iščem prijateljico za druženje, sprehod, kava…
Ste poslovni moški ali ženska? Jaz sem izvršni direktor posojilne družbe Thomas in želim, da vsi veste, da smo usposobljeni za izposojo posojil samo tistim, ki potrebujejo posojilo za praznovanje božičnega večera na boljši način kot kdaj koli prej, in tudi tistim, ki to potrebujejo če želite finančno podporo, če potrebujete božično posojilo ali posojilo za poravnavo dolgov ali računov, nas lahko za več podrobnosti kontaktirate na naš e -poštni naslov VIA ([email protected]) ta posojilna sredstva za transakcijo WhatsApp “: +16892107004
Zdravo,
vem, da je že stara tema, pa bom vseeno napisala. Sem 30 let stara bejba 😛 in živim v Ljubljani, mi pa res manjka kakšna nova družba, če lahko podobne generacije in predvsem ženske..
sem pa tip ženske, ki pač gre rada kdaj ven tudi žurat (različni žanri), rada kej dobro poje haha, kakšni spontani izleti, koncerti, filmi…
Je kakšna podobna duša tukaj ? 😛
Lepi pozdravčki
Se najde mogoče kakšna t
Še moj kontakt [email protected]
Lp :))**
Sem z Obale, stara 55. Z veseljem bi šla na kavico ali sprehod. Če je kdo zainteresiran, mi lahko piše na
Potrebujete osebno/komercialno posojilo za ustanovitev podjetja ali popravilo doma?
Refinancirajte podjetje ali pridobite nepremičnino, posojilo za plačilo računov/dolgov
Ponujamo hitre kredite z razumljivimi pogoji, kredite brez presenečenj. kontaktirajte nas zdaj na [email protected]
telegram___https://t.me/loan59
vivamus255, 26.10.2021 ob 17:01
Kaj ti kaj manjka v življenju, da greš pisat take na forum oz ti je preveč dolgčas??
Ne zanimajo nas takšni komentarji a veš, če ti kaj ni všeč pač kaj sploh gledaš potem takšne spletne strani mislim halo…nekateri nimajo lajfa xD
Zakaj se vtikaš v tuja življenja? Ker nimaš svojega?