Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Iščem partnerico

Iščem partnerico

Pozdravljene
Naj se na kratko predstavim :
Sem 42 letn oče 13 letni hčerki, ker pa ima njena mama drugačne življenske potrebe, želje in poglede, sem se po dooolgem premisleku odločil, da to 15 letno skupno pot zaključiva.
Hčerka me je pri tem podprla in se odločila, da ostane z mano. Mama se strinja. Naj poudarim, da je hči za svoja leta zelo odrasla, kar se tiče življenskega pomena. Nasplošno pridna, kulturna, poštena itd. Z njo se lahko pogovarjam bolj zrele teme, kot z veliko današnjimi 20 letnicami. Da me ne bo kdo napadel, kako lahko otrok.. bla bla
Torej, pripravljam se na iskanje sopotnice najinega življenja.
Sem komukativen, razgledan, veliko med ljudmi ( sploh službeno ) ampak žal ne več v tistih letih, da bi osvajal po veselicah, diskotekah itd, zato sem se odločil poskusiti poiskati sorodno dušo preko portalov. V kolikor mi lahko svetujete kakšno resno stran, se vnaprej zahvaljujem, še bolj vesel bi bil, če bi jo-te lahko kr tukaj spoznal 🙂
Sam sem preprost, nealkoholik ( tu pa tam kakšen kozarček, praznovanja itd ) uživam v hribih, morju in še enem bolj adrenalinskem hobiju. Mislim, da sem karakterno ok človek, saj nimam z nikomur težav, sem kompromist, miren a navihan. Kot v večini je tudi še v meni mal otroka 🙂
Ne iščem na silo-nujo, res pa si ne želim preostala leta biti sam. Svoj čas, srce in dušo si želim deliti z osebo, ki zna to tudi vračati.
Nekako je želja, da bi se “bodoča” preselila k nama, ni pa pogoj, sem odprt za vse variante. No, upam, da bo kdaj prišlo do takšne debate, hehe
Še mal uradnih podatkov 🙂 177.76. Mislim, da ok izgleda, vsaj tako pravijo, upam, da ne lažejo 🙂
Hja, napisano kot je, se verjetno opazi, da je to moj prvi tovrsten prispevek.
Vseeno, upanje umre zadnje. Ker menim, da sem drugače srečen, verjamem, da me sreča čaka morda prav tu.

Lp. I.E.

Naj ti takoj povem – po portalih boš težko našel kaj resnega, predvsem pa odgovornega. Mladim se bš zdel zanimiv, očaral jih boš, slej ko prej – jih bo motilo, ker imaš še druge prioritete, ne bodo prve. Če naletiš na kakšno mamico – morda celo uspe, vendar – mame se navadno ukvarjamo z drugi mi problemi, nimamo časa na zmenkarijah iskati.

Upam da ti rata, vsekakor pa ti bolj priporočam da greš na kakšne izlete s hčero, boš prej našel nekaj primernega. Seveda – moje mnenje.

….meni pa deluješ zanimiv…samska; 42, 165, 59….pusti kak kontakt…pa lej nikoli ne veš…

Hvala za nasvet. Z hčerko se potepama, ,ampak do sedaj nisem iskal, ker sem hotel prej zaključit vezo. Vsekakor pa se strinjam, da je tudi to en od načinov.

Z veseljem 🙂 [email protected] Upam, da je zaenkrat dovolj, pa tam nadaljujeva.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close