Iščem punco z manekensko postavo
Anonimno 5331, 23.09.2024 ob 16:57
Iščem punco z manekensko postavo. Lahko te tudi razvajam, lepo skrbim zate.
Moje mere so 92-61-93, višina 173cm pri 58kg, dolgi lasje, modre oči, dolge noge, blond povsod, obozujem seks vseh sort brez omejitev, vedno za akcijo, lastna hiša, vikend na morju…
Ti sporočam, da me sploh ne zanimaš. Lahko pa si moj vrtnar, ampak samo, če si dovolj atraktiven za med moje grmovnice.
Imaš 190cm, 84kg, razmerje boki- ramena 1:2, si star med 30-35? Pusti kontakt in počakaj moj poziv
Manekenka in pol.. me zanimaš 🙂 še iščeš vrtnarja?
Imam 171 cm, cca 65 kg, 18cm, razmerje boki- ramena: nebi znal opisat, ampak verjetno manj ko 1-2 😅
Kontakt: [email protected]
Manekenka in pol, 23.09.2024 ob 22:21
Moje mere so 92-61-93, višina 173cm pri 58kg, dolgi lasje, modre oči, dolge noge, blond povsod, obozujem seks vseh sort brez omejitev, vedno za akcijo, lastna hiša, vikend na morju…
Ti sporočam, da me sploh ne zanimaš. Lahko pa si moj vrtnar, ampak samo, če si dovolj atraktiven za med moje grmovnice.
Imaš 190cm, 84kg, razmerje boki- ramena 1:2, si star med 30-35? Pusti kontakt in počakaj moj poziv
Manekenka in pol: Če želiš sem lahko tvoj vrtnar… Sem spreten s smislom za obliko, okus, postavitev, izgled… Se lahko kako dogovoriva? Moj kontakt: [email protected]
Manekenka in pol: Še vedno iščeš vrtnarja? Lahko sem tvoj spreten vrtnar…
Moj email: [email protected]