Iščem poštene ljudi (ostali stran)
Če je kdo za druženje, ki se v tem svetu ne najde, ker je preveč pošten, pravičen in vedno žrtev barab, vedno tisti, na kogar se drugi spravljajo, naj se oglasi. Bom pustila mail.
Ne maram manipulantov, sem pravična, to je moja velika slabost. Je še kdo tak in ali bi se druzil/ a z mano? Sem tudi nekoliko sramežljiva bi se lahko reklo, čutim napetost, ko sem v odnosih.
Malo govorim. Bi šel kdo v hribe ali kam drugam, lahko na krajše potovanje v sosednje države?
Ne pijem alkohola – malo sicer lahko, nato pa mi postane slabo.
Nesramni komentarji – to ni tema za vas – pojdite stran.
Verjamem, da ta svet ni zate. Daješ vtis osebe, ki ima čut za druge ljudi, nihče pa nima interesa biti s tabo, ker si siva miš. Nisi zanimiva. Verjetno si samo ne upaš bit zanimiva, ker si napisala, da si sramežljiva.
Jaz sem tudi jezna na barabe in si tudi želim, da spizdijo iz mojega življenja. Škodljivci ne škodijo, ko spijo.
S tabo ne more it skoraj nihče na kavo. Ker iskrenih ljudi ni.
Sem ti pisal.
Enako star. Najbrž pa imava oba – jaz in ti kako motnjo v prilagajanju. Danesanji svet ni tak. Sploh ne, ko si enkrat v službi. Pa če dosežeš neko izobrazbo. Vsi te pohodijo.
Očitno nas je vseeno nekaj.
Dejansko obstajamo ljudje, ki smo dobri. Obstajamo.
Pazi se moških, ki iščejo seks. Taki ti bodo tudi pisali.
Ja, 25.04.2025 ob 07:24
Verjamem, da ta svet ni zate. Daješ vtis osebe, ki ima čut za druge ljudi, nihče pa nima interesa biti s tabo, ker si siva miš. Nisi zanimiva. Verjetno si samo ne upaš bit zanimiva, ker si napisala, da si sramežljiva.
Jaz sem tudi jezna na barabe in si tudi želim, da spizdijo iz mojega življenja. Škodljivci ne škodijo, ko spijo.
S tabo ne more it skoraj nihče na kavo. Ker iskrenih ljudi ni.
Iskteni ljudje so!
Po moji oceni nas je med penziči 5-10%.
Kako je pa pri mladih, ne vem. Končno me tudi ne zanima…
Drevo zivljenja, 25.04.2025 ob 07:30
Sem ti pisal.
Enako star. Najbrž pa imava oba – jaz in ti kako motnjo v prilagajanju. Danesanji svet ni tak. Sploh ne, ko si enkrat v službi. Pa če dosežeš neko izobrazbo. Vsi te pohodijo.
Očitno nas je vseeno nekaj.
Dejansko obstajamo ljudje, ki smo dobri. Obstajamo.
Pazi se moških, ki iščejo seks. Taki ti bodo tudi pisali.
Enako star.
od kod si pa njeno starost pobral?? kje o tem piše?
Če je kdo za druženje, ki se v tem svetu ne najde, ker je preveč pošten, pravičen in vedno žrtev barab, vedno tisti, na kogar se drugi spravljajo, naj se oglasi
A ima kdo sebe za nepravičnega in nepoštenega? Ali butastega? Nihče! Vsi so “pravični, pošteni, pametni”.
Sam tolk: tisti, ki poudarja, kako je preveč pošten in pravičen, je po navadi ravno tisti, ki to ni.
Pošten in pravičen človek se ne bo nikoli hvalil s tem.
Ampak jaz sem očitno med temi, ki si jim rekla, naj spizdijo. Hočeš samo potrditve.
Gartroža, 25.04.2025 ob 05:09
Če je kdo za druženje, ki se v tem svetu ne najde, ker je preveč pošten, pravičen in vedno žrtev barab, vedno tisti, na kogar se drugi spravljajo, naj se oglasi. Bom pustila mail.
