Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek iščem moškega

iščem moškega

Katere inter. strani so ‘dobre’ za zmenke?
Mislim, da bi našla kakšnega dobrega moškega? Starega okoli 40, najbolje da brez žene:)
da bi se malo pogovarjala in podobno…kasneje morda spoznala in še kaj.
ne upam si na kakšne najstniške fore naletet…

stara sem pa 38, imam sicer moškega, a zveza v razsulu, pa še odsoten je zelo veliko…
Kakšen link ali nasvet? da se ne zapletem in ne naletim na kakšne bedarije?

na kaj je treba paziti?
Hvala.

064110735

http://www.svet-je-lep.com/phorum/list.php?f=3

Mavrični je nekje tvojih let pa vedno išče pa nea najde.

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨ ·uʍop əpısdn əɥʇ Obožujem rdečo zvezdo, pijem Heineken. Iä! Iä! Cthulhu fhtagn! Gosturnca u solat še ni konc sveta.

našla si me

* * * Nikoli nad nikomer ne obupaj. Čudeži se dogajajo vsak dan. H. Jackson Brown Jr. http://www.publishwall.si/lelj

Paziti mora, potencialni jepec, da ga tvoj tip ne razbije.
Si pa, po domače, ena navadna kura!

Kdaj se boste naučili ljudje, da je treba najprej eno zvezo zaključiti, preboleti in potem skočiti v drugo?

A na čustva tvojega sedanjega partnerja, če in ko bo izvedel, da si imela drugega še preden si ga pustila, si kaj pomislila?

ti ne veš, da so nekatere babe, kot opice, nikoli ne spustijo eno vejo, preden drugo ne primejo in v neki točki pač visijo na obeh vejah, pa to ti je isto v reali z babam – najmanj dva mora met

Čustva in poštenje so ena zadeva.

Druga pa dejstvo, da ni možnosti brez plevela – kar bi lahko že vedela. Povsod imaš kar nekaj plevela, vmes pa se skriva kaj dobrega.
Povsod podobno.

Ha ha ha, odlična primerjava.

Že pa se piše kar nekaj …
kot da je lahko biti sam in osamljen, vi, ki ste tako pametni. Mislim… Jaz sem v tej temi videla željo po prijaznosti nekoga do male12, ne pa kar skok čez plot. Zakaj kar takoj obsojanje in norčevanje…
Žalost.

Hm, res, žal, da sem taka kura:(
Vztrajam v zvezi, njega ni, v službi same ‘kure’, ne hodim zvečer ven, enostavno ni nikjer moških. na cesti?
Samo vprašala sem…ker vem, da mnogo žensk najde PARTNERAJ na internetu, pa me je zanimalo na katerih straneh… Ampak, očitno ste tu samo prave Monovke, zveste do groba…
jaz sem želela samo moškega za prijateljstvo, pogovore …
Hvala za …?
Rimljanček, ali kaj si že, ne hvala.saj mogoče si čist vredu, sam preveč si ‘odprt’ za mojo sramežljivost in potrebo po zaupnosti…

pa, sej ga boš našla, če si ga res tok želiš, bod mal bolj potrpežljiva, optimistična in bo prišel

Jsvi se

Imaš otročke? Nekateri pogledamo, da lahko posest, premoženje prepustimo mlajšim in takšnim, ki imajo voljo še kaj delati naprej in ustvarjati premoženje.

Sicer pa imaš dober namen, da kar tako naprej.

Dobra stran za zmenke – https://tonzes.com/zmenki.com Dobra prijateljica je na portalu našla čudovitega moža.

mala12

vidite ljudje kaj dela vzgoja samskemamice, ločenke. to pride ven. da 38 v sabi vezi, ne ve kaj bi naredila.  terapijo rabiš, moškega terapevta.  ker ne znaš zbirat moških.  pa rečiva po tvoje evo. samski 40 letnik, sexy, visok, postaven, zanimiv relativno situiran. ok  evo.  saj obstaajo taki.  evo.  zakaj bi taki 40 letnik želel tebe??  zakaj? če lahko dobi 28 letnico, sexy, mado, atletsko, mal oritko, raven trebuh, lušnop, zabavno, brez prtljage, brz frocov, brez kužeka, ki ima čas za njega in bo takoj sledila njemu??   ki mu lahko da 2 otroka?    kaj naj s teboj počne?  kaj?   moški  razlog za porko je družina in otroci.   moški smo vizulena bitja.  40 je staro. 30 je že staro.  in ti rada počela kaj?  se pogovarjala?  zakaj bi se moški, kot si ga ti želiš – želel pogovarjat s teboj?  o čem?  očito nesprejemaš dobrih odločitev , življensko pomembnih.  o čem se aj pogovarja s teboj? zakaj?   lahko si sprazni jajca v tebi. večkrat.  poročil te ne bo nihče.  tudi če se ločiš. si ločena mamica z froci.  noben spsoben pameten komptenten moški ne bo tega sprejel.  edino kaki totlani papak, bea luzer, ki pač rabi pohcano pizdo 40 letnice da sploh kaj dobi.  tega pa ti  ne boš hotela.  žal je prepozno.  imaš moža. imaš otroke. oba idita na tepraijo k moškemu terapevtu.   ti če misliš za nek pogovr občasen sex, si boš morala najdit moškega ki je tar 60 plus. da ima denar, nima ful skoz potrebe po fukanju, in te bo znal vodit. ki že ima odrasle otorke in ve, kaj dela. zna z takimi kot si ti.  pod pogojem da si suha in sexy za svoja leta.

delusional to max.  totalno zablojena. žal, je prepozno.  mogoče te bo kaki 40 letnik pofukal. ok. ampak resno, poročil te ne bo.  nihče.  fsaka ima pizdo, toda si bo nekdo spraznil jajca v tebi jaz en štejem kot uspeh.  ker totko lahko faka dobi nekega kurca v pizdo.  en se bo že našel.   jaz štejem poroko pod uspeh. prstan.

spravi se k sebi. zresni se.

@mala

imaš dobr energy. ne sekiraj se za godrnjače. ne zaletavaj se in če ti feeling pravi da ti nekaj ni všeč, se kar poslušaj. Jaz bi se prijavil za klepet ampak sem vezan. Vsekakor srečno in ne obupat.

Priporocam Zdravka Majmuna. Pisi mu. V poatelji ti bo predaval o katranu. Lp

Podobno.

Le kje bi našel takšno cartiko kot si ti….juhej

Draga moja

javi se in ti marsikaj razlozim ….

New Report

Close