Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Iščem moškega za sex

Iščem moškega za sex

Ollaaa Ljubljančanke lp

Jaz bi z tabo sexal

Olja! Če si še zainteresirana za brezplačni seks sem ti na voljo:)

oila srnice jav se 031338121 sem iz siske enako iscem

Draga Kaja ali si že kdaj spala z kakšnim moškim ki te je seksal .
Upam da si nošeča ne smeš nasedati vsakim moškim .

Porocen…iscem diskreten sex. Noro potreben, strasten, rad imam preigro. [email protected]

če je kaksna za seks brez obveznosti [email protected] piši

Oj 🙂 a maš omejitve glede starosti?

**(RC’s) Mephedrone**, **JWH-018**, **3-CMC crystal**, **4CMC Crystal**, **MDMA BK-MDMA**, **METHYLONE **, **BUTYLONE **, **HEROINE **, **COCAINE POWDER** , **KETAMINE** , **MDPV **, **APVP **, **MDIA ** , **2C-I** , **2C-E** **2C-P** , **2C-B**

contact us on email ( [email protected] )

**COCAINE POWDER**, MDMA pills** Ecstasy pills**, **4MMC**, ** A-pvp crystal , **MDPV** , **3-cmc crystal** contact us skype: james_carol )

Jaz sem star 26 let. Zelo lepa, dobro izobraženi, razumevanje, zvest, dostojno in imam nikoli

poročena, preden je prišel iz krščanskega doma. Nimam tetovaže, ni piercingi na moje telo. ljubim

glasba, filmi in šale še posebej, ko sem z mojim zakoniti življenjskega partnerja. Prišel sem, da je to predvsem

srednje iščejo resno, skrbna, dostojno, razumevanje človeka, ki me ljubijo in umirijo

z mano. Kot veste, je življenje prekratko in da je brez pomena, da je osamljen, tako da bomo lahko seznanite se skupaj

in da naše družine.

Išči za razumevanje človeka, ki se lahko poravna z mano.

Pisi na [email protected]

Lahko pomagam

Če še vedno potrebuješ moškega za sex…
javi se ( Andrej )

če želiš parnerja za druženje brez obveznosti se javi.Sem športni tip dobro situiran s partnerko ,ki nima primernega časa zame.

če želiš parnerja za druženje brez obveznosti se javi.Sem športni tip dobro

situiran s partnerko ,ki nima primernega časa zame.[/quote]

-:)))))

Heej misi, pisi mi

Seks

oila miska ce si za jav se 031338121 sek samski iz lj 24 letnik

Bi se zmenila za sex če si za napiši sms 031886649 in star sem 18 let če bi bila za

070 773 541
čAUU ČE SI ZA SEKS MI PIŠI PA SE ZMENIVA

Isceva njo za obcasna srecanja. Sva 28 in 21, urejena, diskretna in nezatezena iz 04. Javi se:) [email protected]

če je kakšna starejša za sex 50+ naj se javi 031 304 449

Kak ki bi probal s tipom? Star sem 27 let javi se.

Pepo! Zakaj pa se mi ne oglasiš?

Klara, jaz te z veseljem najprej povabim na kavo
Lepo se imej
Jaka

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close