Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek iščem prijateljico za druženje, sprehod, kava…

iščem prijateljico za druženje, sprehod, kava…

Odgovor na objavo uporabnika
Desperadodajka, 13.06.2021 ob 19:19

Prijateljstva si morate prek interneta iskat. A ni to sramota?

Oh, shut the f*ck up! Koga briga mnenje ene zatežene babe, ki nekaj ščebezlja po blentavem forumu, ker nima nobenega pametnejšega dela.

Nobody. Gives. A. Fuck.

Poglejte datum!!!!!!!!!!!!!!!!

Tudi jaz sem brez prijateljic. Sin je odrastel, pa mi je dolgcas. Lj.

Jaz pa pogresam kaksno mosko debato.

živijo, primanjkuje mi družbe. Je kdo za klepet?,

sara sara, 17.10.2021 ob 19:04

živijo, primanjkuje mi družbe. Je kdo za klepet?,

Dej FB kontakt da ti pišem na msg.

Ste poslovni moški ali ženska? Jaz sem izvršni direktor posojilne družbe Thomas in želim, da vsi veste, da smo usposobljeni za izposojo posojil samo tistim, ki potrebujejo posojilo za praznovanje božičnega večera na boljši način kot kdaj koli prej, in tudi tistim, ki to potrebujejo če želite finančno podporo, če potrebujete božično posojilo ali posojilo za poravnavo dolgov ali računov, nas lahko za več podrobnosti kontaktirate na naš e -poštni naslov VIA ([email protected]) ta posojilna sredstva za transakcijo WhatsApp “: +16892107004

s katerega dela Ljubljane si…

Zdravo,

vem, da je že stara tema, pa bom vseeno napisala. Sem 30 let stara bejba 😛 in živim v Ljubljani, mi pa res manjka kakšna nova družba, če lahko podobne generacije in predvsem ženske..

sem pa tip ženske, ki pač gre rada kdaj ven tudi žurat (različni žanri), rada kej dobro poje haha, kakšni spontani izleti, koncerti, filmi…

Je kakšna podobna duša tukaj ? 😛

Lepi pozdravčki

Se najde mogoče kakšna t

Pojdi mal pred Hofer pogledat, ce je tam katera za druzenje.

Sedem let stara tema. Razdalja med nami je samo en klik.

Kaj ti kaj manjka v življenju, da greš pisat take na forum oz ti je preveč dolgčas??

Ne zanimajo nas takšni komentarji a veš, če ti kaj ni všeč pač kaj sploh gledaš potem takšne spletne strani mislim halo…nekateri nimajo lajfa xD

Še moj kontakt [email protected]

Lp :))**

Oj tudi jaz iščem prijateljico za kavico,čvek ali kakšen izlet lp .

Tudi jaz bi rad spoznal.

prijateljico za druženje, klepet,

kavice in potovanja….

Bodi nekomplicirana…..

Od kje si,koliko si star

Evo, jaz povabim kakšno gospo 60,  brez družbe,  na kavo v Ikeo, kamor hodim skoraj vsak dan.

Sem z Obale, stara 55. Z veseljem bi šla na kavico ali sprehod. Če je kdo zainteresiran, mi lahko piše na

[email protected]

Sem iz Lj…..

Star sem 59.

Ne bi nakladal,

Raje Te povabim

na kavico in me sama

oceniš, ter vidiš ali pa ne.

Obojestransko……

Lp

Frenk

Povej89, 06.12.2023 ob 20:01
    Od kje si,koliko si star

Povej 89 če pride v upoštev tudi kakšen sponzor.

imam jih 55, sem iz Domžal…… Sem vezan !  Zato je brez veze nakladanje  o kavicah in podobno….

Če pridem v upoštev vljudno prosim za Tvoj kontakt.

Potrebujete osebno/komercialno posojilo za ustanovitev podjetja ali popravilo doma?

Refinancirajte podjetje ali pridobite nepremičnino, posojilo za plačilo računov/dolgov

Ponujamo hitre kredite z razumljivimi pogoji, kredite brez presenečenj. kontaktirajte nas zdaj na [email protected]

telegram___https://t.me/loan59

Oj, vidim, da nisem edina v taki situaciji. 39 let, iz Lj, no malček izven. Če imaš kakšen mejl, ti pišem.

vivamus255, 26.10.2021 ob 17:01

Kaj ti kaj manjka v življenju, da greš pisat take na forum oz ti je preveč dolgčas??

Ne zanimajo nas takšni komentarji a veš, če ti kaj ni všeč pač kaj sploh gledaš potem takšne spletne strani mislim halo…nekateri nimajo lajfa xD

Zakaj se vtikaš v tuja življenja? Ker nimaš svojega?

Kavica360, 22.04.2024 ob 19:56

Zakaj se vtikaš v tuja življenja? Ker nimaš svojega?

Misljeno za tistega ki je proti takim objavam sorii kavica360

Evo me cez 40 sem za kako kavo v lj

New Report

Close