Iščem osemnajst vitko
Bosanćica: Sem resen. Me zanima srečanje s tabo. Mi pišeš na email naravenspontan@gmail.com, da se dogovoriva?
Seks Zmenki – https://hespac.com/sekszmenki.htm Preko 100.000 registriranih uporabnikov.
Bosanćica, 16.04.2025 ob 12:04
Ja mam 21 godina
Dej ne seri, prdonja stari, kako te ni sram, bolnik preverzni… A res nimaš meje in morale, da si pripravljen pisat vse te svinjarije za tistih pičlih 40€ na Paypal kartici za neobstoječo sobo. Res si debil. Upam da ti nikoli več nihče ne nasede, ker si pokvarjen do dna duše. Če pa že, si pa kupi zdravila, pa ne alkohol in ostale škodljive substance.
Ti pa si, 16.04.2025 ob 14:15
Ti pa si verjetno na zaprtem oddelku…WiFi imate
Kaj mene sprašuješ. Ti si v prdekani in imaš informacije iz prve roke. Kaj pa vazelin? Ta je verjetno zastonja ali ga morate plačat. Ti že verjetno, ker ga preveč porabiš, zato pa tukaj fehtaš denar.
Ti pa si, 16.04.2025 ob 14:54
Jaooo…pa si na prostem oz med ljudmi
Ja, res je, sem prost in med ljudmi. Ti si pa zprt, med sebi enakimi. Nič ti ne zavidam. Imej se lepo. Ko prideš ven, si pa prvo kupi analni čep, da ti kakec ne bo uhajal iz tiste zadnjične raztegnjene luknje, da okrog tebe ne bodo neprijetne vonjave, usranec pederski.