Iščem moškega za sex
prides kaj na dolenjsko
40 letnik iz okolice Celja išče damo za občasno in diskretno druženje. Kontakt: [email protected]
Kako pa ga rada fases
Oj 19 star
Pa obdarjen 20-21cm imam eno frendico k je bsx 29 let stara
Bi se pridruzila 🙂 prosim
Moj oglas [email protected]
Zdravo. Ce si urejena leta niso problem.. Javi se mi na [email protected] lep pozdrav.
hej
Javi se
Iščem žensko za avanturo. 041924588
cao ,lahko mi se javis ,prihajam iz Bosne , imam 31 ljet.
Poklič 040657488
Sem privlačen, visoko izobražen in dobro situiran moški, star sem 32 let. V razmerju sem z žensko, ki ji spolnost pomeni zelo malo. Iščem zrelo, urejeno žensko od 40-60 let za diskretna srečanja v Ljubljani. Moje drage gospe, zagotavljam vam, da vam ne bo žal. Pošljite mail na [email protected].
poklic me na 064 290 170
Je tu kaka ki bi se pridruzila paru naj se javi [email protected]
Javi se [email protected]
Pozdravljena Srnica ;)….si že z juznjakom?—
“Ona” oglasi se kaj na [email protected]
Živijo !
Sem trgov.potnik iz Štajerske,redno v Ljubljani. in iščem enako kot ti ,torej avanturo,sex. .,mogoče se ujameva in večkrat skupaj uživam v vročih uricah..sem,simpatičen,visok, temen,vitek,star 40 let,po želji pošljem foto. Če kaj ustrezam tvojim zeljam in profilu, mi lahko odpišeš na [email protected]. l.p. M.
Presneto tele neumno! Pri 32 se pa loči, saj boš fukfehtar še sledičih 50 let!
iščem pravo milfo ali pohotno sexico da se divje in brez najmanjšega sramu. podajva se na pot pregrehe naslade užitkov ter še mnogo tega.možna nagrada redna srelanja ter vse vsebuje spoštovanje diskretnost, pri meni neboš objekt za praznjenje, samo za resne [email protected]
hey poklici me na 064 290 170
ce je kaksna starejsa dama za sex , anal oral 69 ….. se javi 064 290 170.
sm 30 letnik, vezan, urejen, diskreten. In iščem občasno diskretno avanturo. Rad bi spoznal žensko, ki je diskretna avanturistka 🙂
Gmail: [email protected]
sm 30 letnik, vezan, urejen, diskreten. In iščem občasno diskretno avanturo. Rad bi spoznal žensko, ki je diskretna avanturistka 🙂
Gmail: [email protected]
Jas bi rad spoznal kakšno dekle ki bi z mano spala .
Sicer mislim da se bova imela resnično rada .
Zatorej če sem ti všeč mi piši ter postala bova zelo močni par .
Drugače se ni treba bati .
Ujemi moj prvi poljub in rečem ti da boš ostala samo moja .
Čao… Če si za odpiši… Sem 28 let, odprt za tvoje želje. Glavno mi je da si potešena in da te vidim kako uživaš…
Forum je zaprt za komentiranje.