Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style iščem serum za obraz

iščem serum za obraz

moja koža je pozimi čist preveč suha in zategnjena in sem slišala, da je ful dobro, da pod kremo uporabljaš še serum, ker je bolj koncentriran in bolj vlaži. A mi lahko prosim priporočite kakšen serum? Kaj moram gledat, kakšne imate izkušnje z njimi?

Odvisno kakšno kozmetiko že kupuješ, da veš da ti ustreza, lahko pogledaš če ima tudi kakšen serum. Jaz npr. sem pristašica naravne kozmetike in imam trenutno kremo in serum od Nature Siberice (dosti nova kozmetika pri nas, v tujini pa že nekaj časa, iz sibriskih zelišč itd), ker je ful ugodna glede na to, da je naravna, pa še odgovarja mi njihova linija Absolut ko ima še učinek liftinga, pa za gube 🙂 Jaz večinoma serum uporabljam pozimi, ker sem dosti zunaj, mi je pa važno, da se hitro vpije in da mi ne masti kože.

Ok …

Počasi bo dovolj tele Nature Siberice …

Sami veste, o čem govorim …

LP,
Lenka

********************************************************** http://www.Fashionista.si [url=http://www.fashionista.si/si/brskamo-po-omarah/poslji-nam-svojo-omaro]Kaj naj oblečem?[/url]

Jaz tudi pod nujno potrebujem nekaj ekstra vlažnega in mastnega. Moja koža je tako suha, da mi popije vso vlago iz korektorja in pudra, potem to zeloo grdo zgleda.

Tole naturo ne bom sprobala, ker je predraga. Poskusila sem že tisto Garnier total fresh in mi je nekako najbolj ustrezala. Najslabša je bila od Green Line Karite Cream, srednje dobra pa Mixa hydrating cream.
Moja sanjska želja je probat od Embryolisse hidratantno kremo ampak je dragaaa kot žafran. Sem jo pa že enkrat poskusila in pomoje se splača.

V kolikor želite dodatno vlaženje za svojo kožo ni potreben drag serum, ker serumi niso namenjeni vlaženju kože ampak imajo druge funkcije, kot so povečanje čvrstosti in elatičnosti kože ter antiaging efekt zato so taki serumi tudi dragi, ker imajo aktivne koncentrirane sestavine in so za efekt vlaženja absolutno predragi.

Za dodatno poceni vlaženje si raje nanesite dober vlažilni tonik pod svojo kremo, dodatno bo navlažil kožo, krema ki jo nanesemo preko, pa bo vlago zadržala.

Simone Godina
Certificirani zdravstveni trener za problematično kožo in dolgoživost

Brezplačne konsultacije na email: problematicna.koza@gmail.com

New Report

Close