Najdi forum

Splash Forum Arhiv Glasba, film in fotografija iščem sestavljanko- Unicef

iščem sestavljanko- Unicef

Pozdravljeni.

Tole se spravljam pisat že dolgo… ko sem bila mala deklica (okoli leta 85… recimo) smo imeli doma sestavljanko od Unicefa (jaz mislim,da je bila od njih), ki je imela ovalno obliko (jajčasto). Na njej so bile naslikane živali (slon, tiger, opica,…).
Tako zelo si je želim… jo morda kdo ima? Jo je kdo pripravljen prodati? Če ne drugega… morda samo fotografijo sestavljene?

Z bratom sva sestavljanko sestavljala po večkrat na dan… oba se tega tako zelo dobro spomniva in obema je žal, da pri nas ta zadeva ne obstaja več… sva žalostna in zato prosiva za kakršnokoli dobroto nekoga,ki je ne potrebuje več.

Najlepša hvala, da ste sporočilo vsaj prebrali.

Pozdravi,

Bojana

Gatmana25

Živjo Garmana25,

točno vem o kateri Unicefovi sestavljanki govoriš. Tudi sama sem jo imela in mislim da bi še vedno morala biti nekje. Pogledam danes in ti sporočim.

lep dan, Maja

Maja pozdravljena!

Joj, kako bi bila vesela, če bi jo našla in če bi bila seveda prava. Vesela sem, da vsaj nekdo ve kaj bi rada 🙂

Lp, Bojana

p.s.: Upam, da jo najdeš, držim pesti!!!!

Gatmana25

Hej živjo…

no evo konec praznikov in sem nazaj v realnem svetu. Sori ker je res trajalo kar precej časa, ampak sem pogledala doma in ja imam še vedno to sestavljanko. Verjetno to misliš taka ovalna in take smešne živali so narisane. Iz kje pa si ti? No lahko bi ti jo tudi poslala. Sporoči mi.

lp,Maja

Pozdravljeni,

že dolgo časa iščem sestavljanko Unicef iz leta 84, saj jo želim podariti bratu za 40 rojstni dan, kot spomin na najine preživete časa ob sestavljanju teh puzzel.

Tu imam link, da boste vedeli za katere puzzle gre: http://www.flickr.com/photos/suzyinblue/2065723682/

Upam, da jih kdo še ima doma, in jih želi prodati, saj ne vem več kje iskati, jih ni nikjer ne na ebayu, amazonu, itd.

Že v naprej se vsem zahvaljujem in upam, da se bo našel kdo, ki jih še ima.

Lep pozdrav,
eWcHy

New Report

Close