Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Iščem sexy kopalke za ženo, pa ne vem kako se jim reče

Iščem sexy kopalke za ženo, pa ne vem kako se jim reče

Pozdravljeni!

Na plaži in internetu sem videl model kopalk, ki bi pomojem super pasale na mojo ženo. Bistvo je, da ne pokrijejo cele ritke, ampak samo pol; niso tangice, ampak tudi klasične kopalke ne. Fotografija spodaj bo upamda dovolj nazorna. Težava je, da ne vem, kako se model imenuje. Ko gledam po internetnih straneh, da bi takšne kopalke kupil ženi, je kopalk 15.000, ne vem pa kako omejiti iskalnik. Ker mi je jasno kaj so tangice, mini bikini, mikro bikini,… ampak za tele pol-ritke-ven pa ne vem kako jih proizvajalci imenujejo. Mi kdo lahko pomaga, morda celo da link do strani, kjer takšne kopalke prodajajo?[img]https://qph.fs.quoracdn.net/main-qimg-32e24b20fafd4dfc965ac515d57721df[/img]

Mogoče brazilke? Samo brazilke mislim, da so še malo višje izrezane in bolj naravnost.

Po mojem so to kar brazilke.

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

V cerkvi vedo.

A nimajo brazilke višjega izreza? Ali se samo tako zdi, ker zlezejo v rit 🙂

Pomojem to temo odpira ženska, ker je čisto ženski stil pisanja.

Torej, veš že sama.

To odpira viharni za babnco doma.
Celo poletje bomo moral gledat njune fukarije po kampih. Fuj fej.

Pokliči Nancy v Naklo, pa ti jih bo naredila. Mislim, da jih ima v svoji kolekciji. Par let nazaj sem zelo podobne kupila pri njej, sicer ne tak batvaste, ampak bele in roza.

A nimajo brazilke višjega izreza? Ali se samo tako zdi, ker zlezejo v rit 🙂
[/quote]

Malo je tudi od riti odvisno. Ponekod je praktično ravna črta čez polovico (gledano od boka do boka)…

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Dober trik za čekiranje EMŠO-ja žensk!

Rezultat, edina, ki si upa oziroma lahko obleče brazilke, je Alenny. Mora biti bolj mlada kot Južna. :)) Pa Senza, ki je bila verjetno od nekdaj dobra reklama za anoreksična oblačila, ohranja postavo v pozna 30-ta. 😉

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Hvala za nasvete, vsi, ki ste jih dali. Pomojem to niso brazilke, sorodnice so absolutno, ampak imajo pomojem lastno ime. Če dajo lastno ime vsaki inkarnaciji bikink so pomojem tudi za tele pol-riti-se-vidi, izmislili svojega. Še ena fotka spodaj za ponazoritev.

Ostali (ki niste dajali nasvetov): omfg wtf? “Tole je po žensko napisano”. Kaj, a so vejice bolj zaobljene, al kaj? Mislm… kakšen debilizem. Ene par vas je običnih s*alcev tle gor, ki visite cel dan, pol pa “analizirate pisave” kdo se skriva za kšnim nickom. Kaj? Kako razumsko šibek moraš bit, da honest temo enga tipa, ki bi rad svoji babi nabavu hude kopalke (in jo gledu v njih) proglasiš za… pisanje babe.. a ni bolj logično, da bi pol tip pisal kot baba? Ne vem, ni niti pomembno. Ampak ff*ak kakšni k*eteni tle gor visijo… A to je zdej bl po moško napisan? Fakin idiotiVaš link

[img]https://johnfawkes.com/wp-content/uploads/2018/05/butt.jpg[/img]

V cerkvi se posvetuj prej.

Ej, pa kaj maš ti s Cerkvijo? Sam je nisem omenjal, ni mi faktor… Ti jutri ustaneš pa če je sonce: fak, spet je Cerkev sonce montirala, če ga pa ni, fak spet Cerkev sonca ni montirala. Dej… drž svojo omejenost zase, a?

Koliko je stara ali mlada ta tvoja? Odvisno od let glede kopalk.

Mčken čez 30. Top milfa 🙂 Odtod moj nick. Pa take kopalke bi resnično… izposatavle njene naravne danosti 🙂

A bi rad, da imajo še na plaži vpogled na njene naravne danosti? 🙂 Drugače pa meni so najbolj fejst brazilke, jih tudi moja nosi.

Naj bodo ženstveno živahne. 🙂
Ali ima rada rumeno ali red barvo?

Mah, sama se ne zaveda kok je huda. Na plaži sva na samem, na javni pomoje nikoli ne bi dala gor sexy kopalk… Tako da je bolj za moje zadovoljstvo, kot da bi se “važil”.

Barva? Pa nima neke preference. Stvar je v tem, da vedno kupi neke “babica” kopalke, ker ni neki ekshibicionistična… Ampak sva se zmenla, da letos, če jih jaz najdem in kupim.. .da gor takšne, kot bi jaz rad 🙂

Milfa pri 30?
Milfe so 50+

išči pod: culotte bikini

Pokliči Nancy v Naklo, pa ti jih bo naredila. Mislim, da jih ima v svoji kolekciji. Par let nazaj sem zelo podobne kupila pri njej, sicer ne tak batvaste, ampak bele in roza.
[/quote]

Opa, Aleny, bele kopalke na porjavelem telesu, top kombinacija. To je ena izmed najlepših kombinacij z belimi bikinkami. Tudi v roza barvi mora dobro izpasti.
Pri belih nepodloženih kopalkah je lepo za videt, ko se na mokrih lepo diskretno vidijo kolobarčki in bradavičke.

Namesto sexy kopalk ji kupi čimbolj pokrivalne in poslikane z ljubezenskimi motivi. Je le tvoja žene, ne ljubica.

Ja. Kupi ji burko, umazanec.

S srčki, seveda 🙂

Avtor, meni je pa všeč tale vajin dogovor. Hmmm, če bi jaz mojega takole čakala, da mi zbere kopalke, bi šla lahk sam na nudo…

New Report

Close