Najdi forum

Splash Forum Arhiv Knjižni molji in pravopis Iščem poskusnega bralca / bralko za branje erotičnega romana

Iščem poskusnega bralca / bralko za branje erotičnega romana

Pozdravljeni knjižni molji!

Napisal sem erotični roman. In kaj sedaj? Rabim mnenje. Med domačimi in prijatelji, je po lastnih izkušnjah težko najti objektivnega bralca, zato iščem bralca, bralko, ki bi bil pripravljen prebrati roman v PDF obliki (cca. 450.000 znakov, 180 strani). Od njega, nje, pričakujem, da mi bo v nekaj tednih podala čim bolj objektivno mnenje o vsebini romana. Še najraje bi videl, da se loti branja ženska, ki tudi sicer bere podobno literaturo, saj moški običajno posegajo po drugih žanrih. Po koncu branja, bi bil vesel iskrenega mnenja, v obliki nekaj stavkov po e-pošti.

Če si naveličana puhlic visoke literature in bi v tej sopari rada brala nekaj bolj umazanega, sočnega, se javi.

Mark Artnik.

pisem in berem…zato me je ideja o poskusnem branju zamikala. vendar eroticno..kaj pa vem?! nekaj eroticnih sem prebrala, pa v njih vidim frustracije. kaj je tebe gnalo pisanju?

Pustite mail, jaz bi rada prebrala.

En moj najljubših žanrov. Z veseljem preberem 🙂 pošljite kontakt na: [email protected]

Tudi v uredništvu Vaš link z veseljem preberemo in kakšno rečemo 😉
Prav tako toplo vabljeni vsi avtorji erotične literature k sodelovanju, predstavimo vaša dela, naredimo kak review, …
Erotične Zgodbe
[email protected]

Pozdravljena,

Moj e-mail naslov je [email protected]

Mi lahko prosim zaupate še kak podatek več o vas? Zdi se mi, da je malo naivno, da bi roman ponudil v branje neznancu brez predhodnega pogovora. Če preveč zahtevam od vas se opravičujem.

Marko.

New Report

Close