Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Iščem gostilno v Ljubljani

Iščem gostilno v Ljubljani

Dajte mi priporočit, tisti ki obvladate – iščem en lušten lokal v Lj, brez divjih cen, da se da okusno in kulturno jest, pa da cene niso navite v nebo. 20 let že nisem jedla v LJ, pa sploh ne vem kje naj iščem, edino, kar se spomnim od nekoč, je Žabar – kuhinja krasna, cene pa za moj žep nore, ali pa AS, kjer smo za drag denar odšli lačni od mize. Fino bi bilo, da lokal ni ravno preplavljen s kakimi delavci in študenti, ker rabim imet tam en poslovni pogovor. Parking seveda nujen. Za vsako uporabno idejo bomZELO hvaležna.

najraje zavijem v hotel Lev, na nivoju tako ambient kot hrana, ni gneče, naredi vtis, cene niso visoke

Restavracija Pri babici na Dolgem mostu ali DiVino v Kristalni palači v BTC.

Žabar ti je previsoka cena?

Iskreno, doma ostani, raje daj za sendvič pa sok tista tri evra

Če hočeš v Ljubljani spodobno jesti, pa da ni menza, boš morala pač dati malo več kot par evrov. Ali si pa doma skuhajte.

Priporočam: http://www.prnoni.si/sl/Galerija/

Če ti je pa Žabar predrag, pojdi pa raje na burek. Tole so ti “nore cene”????
http://prizabarju.si/gostilna/jedilnik

Meni je všeč hrana v Drugi violini. Imaš pa dva problema – parking ni pred vrati, ampak moraš peš od garaže na Kongresnem trgu. Drugi problem je pa cena – če ti je Žabar divji glede cen, ne vem no, mogoče pojdite raje na pico. Pa še pice so marsikje dražje.

http://www.sestica2.spletnestrani.com.spletnestrani.com/ponudba-ala-carte/domace-jedi/

No, hvala vsem, ki ste dali uporabne odgovore. Tudi tistim, ki ste me zgrizli, hvala. Žabarja se spomnim izpred 20 let in takrat so bile cene zame nore. Tole, kar vidim danes – sem vmes pozabila, da se danes vse najde na internetu! – je povsem sprejemljivo, še sploh, če je kuhinja enako dobro, kot takrat. Hvala za linke!

Šestica pač nima nikjer v bližini parkinga.

Šestica pač nima nikjer v bližini parkinga.[/quote]

Kakšna Šestica nekaj, če že o Žabarjevih cenah ima dvome.

Najbolje da ji kar JB predlagate.

Ponavljam še enkrat zate posebej: cene so mi bile znane izpred 20 let. Zdaj, ko sem videla meni, se mi zdijo povsem sprejemljive, če pač ne greš “na malco”. Mogoče se komu zdi smešno, ampak jaz si težko privoščim za dva sprašiti 50€ + za eno kosilo -žal. Nisem high society, ampak tudi taki namreč moramo živet in delat ter izvajat poslovna pogajnja in pogovore. Za razliko od gostinca mojr rok plačila žal ni takoj, ampak na denar čakam 90 ali še več dni – vmes moram pa živet. In ja – vmes mi vsak euro šteje. Tko da ja – iščem kulturen in ne oderuški lokal. Kdor razume – hvala, kdor ne – blagor mu!

Če ima kdo še kak predlog, ga bom še vedno vesela, za zdaj ostajam pri Žabarju.

A Pri Noni je parking v poslovni stavbi ali kako?

Ponavljam še enkrat zate posebej: cene so mi bile znane izpred 20 let. Zdaj, ko sem videla meni, se mi zdijo povsem sprejemljive, če pač ne greš “na malco”. Mogoče se komu zdi smešno, ampak jaz si težko privoščim za dva sprašiti 50€ + za eno kosilo -žal. Nisem high society, ampak tudi taki namreč moramo živet in delat ter izvajat poslovna pogajnja in pogovore. Za razliko od gostinca mojr rok plačila žal ni takoj, ampak na denar čakam 90 ali še več dni – vmes moram pa živet. In ja – vmes mi vsak euro šteje. Tko da ja – iščem kulturen in ne oderuški lokal. Kdor razume – hvala, kdor ne – blagor mu!

Če ima kdo še kak predlog, ga bom še vedno vesela, za zdaj ostajam pri Žabarju.

A Pri Noni je parking v poslovni stavbi ali kako?[/quote]

Tukaj je glavni šport napad in zasmehovanje. Pri noni mislim, da je parking pri hiši. Kolikor se spomnim je tam dražje, kot Pri žabarju. Kaj pa Čad? Parking je zraven, cene so primerljive z Žabarjem-celo nekatere stvari so cenejše.

Tudi jaz priporočam Pr’Noni. Cene so normalne: http://www.prnoni.si/sl/Dnevna_ponudba/
Parkirišče je veliko, direktno pred stavbo, prednost je pa tudi to, ker je poleg obvoznice.

Ne vem, kakšna je bila gostila Šestica v starih časih, ampak zdaj je obupna. Neokusna, mastna hrana. Omledna, nezačinjena, ambient totalno mimo. Bili z večjo družbo samo 1x, pa nam ne pride na misel, da bi še kdaj ponovili.

Čas, če ti odgovarja Balkan hrana.
Zunaj na vrtu je sploh fino.

Čad, se opravičujem.

New Report

Close