Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek iščem pomoč za mamo

iščem pomoč za mamo

Tale tema mogoče res ni za »starševski čvek«, ampak ker Vas, ali pa nas je tu toliko, bom pa še tukaj poiskusila, mogoče se pa najde pomoč. In sicer iščemo gospo za varstvo in pomoč v gospodinjstvu za našo nekoliko dementno staro mamo. Nudimo hrano in stanovanje, plačilo po dogovoru. Vsake informacije bom zelo vesela.

Lep dan, Barbara

napiši še kraj iz kjer ste da bo lažje. jaz ti ne morem pomagati ker skrbim že za našo staro mamo, ki tudi “zahteva” prisotnost odrasle osebe zaradi nepokretnosti.

EnaBarbara, prosim, če lahko napišeš v katerem kraju potrebujete pomoč za mamo in ali gre za celodnevno pomoč in če je potrebno tam tudi prenočiti ali le za osemurno vsakodnevno pomoč?

Barbi 2, pa sem res malo pomanjkljivo tole napisala.

Mama je doma na gorenjskem, živi v svoji hiši, v turističnem kraju. Je pokretna, dobrega zdravja, vendar, kot sem že omenila, pozabljiva. Ker živi sama, pride še najbolj v poštev sobivanje, zato bi ji nudili svojo sobo, oz. stanovanje. Mama zelo rada hodi na srehode, gleda televizijo in je nezahtevna.

Kot rečeno, veselim se vsakega odgovora.

Napiši oglas še na forum Starejši so modrejši, mogoče se tam najde kakšna starejša gospa ali pa kdo ki jo pozna.

Oxi, hvala, imaš prav.

New Report

Close