Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Iščem moškega za sex

Iščem moškega za sex

Hi pisi na g mail [email protected]

Js sm star 31 sem vitke postave iz okolice celja sm odvisen od sexa in bi vsak dan a je kera za akcijo starost ni pomembna lak si od18do80 privlacijo me pa bol starejse….

Iščem mlajšega in urejenega moškega za občasni seks.

Pa se javi da se zmeniva 🙂

živjo. če želiš piši na mail: [email protected] in se kaj zmeniva
Sem pa 26let star fant normalne postave iz okolice ljubljane

Zdravo.
Od kod pa si? Lp

če si resna mi piši na [email protected] sem 35 letni

jst sem za moj mail [email protected]

Piši na [email protected]

Če si katera želi 24 let starega moškega naj mi piše tukaj ali na mail [email protected]

iscem zensko. star 28 sem vezan iz maribora.. [email protected]

Če želiš spoznat moškega, ki ni čudak, se drži dogovora in je resen, se mi javi na mail. Iščem žensko za intimno druženje, če se ujameva pa lahko s ponovitvami. Nisem Adonis in ne seksam kot maratonec, se pa rad posvetim ženski, rad slišim kako ti pride, sem strasten, lahko nežen in tudi grob-kar ti bolj paše.
Sem odprt za vse nagajive “neumnosti”.
[email protected]

Samski, nezatežen, 35let/181/110/14, okolica LJ, lahko pridem kamorkoli ker razdalja ni problem.
Bodi stara od 20-45 let, to je edini pogoj. Aja pa moraš imet rada seks, ta je pa drugi pogoj 😉

Imam 19 godina, tražim žensko za druženje, godine nisu bitne.

50 ,,,kaj da v swingerja tu pa tam ,,,,,na kavo ? pozzzz

Že našla kaj?

Celjan
Kontakt daj

Si diskretna, samska, zasedena ljubljančanka, gorenjka? Si želiš ljubimca? Si mlada do 50 let? Si upas prepustit in uživat z diskretnim 38 letnikom?
Potem mi piši na [email protected] pa se zmeniva…

Lp

Kaj pa urejena stara 55 let?

Poslji mi mail pa se zmeniva…

Pozdravljena ona.

Ce te ne moti da sem mlajsi od tebe se mi javi, star sem 38 z urejenim podstresjem

[email protected]

Zdravo javi se mi klara . 040 733 763.

Iščem urejeno damo za sex. 041924588

Tudi jaz iščem kakšno prijetno damo za občasno spremembo in popestritev. Menim, da leta niso važna če obstaja želja privlačnost in potreba po lepih trenutkih, ki jih namreč potrebujemo vsi….Sicer pa : 52 letni urejen, diskreten, skladne postave, kulturen in potreben…

Piši mi pa se dobiva

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close