Ne maram manipulantov, sem pravična, to je moja velika slabost. Je še kdo tak in ali bi se druzil/ a z mano? Sem tudi nekoliko sramežljiva bi se lahko reklo, čutim napetost, ko sem v odnosih.
Malo govorim. Bi šel kdo v hribe ali kam drugam, lahko na krajše potovanje v sosednje države?
Ne pijem alkohola – malo sicer lahko, nato pa mi postane slabo.
Nesramni komentarji – to ni tema za vas – pojdite stran.
Povej vsaj iz katerega kraja prihajaš, koliko pribl. si stara, itd.
od kod, 25.04.2025 ob 07:42
Če je kdo za druženje, ki se v tem svetu ne najde, ker je preveč pošten, pravičen in vedno žrtev barab, vedno tisti, na kogar se drugi spravljajo, naj se oglasi
A ima kdo sebe za nepravičnega in nepoštenega? Ali butastega? Nihče! Vsi so “pravični, pošteni, pametni”.
Sam tolk: tisti, ki poudarja, kako je preveč pošten in pravičen, je po navadi ravno tisti, ki to ni.
Pošten in pravičen človek se ne bo nikoli hvalil s tem.
Ampak jaz sem očitno med temi, ki si jim rekla, naj spizdijo. Hočeš samo potrditve.
Pa jebote pravičen. Vedno boš pristranski, absolutne pravičnosti ni, to je iluzija. Pa poštenje. Lahko je govoriti o poštenosti, ko hodiš v službo, narediš, kar hočejo od tebe in dobiš plačo. Kaj pa, če si moraš sam iskati posel in sam zaračunati drugim svoje delo? Kako ga boš pošteno zaračunal, če imaš na eni strani inflacijo, na drugi ljudi z nizkimi plačami? Del sistema in problema si, ker sistem ni pošten in če hočeš preživeti, se moraš prilagoditi in avtomatično si nepošten, ker podpiraš tak sistem. To je eno veliko sranje.
Gartroža
ti imaš res mentalne probleme. to pa je res hudo. ti rabiš nujno, psihiatrično pomoč. nujno. to kar si napisala, kaže na zelo hudo motnjo. s teboj še pes ne bo šel nikamor. ker ne bo vedel, kaj naj dela. v enem trenutku si največja žrtev, po lv drugi sekundi nsramno ukazuješ. to ja psi sploh niso bili vzrejeni, za take umske bolnice. s teboj nihče ne more shajat. nimaš sexa, nisi komunikativna, ne znaš sploh izražat ničesar, telesno nisi razvita očitno. resno mislim, čimprej idi na psihiatrično obravnavo. ti res rabiš pomoč. to je izven mojega znanja. jaz en znam dovolj za take primere. ampak to je neki zelo off. ti boš enkrat nekoga povozila z avtom, al pa neki naredila nekomu, ki ti sploh mogoče ni htel nič tako zelo slabega. te je pač neki ujezil. pri tebi je nekaj res hudo narobe.
Hmm828, 25.04.2025 ob 07:50
Pa jebote pravičen. Vedno boš pristranski, absolutne pravičnosti ni, to je iluzija. Pa poštenje. Lahko je govoriti o poštenosti, ko hodiš v službo, narediš, kar hočejo od tebe in dobiš plačo. Kaj pa, če si moraš sam iskati posel in sam zaračunati drugim svoje delo? Kako ga boš pošteno zaračunal, če imaš na eni strani inflacijo, na drugi ljudi z nizkimi plačami? Del sistema in problema si, ker sistem ni pošten in če hočeš preživeti, se moraš prilagoditi in avtomatično si nepošten, ker podpiraš tak sistem. To je eno veliko sranje.
