Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Iščem impotentnega moža

Iščem impotentnega moža

…no, ne glih dobesedno (težko verjemem, da bi zdržala:)-to je naslov knjige, ki sem jo zadnjo prebrala, in jo res toplo priporočam. Avtorica je Gaby Hauptmann.
Tisti pa, ki ste jo že prebrali…vaše mnenje?

Lp

Naslov je zanimiv – o čem pa kaj piše?

Jaz sem pa obupala na polovici knjige – a sem veliko zamudila?

Res si obupala? Ne morem verjet….Ja se mi zdi, da si kar velik zamudila.
Govori pa o 35-letnici, ki se naveliča “trdih” moških, in pa dejstva da vedno hočejo seks od nje takrat, ko ona noče, in potem objavi oglas, da išče impotentnega moža. Konec me je ful presenetil, ampak ga ne izdam:)))

Lp

Hehe, Metuljček, sem si kar rezervirala knjigo, ko sem prebrala tvoj post…

Tudi jaz sem jo takoj rezervirala. Če boš brala še kakšno dobro pa le povej.

Jaz sem nazadnje prebrala Matildin zadnji valček in mi je bila ful všeč.

tudi moja ta zadnja knjiga je bila Matildin zadnji valček…
ti pa da mislit, kaj?
enostavno je nisem odložila, dokler ni bila prebrana.

O čem pa gre ta knjiga ?

Meni je bila prav zabavna.

Uh, v naši knjižnici so vsi trije izvodi izposojeni in rezervirani še dolgo, dolgo… Mogoče pridem na vrsto čez kakšno leto?

čao

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~ NeVeR RuN FaStEr ThAn YoUr GuArDiAn AnGeL cAn FlY ~

če govoriva o Matildinem valčku – knjiga istočasno govori o dveh ženskah – ena v sedanjosti, druga iz prejšnjega stoletja…nit zgodbe so zapisi, oz. dnevniki in zelena obleka, vse to je bilo najdeno v skrinji na neki avstralski farmi…na koncu se dogodki iz preteklosti in sedanjosti povežejo.

Hvala za iztočnico – sem jo kar rezervirala in tudi že dobila obvestilo, da me knjiga že čaka. Upam, da bom tudi jas tako navdušena – bom poročala!

Lep sončen vikend!!

He he, jaz sem tudi pred dnevi prebrala to knjigo in mi je bila všeč. Posnet pa je tudi film, ki se ga presnet iz e-mule.

Priporočam še knjigo Nočna tarifa – Ildiko von Kűrthy in Moje skrivnosti – Spohie Kinsella.

LP

Pozabila: priporočam tudi knjigo Prebujna domišljija Olivie Joules – Helen Fielding

LP

Karena imaš mogoče originalen naslov od tega filma.

Ali pa če si si ga že zlovdala, če mi pošlješ ( copy, paste tistega ki se ti je v muli lovdal, pač tistega k si kliknila, upam da razumeš) taprav naslov od njega, da bom potem našla tudi slo podnapise.
Da ne bom brez veze nekaj dol jemala potem pa sploh ne bo taprav.

Hvala, lp

Link za film, sama še ga nisem pogledala, podnapisov pa sploh nisem iskala.

LP

ed2k://|file|Suche_impotenten_Mann_fürs_Leben_MVCD.mpg|823992792|9CB49878F7B5075AF257ADD45FBA9725|/

Vem, da je post ze zeloooooooooo star, vendar zal ne morem biti tiho.. 😉 pred dnevi sem prebrala to knjigo (Iščem impotentnega moža) in kar ne morm verjeti, da je toliko pozitivnega napisano o njej. Ideja je ze zanimiva, vendar je sam stil pisanja pod kritiko. Ce ne bi knjige kupila, bi odnehala po parih straneh. Priporocam jo zgolj in samo kot plazno ali straniscno branje, ce vam slucajno zmanjka Lady in Slovenskih novic. 😉

New Report

Close