Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Iščem moškega za sex

Iščem moškega za sex

ajoj Isec Moskega mam 19 let Sm urejen Nov utem haha pisi ce te zanima

Kksna punca zenskaa Da je urejena pa da hoce Mal igre da se zabavaamo Itd 17+ pisi

Si za sex takoj

Cao kako si kaj jaz sem pravi za te lahko se zmenimo za zmenek lp

Hej
Js sem za

Iscem zensko za sex brez obvesnosti. sem mlad ,sporten ,urejen , aktiven in obdarjen 21cm . [email protected]

Če hočete res seksat in malo potovati se prijavite na amateri.cz veliko poročenih, vezanih, ločenih in tudi samskih. Pa še brezplačno je za ženske in moške

Tudi jaz iščem starejšo za sexs,po možnosti iz Savinjske!
Pišite mi na :[email protected]

Aaaa Rooosy,,,,drgač ne gre-tu?!?

Halo kako kaj

Hoj punca,zdravo!Jaz pa iščem njo za sex,pa se lahko pogovorima!
Piši mi na:[email protected]
LP

milanka pisi mi na mail gorenjc666@gmail,com

si se zainteresirana?:)

Odgovarjam tistim moškim, ki sprašujete, kakšne izkušnje imamo ženske:
Z eno besedo: slabe. Ali so polpismeni uvoženi sezonski delavci, ki čakajo, kako ti bodo ukradli avto (zato je javni prevoz oz taxi zakon) ali so jamrajoči kurbirčki, ki si ne morejo privoščiti niti solidnega prostora za srečanja oz. se povabijo kar k ženski na dom, seveda s katastrofalnim seksom, ali pa se ponujajo otroci, ki bi po letih ustrezali statusu sina. Stara sem 45 let. In si želim resnega, nežnega, samostojnega (tudi med nogami) in pametnega tipa. Thats all.

Hoj punca,zdravo! Res imaš slabe izkušnje z moškimi,toda nismo vsi taki!Isto je pri puncah,ene ste take,druge pa spet drugačne …Želim ti moškega,ki te bo vreden!
Če si za to,se lahko privat pogovorima,piši mi na [email protected]

meni se javi jaz te peljem v jaczzi pa razvajanje z sampanjčkom in še in še [email protected]

Sem nepotešen 44 let, če ima katera željo po tem in želi večkrat na teden se lahko javi na [email protected]

ok

daj mi kontak samo če si resna

Bi ketera z porocenim rad lizem. [email protected]. 070384284 viber

40 letnik, diskreten, iščem damo za občasno druženje. Imam lasten prostor. Če te zanima, pošlji ZS

Rabim enu diskretnu [email protected]

živjo, mogoče malce predaleč, a hkrati če te zanima dopisovanje in pošiljanje sexi slik sem ti na voljo

poklici 064 290 170

Piši mi na:[email protected]
Lp

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close