Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Iščem moškega za sex

Iščem moškega za sex

Iščem prijatelja sex

lahko daj

Resno.35 letni fant.Iscem samsko vitko dekle za sex. Sem sportne postave,simpaticen in nenasiten(pripravljen na vse packarije kar jih tvoj um premore)
Ce znas locevati sex in ljubezen in nimas predsodkov…mi pisi na
[email protected]
Pogoj: vitko dekle.

Če katera išče resnega tipa, ki ni čudaški nakladač kot večina tukaj, se mi javi na mail. Iščem žensko družbo, ne samo seks, ampak morda tudi druženje brez nekih obveznosti in pričakovanj.
[email protected]

Sem samski, 34/182/110/14, osrednja Slovenija.

Cao rado bih se druzi sa tobom moj meil [email protected]

20yo, okolica Trebnjega. Ce se slucajno poznava ostane med nama. Pisi ce si za 😉

iščem resno vezano damo da občasno nadomestiva primankljaj ki je doma diskretno brez obvez lj in okolica [email protected]

Hello
My name is rita
I saw your profile today in this site and get interested to know you,
my dear contact me through my email address  [email protected]
so that i
will send you my photos and tell you more about me
self,. [email protected]

Hej
Vidim da te na foromu mnogi grajajo ampak vrjetno ne vedeo kako je to ko se počutiš sam 🙂
Star sem 25 let s sportno postavo, tudi diplomiran iz ekonomije in ce mislis da bi se lahko dobila na pijaci ali kosilu, odpisi 🙂

Lep dan 🙂

sem za
041436201

piši mi

[email protected]

Oj,
piši mi na [email protected],da se spoznava… Lp.

Živijo rad bi te spoznal

lah ti gadam v vse lukne mala

Kera bi ga rada fasala

ojla Kllara bi se dobilla na pijaci , potem pa sex.
Javi

lp

Zdravo sem tomaz 36 let in me zanima srecanje 031005939 lahko me dodas na VIBER sem resen vecina pa neresnih mene zanima za veckratna sproscena srecanja L.p

Zivjo sem moski star 35 let zdrav in sportne postave.Ce te zanima me poklic na 051309419 pa ti posljem slikco lp

Zivjo pisi na [email protected] pa porocen moski citke sportne postave urejen in zdrav ter izkusen.Za kaj vec pa se javi lp

Oila tudi jaz iscem zensko za sex pa tesko kaj najdes ni kje kaj ce si za mi pisi [email protected]

oj klara

Živjo star sm 25 let in me zanima če bi bila za sex? Lahko pišeš na 031200680 pa dobiš slikco lp

Sem iz Lj., star sem 25 let, 187 cm visok in 77 kg tezak. Sportna postava. Pisi na mail [email protected] pa se zmeniva…imam prevoz in plac..

hej. sicer sem iz Maribora.
ce si pa kaj na štajerskem pa komot
sem 36 let
189 cm
78 kg
rjave lase mam

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close