Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Iščem meni neznano risanko

Iščem meni neznano risanko

Moja 5 letnica me že nekaj časa prosi, da bi rada spet gledala eno risanko, meni se pa ne sanja, katera bi naj to bila.
Bi mi mogoče znale pomagati,bila bi res vesela.
Glede na to, da je v risanki tudi pesmica Jingle bells, je verjetno povezana z Božičem, smrekicami in snegom. Punčka in fantek sta imela konja in sta smrekico nekam odpeljala (mogoče šla ponjo), mami in ati sta imela črne oči, fantek in punčka pa temno modre. Nekaj se je zgodilo s konjem, ker je punčka jokala.
Baje je en škrat pripovedoval zgodbo…
Oči je prodal konja in ga zamenjal za konjička iz lesa.
Na koncu se je konj menda vrnil.

Evo, pisala sem po nareku hčerke, to je vse kar se spomni. 🙂

Hčerka naj pove več – na kateri kanal je to gledala – mogoče italijanski (oni imajo risanke iz japonske), je šlo za serijo – risanka v več delih, ali pa gre samo za petminutno risanko?

Si poskusila v google vnest ključne besede

cartoon father sold hourse… ne vem, kaj takega.

Vem katero misliš, žal ne vem naslova. Je pa res ena božična. Očetu je glas “posodil” Jernej Šugman, morda ti to kaj pomaga

…Oče je ostal brez službe. Ker ni imel za darila je prodal konja, kupil darila, vandar sta bila otroka neznansko žalostna, ker pravega konja niso več imeli. Za darila jima ni bilo mar. Na božično jutro leseni konj oživi…

tia

Jaaaaa, točno tale naj bi bila.
Smo na dobri poti, smo. 🙂 Hvala!

Mislim, da je to risanka Zvončki zvončkljajo. Naš otrok jo tudi zelo rad gleda in glede na to, da jo je med prazniki kar naprej gledal, mislim, da gre za vsebino, ki jo opisuje vaš otrok.

Tale?
ZVONČKI

Tako imamo ja. Mislim, da je vsebina prava. Bi preverila, pa jo ima pri babici.

Bom vprašala malega za vsebino, pa ti zvečer napišem. Ampak mislim, da je res prava.

Sem vprašala malega, mislim, da je res prava…vprašaj punčko, če je konjičku ime Kris…

New Report

Close