Najdi forum

Splash Forum Arhiv Knjižni molji in pravopis Iscem knjigo Harry Potter: Feniksov red

Iscem knjigo Harry Potter: Feniksov red

po nizji ceni. Ce bi jo kdo slucajno prodal……..

Hvala

po koliko nižji ceni pa misliš da bi ti kdo prodal knjigo, za katero je moral odšteti 9 tisočakov???? jo nameravaš dobit za jurja? ali za še manj??

Maja prosim, ce imas tezave, ne spravljaj se name.

menda je v zadnji Anji nagradna igra, kjer lahko dobiš knjigo ZASTONJ!!!
Če imate kaj sreče pri žrebanjih….

ej nič se ne spravljam nate, še najmanj zaradi težav!
samo ni mi jasno, kakšno ceno pričakuješ za knjigo, ki še ne more biti zelo rabljena, saj je takorekoč nova!!
če nič drugega, izprosi peneze od kakega podloženega sorodnika in si jo kupi!
no, veliko sreče pri iskanju. pa nikar me spet ne obsodi, da se spravljam nate

Oprosti ves, ampak, glede na to, da se moj post ni glasil:
Iscem knjigo po tej in tej ceni, kaj te tebe briga po kaksni ceni jo pricakujem? Jaz sem samo rekla, da iscem knjigo in ce jo kdo slucajno prodaja. Ne vem, zakaj se ti spravljas vmes. Jo imas? Jo prodajas? Ce pa ne, KAJ HOCES????

Se strinjam. Poleg tega je lahko komu obležala na polici, ko jo je prebral, saj je vendar debela zadeva, morda je ne potrebuje več. Ne vem, zakaj bi se moral nekdo zagovarjati, zakaj išče neko knjigo ceneje? In zakaj nekateri menijo, da so poklicani o tem razpravljati na dolgo in široko?

Žal pri meni knjiga še ni odveč (je seznam bralcev), ampak čez vsaj pol leta se bo gotovo dalo kje kakšno dobiti (če že ne bo znižana). Cena je rahlo zasoljena, a tako je to, kadar so manjše izdaje kot je tudi slovenska, je pač tisk dražji. Najbolje, da pogledaš po spletnih bukvarnicah in oglasnikih, ki jih najdeš na osnovni strani moljev http://med.over.net/molji na levi strani v stolpcu.

New Report

Close