Iščem moškega za sex
Ollaaa Ljubljančanke lp
Jaz bi z tabo sexal
Olja! Če si še zainteresirana za brezplačni seks sem ti na voljo:)
oila srnice jav se 031338121 sem iz siske enako iscem
Draga Kaja ali si že kdaj spala z kakšnim moškim ki te je seksal .
Upam da si nošeča ne smeš nasedati vsakim moškim .
Porocen…iscem diskreten sex. Noro potreben, strasten, rad imam preigro. [email protected]
če je kaksna za seks brez obveznosti [email protected] piši
Oj 🙂 a maš omejitve glede starosti?
**(RC’s) Mephedrone**, **JWH-018**, **3-CMC crystal**, **4CMC Crystal**, **MDMA BK-MDMA**, **METHYLONE **, **BUTYLONE **, **HEROINE **, **COCAINE POWDER** , **KETAMINE** , **MDPV **, **APVP **, **MDIA ** , **2C-I** , **2C-E** **2C-P** , **2C-B**
contact us on email ( [email protected] )
**COCAINE POWDER**, MDMA pills** Ecstasy pills**, **4MMC**, ** A-pvp crystal , **MDPV** , **3-cmc crystal** contact us skype: james_carol )
Jaz sem star 26 let. Zelo lepa, dobro izobraženi, razumevanje, zvest, dostojno in imam nikoli
poročena, preden je prišel iz krščanskega doma. Nimam tetovaže, ni piercingi na moje telo. ljubim
glasba, filmi in šale še posebej, ko sem z mojim zakoniti življenjskega partnerja. Prišel sem, da je to predvsem
srednje iščejo resno, skrbna, dostojno, razumevanje človeka, ki me ljubijo in umirijo
z mano. Kot veste, je življenje prekratko in da je brez pomena, da je osamljen, tako da bomo lahko seznanite se skupaj
in da naše družine.
Išči za razumevanje človeka, ki se lahko poravna z mano.
Pisi na [email protected]
Lahko pomagam
Če še vedno potrebuješ moškega za sex…
javi se ( Andrej )
če želiš parnerja za druženje brez obveznosti se javi.Sem športni tip dobro situiran s partnerko ,ki nima primernega časa zame.
če želiš parnerja za druženje brez obveznosti se javi.Sem športni tip dobro
situiran s partnerko ,ki nima primernega časa zame.[/quote]
-:)))))
Heej misi, pisi mi
Seks
oila miska ce si za jav se 031338121 sek samski iz lj 24 letnik
Bi se zmenila za sex če si za napiši sms 031886649 in star sem 18 let če bi bila za
070 773 541
čAUU ČE SI ZA SEKS MI PIŠI PA SE ZMENIVA
Isceva njo za obcasna srecanja. Sva 28 in 21, urejena, diskretna in nezatezena iz 04. Javi se:) [email protected]
Kak ki bi probal s tipom? Star sem 27 let javi se.
Pepo! Zakaj pa se mi ne oglasiš?
Forum je zaprt za komentiranje.