Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice IŠčem hišo za dopust

IŠčem hišo za dopust

Lep pozdrav

da se še jaz pridružim, ali kdo ve, kje se da dobiti, hišo ob morju za najet. če je možno čist ob morju, pa da ni preveč skal, zaradi otrok, mogoče kamenje in enostavni dostop v vodo, jaz pa sedim pred hišo na terasi s pivom v roki in gledam kako se otroci igrajo.

če kdo pade in se namoči sem v 5 sekundah pri njemu :)))

No ja, mogoče pa je kdo, ki bi oddal hiško.

Uporabniki so mirni, ne norijo, hodijo spat zgodaj in so nasšplošno kultivirani.
:))

primož

poglej si to stran
http://www.korcula.net/firme/indexp.html

pod Defora je ena hiška (Pupnatska luka house for rent)

Edino kar je malo slabo je to, da je dostop z glavne ceste po slabi makadamski cesti tko da ti ne sme bit avta škoda. (peš je 15 minut po kozji stezici) in če hočeš imet bolj mir na plaži (ki sicer ni nikoli natrpana) moraš na dopust ali v juliju ali septembru.

Pa še to. Trgovine ni, marketa tudi ne, se z lastnikom dogovoriš da ti dnevno pripelje kar rabiš. se pravi – robinzonski turizem

Marina hvala

kakšna pa je kaj cena??

si ti že letovala tam?

primož

Jaz sem že klicala (kakšna dva tedna nazaj) – je več ali manj vse zasedeno, cena pa okoli 100 starih dem na dan!

Tam so lani letovali moji prijatelji – jaz sem se jim pridružila dva dni. Oni so bili v App od Šimeta in hiška ni prav na obali, bilo je okrog 25 dem na dan (vključno s svežimi ribami, ki jim jih je prinesel skoraj vsak dan). V hiški je soba z zakonsko posteljo in v dnevnem prostoru kavč ki se raztegne. V app je hladilnik na plin, luč na plin in majhen štedilnik. Spredaj pa je lepa terasa s kaminom.

Pozdravljen,

jaz imam hiško na Rabu. Žal, ni ob morju, je oddaljena kakšne 10 min z avtom je pa urejeno za otroke in tude sence je dovolj. Hiška je bolj na samem tako, da je mir zagotovljen. V hiški, ki je dvonadstropna je 7 ležišč.
Lako ti pošljem sliko na mail, če želiš. Cena je bolj ali manj po dogovoru, računaj pa tam okrog 400-500 dem na teden (200-250 EUR).

pa,pa

Poglej si na stran http://www.pika-balog.si

Šparovček

daj pošlji mi slike, bil bi jih zelo vesel

primož

Poglej na korcula.net, kraj Vrbovica, apartmaji Cebalo. Poklici, vprasaj za telefon od Marina in se z njim dogovori.
Na sliki na internetu je njegova hisa skrajno desna, cena je 160 dem na dan. Hisa je kar velika ( do 10 oseb), v sezoni je prosta le se od 20.7. do 3.8.2002

Nam zal ni ustrezal termin, drugace bi sli!

Šparovček!!!!

Ali je vaša hiša na Rabu mogoče še prosta? Prosim, javi se!

Nina

New Report

Close