Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek iščem prijateljico za druženje, sprehod, kava…

iščem prijateljico za druženje, sprehod, kava…

Iščem prijateljico za sem pa tja kakšen sprehod, kava, iskren pogovor,…
Sem čez 40, otroci že po svoje, jaz pa,….pogrešam kakšno žensko debato, kavo..
Okolica Ljubljane..

Ali nimaš prijateljic?

..pusti meil..jaz tudi osamljena..sem pa stara 48 let..če ti je v interesu..če te pa leta motijo..ne bom užaljena..l.p.

Kam ti lahko pišem ?

Piši mi na: [email protected]. Sem stara 39 let, dva najstnika in sem tudi osamljena po ločitvi. Vesela bom nove prijateljice.-)

Lahko mi pišete na [email protected],
ppaa, leta niso pomembna, tako da kar pogumno 🙂

Dobrodošla nova prijateljstva 😉

Moj e-mail: [email protected]

Škoda, da ste same Ljubljančanke :(. Jaz tudi rabim družbo, samo sem predaleč od LJ.

Štajerkaaa, si iz mb?
Pusti svoj mail.

Lp

Punce tud sama pogrešam druženje predvsem ob vikendih
stara sem 36 let iz ljubljane
je katera zaintereirana za druženje??

Tudi jaz rabim druzbo sem prisla iz lj na obalo in nimam veliko druzbe. Imam 33 let sem samska in nimam veliko znancev. Dobrodosle vse starosti 🙂
Pisite mi na [email protected]

cio bella andiamo 🙂

Iščem prijateljico za druženje, kavo, sprehod…. staro od 48 do 55 let, doma iz Primorske. Stanujem v Novi Gorici. Če si zainteresirana za prijateljstvo se mi oglasi na št. 040/742-383. Lep pozdrav.

O punce navijam za vas, da se splete kako novo prijateljstvi. Poročajte.

Ej, še ena taka tukaj. Tvojih let, no 49. Če si iz Lj ali okolice, pusti mail. Morda se pa kdaj srečava..

Lahko kak kontakt?

datum ste pogledale morda?

U pišuka, to pa res ne. Mah, to je tisto sranje, ko se je forum tako spremenil. Prej je bilo veliko bolje. Nove teme na vrh, pa je bilo. Hvala!

U pišuka, to pa res ne. Mah, to je tisto sranje, ko se je forum tako spremenil. Prej je bilo veliko bolje. Nove teme na vrh, pa je bilo. Hvala![/quote]

sej je en kup iz naftalina potegnjenih 🙂

Ojla, iščem prijateljico na obali za klepet, pohod, kolesarjenje. Živim v Izoli,stara sem 48 let.

Moj email : [email protected]

Se vidimo ☀️

Tudi jaz iščem družbo, 46 let, severna primorska.

Jaz tudi iscem prijateljico za popoldansko cafetkanje v dvoje. Lahko se kje dobiva, ce si za.

Iz katerega konca pa si?

Pozdravljene,

Sem locena mamica,stara 39.

iscem prijateljico za sprehode,kavico…

Sem iz Dupleka

Pisi mi na [email protected]

Prijateljstva si morate prek interneta iskat. A ni to sramota?

New Report

Close