Iščem računovodski servis
Pozdravljeni,
Potreboval bi nekoga, ki bi mi ugodno naredil bilanco in ostale izkaze. Imam vse poknjiženo, samo ne znam pravilno izpolniti in oddati na pristojne urade. Ali kdo ve za kakšnega računovodjo, ki bi mi lahko pomagal?
HVALA
Toplo priporočam računovodski servis Perspektiva: http://www.perspektiva-osvald.net/storitve.html
Imajo dolgoletne izkušnje, poslovno ter davčno svetovanje, visok nivo profesionalnosti ter zelo ugodne cene.
Pozdravljen,
lahko se obrnete na nas: [email protected]
Ali še vedno iščete računovodski servis, jaz sem zaposlena v družinskem rač.servisu, in vam lahko pomagamo, za kontakt 041 528 548
Poglej Poknjizi.si, imajo zanimiv pristop, saj lahko z enim povpraševanjem prideš do več ponudb. Pa še brezplačno je. Če hošeš izbrati sebi najbolj ustrezen računovodski servis[/url] bo treba vložit malce več dela.
Lahko dobiš zelo poceni rračunovodstvo pa so res dobri (takih je malo, ker lovijo maso strank), lahk si pa sam z določenimi manevri (e-racuni, sam vnašaš tistihi par računov …) poceniš računovodske storitve. Jaz sm se zafrknu, ker sm zaradi napake računovodkinje DURSu brez veze plačeval dodatne stroške obresti (zamuda pri oddaji DDV-ja).
Forum je zaprt za komentiranje.