Iščem parcelo
Iščem parcelo v rangu max 30 od ljubljane, sestavljeno iz cca 200 zazidljivih + cca 600 (ali več) ostalega za okolico. Cena nekje max 25-30k eur.
Če ima kdo kakšno informacijo, bo zelo dobrodošla.
Lep dan 🙂
Popravil sem kilometre…
300km od ljubljane? to ti je cela slovenija. zakaj pa ravno 300km??
pa zakaj se mora vedno najt kak sarkastik? a ne znate le normalno odgovarjati in se pogovarjati kot ljudje.
arkyca – jaz sem napisala 30 in ne 300.
ja na vrhu piše 30, spodaj pa 300 pa piše, da si popravila kilometre. sem mislila, da z 30 na 300km kar pomeni celo slovenijo.
kaj pa bolha, salomon, nepremicnine.net si že vse pregledala? se nič pametnega ne najde?
kaj pa če bi bila cela zazidljiva? se najdejo cca 700m2 zazidljive za cca 30.000€
sestavljene moraš posebej iskati, ker kar tako objavljenih je zelo malo, pa lokacija je tudi pomembna – v kateri smeri 30km do ljubljane bi rada živela?
arkyca, ma nekdo je hotel bit pameten, pa se je podpisal kao z mojim “nicknameom” (le da je piko postavil spredaj). 🙂
v glavnem iščem po nepremičnine.net. sem in tja se kaj najde, eno lušno (manj, kot 20) so mi pa par dni nazaj prodali. Vseeno se mi zdi, da se najboljše ponudbe najdejo tako, prek kolegov, vez, …
V bistvu mi niti ni tako važno v katero smer – mi paše večina okolic, najbolj pa recimo v smeri domžal, kamnika, kranja, škofje loke, grosuplje, vrhnika, … (edino litija pa logatec mi nista baš pri srcu). Bolj, kot to, mi je pomembno, da nisem čisto “bogu izza nogu”, torej raši bi bila nekje na odprtem, da ni čisto neposredno ob gozdu.
Ja hehe, seveda nebi imela nič proti, če bi bila cela zazidljiva, samo precej dražje so ponavadi.
Ker nameravava postavljati (s kolegico) modularno hiško na principu dvojčka, sva razmišljali, da dejansko ne potrebujeva preveč, torej za začetek le cca 100-150m2 stanovanjske površine, kasneje, če pridejo otroci in možje, pa vse skupaj (s to modularno gradnjo) nadgradiš na 200-250m2 ali več, kolikor pač predvidiš, da potrebuješ. Ostalo bi rajši nemenili za vrtiček, travo, morebit bazenček … 🙂
Ti morda kaj veš, kako gre s temi prostorskimi plani? Kaj v bistvu tam sploh lahko izveš?
Mah, ne bom se prilagodila trgu, kjer ropajo s temi astronomskimi cenami. Rajši bom poizvedovala, se pogajala in čakala na pravo ponudbo. Parcele so absolutno predrage in zato ljudje obupajo, pa si za tak znesek kupijo stanovanje v boku. Jaz se pa ne dam in ni vrag, da ne bom nekje ene lušne trave izbrskala! 🙂
a ni prostorski plan to ko ga da občina za določeno območje – nevem tukaj bo stal nov blok, tam bomo postavili trgovski center,…?? nevem nisem 100% enkrat vem da je rekel, da je dala naša občina za eno parcelo prostorski plan, da bodo tam postavili nova stanovanja, so jih res postavili.
ja cene so res grozne, ampak imaš srečo, da ne kupuješ parcele na morju, tako kot jaz, kjer so cene še 3krat večje :))
Ja, to bo to verjetno, samo ne vem, kako si jaz lahko s tem pomagam. Večkrat na forumih zasledim “poglej si prostorski plan …” pa ne vem čisto točno zakaj. 🙂
Uhh, primorska ja. Tam tudi držijo cene ko strela :/
🙂
Kaj natančneje pa iščeš? (če kje kaj primernega vidim, da javim)
v bistvu sem že našla, samo še denar čakam :)) drugače pa od črnega kala do sečovelj, za cca 1500-2000m2, za cca 100.000€, eno takšno sem našla, samo še denar čakava pa jo greva takoj kupit, upam da bo kmal :))
super, lepo slišat!! držim pesti, da bo šlo vse ok 🙂
hvala :)) jaz tudi že dolgo upam, gre bolj počasi, ampak mislim da bo parcela kmalu najina :))
upam, da tudi ti najdeš svojo :))
Forum je zaprt za komentiranje.