Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Iščem osemnajst vitko

Iščem osemnajst vitko

Iščem osemnajst letno vitko punco, da se imava lepo. Te zanima uživanje?

Ako si ozbiljan

Odgovor na objavo uporabnika
Bosanćica, 15.04.2025 ob 15:39

Ako si ozbiljan

Vzemi tablete, pa marš nazaj v kočo (celico)…

Bosanćica: Sem resen. Me zanima srečanje s tabo. Mi pišeš na email naravenspontan@gmail.com, da se dogovoriva?

Iščem punco, ki ima osemnajst let ali tu okoli, da se imava lepo. Bi rada uživala?

Ja mam 21 godina

Seks Zmenki – https://hespac.com/sekszmenki.htm Preko 100.000 registriranih uporabnikov.

Bosanćica, 16.04.2025 ob 12:04

Ja mam 21 godina

Dej ne seri, prdonja stari, kako te ni sram, bolnik preverzni… A res nimaš meje in morale, da si pripravljen pisat vse te svinjarije za tistih pičlih 40€ na Paypal kartici za neobstoječo sobo. Res si debil. Upam da ti nikoli več nihče ne nasede, ker si pokvarjen do dna duše. Če pa že, si pa kupi zdravila, pa ne alkohol in ostale škodljive substance.

Radujem se vašoj pošti   may0601@gmail.com

Bosanćica, 16.04.2025 ob 13:10

Radujem se vašoj pošti   may0601@gmail.com

Itak

Nečeš da se upoznaš?

DEBIL JE GLAVNI NA VSEH TEMAH. Predstavlja se s tujimi imeni in ojavlja tuje mail naslove. Bolnik brez možnosti ozdravitve. Peder in alkoholik.

IZOGIBAJTE SE IN IGNORIRAJTE GA KER VAS BO POSKUŠAL PREVARAT ZA PLAČILO NEOBSTIJEČE SOBE. Je patiloški lažnivec in prestopnik.

Ti pa si verjetno na zaprtem oddelku…WiFi imate🤔

Ti pa si, 16.04.2025 ob 14:15

Ti pa si verjetno na zaprtem oddelku…WiFi imate🤔

Kaj mene sprašuješ. Ti si v prdekani in imaš informacije iz prve roke. Kaj pa vazelin? Ta je verjetno zastonja ali ga morate plačat. Ti že verjetno, ker ga preveč porabiš, zato pa tukaj fehtaš denar.

Jaooo…pa si na prostem oz med ljudmi

Ti pa si, 16.04.2025 ob 14:54

Jaooo…pa si na prostem oz med ljudmi

Ja, res je, sem prost in med ljudmi. Ti si pa zprt, med sebi enakimi. Nič ti ne zavidam. Imej se lepo. Ko prideš ven, si pa prvo kupi analni čep, da ti kakec ne bo uhajal iz tiste zadnjične raztegnjene luknje, da okrog tebe ne bodo neprijetne vonjave, usranec pederski.

New Report

Close