Iščem polnoletno dijakinjo, študentko
Sem prijeten, umirjen, urejen, komunikativen moški v sredini 40-tih let. Odločil sem se, da poskusim še na tem portalu. Rad bi spoznal prijetno dekle, polnoletno dijakinjo ali študentko, ki so ji všeč moški v 40-tih letih. V mislih imam prijetno druženje, razvajanje, pogovori, pozornost. Ob obojestranski simpatiji sem te pripravljen tudi razvajati, kakšno kosilo, večerja, izlet, nakupovanje…..
Če se najdeš v napisanem, bom vesel tvojega odziva. Bodi iz širšega območja Novega mesta. Pričakujem diskretnost, zaupanje. S svojim opisom se mi lahko oglasiš na mail.
Sem prijeten, umirjen, urejen, komunikativen moški v sredini 40-tih let. Odločil sem se, da poskusim še na tem portalu. Rad bi spoznal prijetno dekle, polnoletno dijakinjo ali študentko, ki so ji všeč moški v 40-tih letih. V mislih imam prijetno druženje, razvajanje, pogovori, pozornost. Ob obojestranski simpatiji sem te pripravljen tudi razvajati, kakšno kosilo, večerja, izlet, nakupovanje…..
Če se najdeš v napisanem, bom vesel tvojega odziva. Pričakujem diskretnost, zaupanje. S svojim opisom se mi lahko oglasiš na mail.
Še vedno iščem…
Če se najdeš v napisanem, bom vesel tvojega odziva. Pričakujem diskretnost, zaupanje. S svojim opisom se mi lahko oglasiš na mail.
Še vedno aktualno…
Odločil sem se, da poskusim še na tem portalu. Rad bi spoznal prijetno dekle, polnoletno dijakinjo ali študentko, ki so ji všeč moški v 40-tih letih. V mislih imam prijetno druženje, razvajanje, pogovori, pozornost. Ob obojestranski simpatiji sem te pripravljen tudi razvajati, kakšno kosilo, večerja, izlet, nakupovanje…..
Zgleda, da je ful vztrajen. Punce, kar na njega.
A si že kaj našel?
I tata bi sine
Forum je zaprt za komentiranje.