Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Iščem službo

Iščem službo

Sem diplomirana inženirka – smeri ne bom javno povedala, sklepam da ni potrebno, da povem, ker v svojem poklicu zaslužim 1900e plače.  Delam poklic za katerega sem izšolana.

Sem delovna, resna, zvesta, služba mi pomeni veliko, ker sem živela v otroštvu v revni družini, lenih,  uživaških in nespametnih staršev. Rešil me je dedek in mi  nudil finančno podporo glede študija, da sem lahko živela v Ljubljani.

Imela sem precej težav z anksioznostjo,  ker kot mlada nisem znala rešiti težav svojih staršev. Ko sem dobila svojo plačo in službo sem si privoščila psihoterapijo kot naložbo vase, v lepšo prihodnost.

Imam 2 otroka, ki sta mi priznam pomembnejša od vsake službe in če mi ne bi bila,  bi to bilo narobe. Otroka sta samostojna, dovolj stara, da varstva že kako leto ne potrebujeta, oziroma ostaneva doma jaz ali mož vsak enkrat… Samo ob pojavu vročine. Mož je uni.  dipl. Inž….

Rada bi zaslužila več kot 1900 e plače.  Imam pa sedaj službo za nedoločen čas.

JZ SLO. Če bi kdo potreboval resno, pridno, močno, zvesto osebo, mi lahko pišete. Bolniških nisem imela v zadnjem letu.

Naučim se precej hitro, rada se potrudim in sem natančna.  Delam lahko tudi v izmenah.

Če kdo išče delavko se oglasite  hvala.

Katera smer pa????

Kaj znaš, pa ne boš povedala? Zanimivi inženirji ste to.

Mi rabimo uni dipl ing kmetijske mehanizacije in vrtnega orodja. JZ Slo

Že dolgo časa iščemo zanesljivega, univerzitetnega, diplomiranega, inženirja, z dolgoletnimi izkušnjami in veliko domačimi in tujimi nagradami, za smer astronomskega, nepremičnega strmenja in sedenja pod streho. Delavnik vsak od 7.00 do 19.40, saj je delo fizično lahkotno, malica je zagotovljena, če si jo prinesete s seboj, delo poteka v izjemno ogromnem kolektivu. Zaželjeno znanje poznavanja vseh vrst priprave kavnih in čajnih napitkov.

Če se najdete v opisu…

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 2158, 11.04.2025 ob 23:36

Sem diplomirana inženirka – smeri ne bom javno povedala, sklepam da ni potrebno, da povem, ker v svojem poklicu zaslužim 1900e plače.  Delam poklic za katerega sem izšolana.

Sem delovna, resna, zvesta, služba mi pomeni veliko, ker sem živela v otroštvu v revni družini, lenih,  uživaških in nespametnih staršev. Rešil me je dedek in mi  nudil finančno podporo glede študija, da sem lahko živela v Ljubljani.

Imela sem precej težav z anksioznostjo,  ker kot mlada nisem znala rešiti težav svojih staršev. Ko sem dobila svojo plačo in službo sem si privoščila psihoterapijo kot naložbo vase, v lepšo prihodnost.

Imam 2 otroka, ki sta mi priznam pomembnejša od vsake službe in če mi ne bi bila,  bi to bilo narobe. Otroka sta samostojna, dovolj stara, da varstva že kako leto ne potrebujeta, oziroma ostaneva doma jaz ali mož vsak enkrat… Samo ob pojavu vročine. Mož je uni.  dipl. Inž….

Rada bi zaslužila več kot 1900 e plače.  Imam pa sedaj službo za nedoločen čas.

JZ SLO. Če bi kdo potreboval resno, pridno, močno, zvesto osebo, mi lahko pišete. Bolniških nisem imela v zadnjem letu.

Naučim se precej hitro, rada se potrudim in sem natančna.  Delam lahko tudi v izmenah.

Če kdo išče delavko se oglasite  hvala.

Sori, preveč nepomembnih podatkov za iskanje službe in na ne pravem mestu. Tako, da ne kupim zgodbice. Za več kot 1900 eur neto boš pa morala prevzet kakšno bolj odgovorno delovno mesto, kot vodja s strokovcem, kjer tvoja življenjska zgodba ne bo pomembna, ampak reference.

Višje plače so samo preko zvez.

vsi vemo katera smer. Nam ni treba to govorit.

Avtorica, že to da si samohranilka in ko bodo otroci zboleli za kakšnimi respiratornim obolenjem, boš ti ostala doma na bolniški. Potem pa še tvoja smer, kjer gre bolj za mešanje megle, nas tudi ne prepriča! Drži se svoje zaposlitve za nedoločen čas, drugače boš kmalu tudi ti socialen problem!!

ne bo šlo, 12.04.2025 ob 04:51

Avtorica, že to da si samohranilka in ko bodo otroci zboleli za kakšnimi respiratornim obolenjem, boš ti ostala doma na bolniški. Potem pa še tvoja smer, kjer gre bolj za mešanje megle, nas tudi ne prepriča! Drži se svoje zaposlitve za nedoločen čas, drugače boš kmalu tudi ti socialen problem!!

Pise, da ima moza, potem ni samohranilka.

Cola, 12.04.2025 ob 01:28

Višje plače so samo preko zvez.

Žal drži. V mojem krogu imajo višje plače od 2000 tisti, ki so službo dobili prek nekega poznanstva ali pa so tik pred penzijo in so zaradi delovne dobe napredovali do takšne plače.

Jaz delam za 4k na mesec, moji sodelavci imajo pa tudi vsi 4k bruto(oz tam okoli), tako da…se da. Aja pa slovenska firma je

Realna, 12.04.2025 ob 09:22

Jaz delam za 4k na mesec, moji sodelavci imajo pa tudi vsi 4k bruto(oz tam okoli), tako da…se da. Aja pa slovenska firma je

Katera pa?

New Report

Close