Najdi forum

Splash Forum Arhiv Glasba, film in fotografija iščem naslov filma

iščem naslov filma

pozdravljeni.
pred kakimi 5 leti sem na rtv slo gledala nek film (mislim, da japonski; če se ne motim iz 70. let prejšnjega stoletja), ki mi je bil všeč. rada bi si ga pogledala še enkrat, pa se nikakor ne morem spomniti naslova. v spominu sem imela, da je bil cesarstvo čutil, ampak ko sem šla na youtube pogledat trailer za cesarstvo čutil, to ni blo to. so drugi igralci in popolnoma drugi prizori. naj povem, za kaj je šlo: neka poročena ženska začne ljubimkati z mlajšim moškim. dogovorita se, da bosta umorila njenega moža, da jima ne bo več na poti. to res storita, vržeta ga v vodnjak za hišo. potem pa se tej ženski začne prikazovati njegov duh …
joooj, a kdo ve, kateri film imam v mislih???
lp

Pozdravljeni!
Ker je forum s primernim naslovom ze odprt, nadaljujem tukaj.

Iscem namrec naslov filma, ki sem ga gledala cca 20 let nazaj. Po spominu bi rekla, bi da je nemskega, mogoce skandinavskega izvora.
Gre za mladinski znanstvenofantasticni film, kjer decek v prikolici potuje skozi cas in pristane v srednjem veku.

Ce se komu posveti, bom bila odgovora zelo vesela.

Hvala,
Dunja

Poskusite tole:
Empire of Passion
Ai no borei – (Japan original title)

Poskus na drugo vprašanje:

The Navigator: A Mediaeval Odyssey (1988)

ker je tema že odprta bom kar tukaj vprašal…tudi sam iščem film,ki sem ga gledal pred leti..najbolj se spomnim prizora ko med avtomobilsko dirko glavni akter s svojim avtomobilom “odleti” v most ali zid(ne spomnim se natančno)..ob trku se mi zdi,da ga prestavi v neko drugo dimenzijo časa…to je veš ali manj vse kar se spomnim..upam,da se je komu prižgala lučka kateri film je to 🙂

ojla!ker je tema ze odprta bom se jaz nekaj vprasal!pred leti(10 do 15) sem gledal film ko je strmoglavlo letalo in je zenska prezivela!ko so jo najdli je imela poln hrbet crvov in licink!mislim da se je dogajalo nekje v tropskem gozdu!upam da se komu sanja kaksen je naslov filma!
vnaprej hvala

Živjo. Jaz pa iščem naslov dveh filmov…

Prvi film je bil pred kratkim na tv in se gre ko neko žensko obtožijo za smrt njenega moža. Njuno hčerko prepusti v oskrbo svoji najboljši prijateljici. Na začetku sta bili v stiku, čez nekaj časa pa ne dobiva več obiskov in telefonskih klicev. Z zvijačo ugotovi, da sta se njena hčerka in prijateljica preselili daleč proč. Po telefonskem pogovoru pa ugotovi tudi, da je njen mož še živ. Izve da ji za ”dvojni umor” ni treba dvakrat odsedeti kazni, zato se odloči moža ubiti…

Drugi film pa sem gledala že dolgo nazaj, zato se ne spomnim vseh podrobnosti…Spomnim se da si mož in žena kupita hišo ob obali. Pričela sta pa se veliko kregat in mislm da je mož ženo tudi tepel. Žena se odloči pobegniti proč in priložnost izkoristi ko ju sosedje povabijo na ”izlet” z ladjo/čolnom. Mož misli, da žena ne zna plavat in ko izgine zato jo pričnejo po morju iskati, saj so predvidevali da je padla in bo utonila. Žena v tem času odide. Mož obupa pri iskanju. Ko sprejema sožalja izve, da se je njegova žena učila plavanja, zato podvomi da je mrtva. Začne jo iskat…
Več se ne spomnim..

Upam da komu pomagajo moji opisi 🙂
Hvala

Prvi film je definitivno Double Jeopardy s Tommy Lee Jonesom in Ashley Judd: http://www.imdb.com/title/tt0150377/[/url]

Hvalaa

Drugi film, ki ga opisuješ, je V postelji s sovražnikom (Sleeping with the Enemy).

Mene pa zanima naslov filma, ki sem ga gledala pred približno 15 leti. Žal se vsebine ne spomnim zelo dobro, vem samo, da je šlo za skandinavski film, kjer je bil glavni junak nek mulat fant (ime mu je bilo Jon Jon), ki se zaljubi v belopolto punco iz bogate družine, kjer so nasprotovali njuni zvezi.
Vem, bolj slab opis, ampak a mogoče kdo pozna ta film?

Hvala! 🙂

No, jaz pa iščem film za mlade, od 13 do 16 let? Plisssssssssss

New Report

Close