Seveda ni absolutne pravičnosti. Tudi v odnosih je ni. Človek se odloči, da bo podpiral nekoga, ki mu je blizu in njegovo zgodbo in bil proti drugemu, ki mu ni blizu in njegovi zgodbi. Pri vsakem sporu sta vsaj dve resnici, če ne več. Nima samo eden absolutno prav in je on edini pošten in drugi je popoln negativc in nepošten. Takih zgodb je izredno malo, da so črno bele. Večina jih je nekje vmes. Ampak ljudje se postavijo na eno stran in jo zagovarjajo kot edino pošteno, nasprotnika imajo pa za nepoštenega. Čeprav je resnica vmes in ne na eni ne na drugi skrajnosti.
Anonimno 3469, 25.04.2025 ob 07:54
Gartroža
ti imaš res mentalne probleme. to pa je res hudo. ti rabiš nujno, psihiatrično pomoč. nujno. to kar si napisala, kaže na zelo hudo motnjo. s teboj še pes ne bo šel nikamor. ker ne bo vedel, kaj naj dela. v enem trenutku si največja žrtev, po lv drugi sekundi nsramno ukazuješ. to ja psi sploh niso bili vzrejeni, za take umske bolnice. s teboj nihče ne more shajat. nimaš sexa, nisi komunikativna, ne znaš sploh izražat ničesar, telesno nisi razvita očitno. resno mislim, čimprej idi na psihiatrično obravnavo. ti res rabiš pomoč. to je izven mojega znanja. jaz en znam dovolj za take primere. ampak to je neki zelo off. ti boš enkrat nekoga povozila z avtom, al pa neki naredila nekomu, ki ti sploh mogoče ni htel nič tako zelo slabega. te je pač neki ujezil. pri tebi je nekaj res hudo narobe.
Dej, kura, spizdi. A ni cajt za tvoj lepotni spanec? A si ti odprl tole temo? Si, ne?
Evo me871, 25.04.2025 ob 07:45
Seveda iskreni ljudje so, samo nas večina ne mara, ker iskreno povemo kaj mislimo o vsem, tudi o tebi, najinem odnosu, pogledu na svet, itd.
Nimam nobene samokontrole, nobenega občutka za sočloveka, bleknem kar mi na misel pade, brez da bi pomislila kako to na druge vpliva, dajem nasvete za katere me ni nihče prosil, komentiram stvari ki se me nič ne tičejo in o katerih me ni nihče nič vprašal, mislim da vem vse, imam prav in sem dolžna svoj prav vsem servirati. Če jim moj prav ni všeč, če jim moj odnos ni všeč….me ne marajo zato ker po (moji) pravici povem in nisi sposobni sprejet da sem jaz bog in edina vem kako je prav in res. Ne zato ker sem nekulturna, nesocializirana, samovšečna, primitivna kokoš brez samokritičnosti, nezmožna komunikacije civiliziranega odraslega človeka.
Ja, poštena si, manjka ti pa čustvene inteligence. Klasično slovensko, zato nas vsak nategne. Ne samo male ljudi, celo oblast…
Tko je mene ena z vsiljivim beračenjem – decembra. 100 evrov sem ji dala, čeprav sem bila brez denarja in sem naslednji mesec nujno rabila 1200 evrov, ki jih nisem imela…
Naučila sem se. Tako kot je nategnila mene, tako nategujejo oblast, tako nategujejo vse po spisku, ker znajo, ker imajo te veščine.
Jaz sem pa kontra, pa ne samo jaz, še vsi taki, kot sem jaz, zato pa smo Slvoenci vsak dan večji reveži. Dojela sem zakaj – ker znajo nategnit.
Slovenci so kot tisti revežei, ki prosijo za par evrov…. pravi nategun pa ti vzame 100 evrov… mi je ženska rekla, da ji ena druga dala 200 evrov…. jo je še bolj nategnila, kot mene.
Mi je odprlo oči. In zato se Slovenci še bolj zapiramo sami vase – ker nas obkrožajo sami nateguni. Tko kot spletne prevare… In pol nikomur več ne verjameš, ker kdorkoli pride, pride zato, da te bo pokradel, izkoristil in nategnil… Žalostna resnica. Sicer pa nikogar ni.