Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Iščem polnoletno dijakinjo, študentko

Iščem polnoletno dijakinjo, študentko

Sem prijeten, umirjen, urejen, komunikativen moški v sredini 40-tih let. Odločil sem se, da poskusim še na tem portalu. Rad bi spoznal prijetno dekle, polnoletno dijakinjo ali študentko, ki so ji všeč moški v 40-tih letih. V mislih imam prijetno druženje, razvajanje, pogovori, pozornost. Ob obojestranski simpatiji sem te pripravljen tudi razvajati, kakšno kosilo, večerja, izlet, nakupovanje…..

Če se najdeš v napisanem, bom vesel tvojega odziva. Bodi iz širšega območja Novega mesta. Pričakujem diskretnost, zaupanje. S svojim opisom se mi lahko oglasiš na mail.

[email protected]

Sem prijeten, umirjen, urejen, komunikativen moški v sredini 40-tih let. Odločil sem se, da poskusim še na tem portalu. Rad bi spoznal prijetno dekle, polnoletno dijakinjo ali študentko, ki so ji všeč moški v 40-tih letih. V mislih imam prijetno druženje, razvajanje, pogovori, pozornost. Ob obojestranski simpatiji sem te pripravljen tudi razvajati, kakšno kosilo, večerja, izlet, nakupovanje…..

Če se najdeš v napisanem, bom vesel tvojega odziva. Pričakujem diskretnost, zaupanje. S svojim opisom se mi lahko oglasiš na mail.

[email protected]

Še vedno iščem…
Če se najdeš v napisanem, bom vesel tvojega odziva. Pričakujem diskretnost, zaupanje. S svojim opisom se mi lahko oglasiš na mail.

[email protected]

Še vedno aktualno…
Odločil sem se, da poskusim še na tem portalu. Rad bi spoznal prijetno dekle, polnoletno dijakinjo ali študentko, ki so ji všeč moški v 40-tih letih. V mislih imam prijetno druženje, razvajanje, pogovori, pozornost. Ob obojestranski simpatiji sem te pripravljen tudi razvajati, kakšno kosilo, večerja, izlet, nakupovanje…..

[email protected]

Zgleda, da je ful vztrajen. Punce, kar na njega.

A si že kaj našel?
I tata bi sine

se priporoćam

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close