Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Iščem prijateljico

Iščem prijateljico

Zdravo.

Sem okoli 40 letni bolj kot ne novopečeni Vrhničan in sem v smislu komunikacije in druženja z dokaj osamljen, še posebej mi manjka ženske družbe in ženskega pogleda na svet. Imam prijateljice in prijatelje ampak nobenega v bližini. Sem osamljen, še posebej v času ukrepov in “korona krize”. Pred kratkim sem se odločil, da začnem življenje res živeti, temu so botrovale različne življenjske izkušnje. Začel sem kuhati, rad se sprehajam in hodim v naravo, zvečer pogledam kak film, želim si biti srečen in zapolnjen. Kot sem rekel mi manjka družba pozitivne sovrstnice s katero bi delila hobije in prej opisane aktivnosti in je doma v bližini Vrhnike. Življenje me je naučilo, da je potrebno živeti vsak dan sproti in ga zajemati s polno žlico. Sem razgledan, tematik za pogovore mi ne zmanjka, nisem pa čvekač. Obljubim, da ti z mano ne bo dolgčas. 😉

Imam prav, ali razumem narobe, če rečem, da iščeš najboljšega prijatelja, ekipnega igralca oz. soigralko v igri življenja?

Predvsem iščem žensko prijateljico za skupne sprehode in preživljanje prostega časa.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close