Nekako tako. RES PROSIM ZA NASLOV. HVALA!!!!

hej
iščem film, ki sem ga gledal več let nazaj tak da se ne spomnim naslova… gre za grozljivko, kjer skupina ljudi raziskuje zapuščen zapor (nisem ziher), nato pa se vsak, ki zagleda nekakšen simbol na zidu spremeni v psihopata in začne pobijat druge člane… spomnim se še da si en od članov skupine izkoplje oči da bi preprečil spremembo…
gre za precej neznan film, ampak vseeno upam da ga kdo pozna… hvala…

Najlepša hvala za skupno rabo, Mobdro[/url] je aplikacija, ki jo uporabljam za gledanje najboljše spletne televizije 2020. Hitro prenesite in namestite aplikacijo Mobdro na: https://mobdrovip.com/

GoMovies.re – Na enem mestu si na spletu brezplačno oglejte vse svoje najljubše filme / TV-oddaje v visoki ločljivosti. Brezplačno si oglejte filme HD v spletu in prenesite najnovejše filme brez registracije na GoMovies. Vaš link