iščem službo
Vem da boste mojo temo verjetno prestavili kam drugam ampak kakorkoli vredno je poskusiti. Sem pišem zato ker je ta stran očitno najbolj brana. Torej iščem zaposlitev/službo če hočete ki bi se nanašala na delo v marketingu, promociji, delo z živalmi (lahko tudi trgovina za male živali),administraciji. Sem mlado, kreativno, komunikativno dekle ki nujno rabi zaposlitev. Izkušnje imam predvsem tiste ki sem si jih pridobila preko študentske napotnice (marketing, promocije, ankete). Če kdo pozna koga ki išče moj profil delavca mi lahko piše na iscemdelo9@gmail.com
Hvala
Še ena pametna za 3. V velikih trgovinah ni poslovodij ki bi imeli kakšen vpliv na zaposlovanje. To je menda jasno. Sicer pa tudi hodim v te trgovine ker grem iskat hrano za mačko ampak spraševala pa še nisem za službo. Sem zato poslala prošnjo na sedež podjetja. Bo vredu tako?
mislim too much. Seveda aktivno iščem če vsak dan pošiljam prošnje in sprašujem vse znance in prijatelje če kdo ve za kakšno službo. A po novem je aktivno iskanje službe to da se z avtom prevažaš od podjetja do podjetja po celi Sloveniji al kaj?
Kaj pa vem, eni že dajete malo nore nasvete. Kdo pa se bo vozil od podjetja do podjetja in hodil osebno gnjaviti? Kdo pa ima čas to gnjavažo cel dan poslušati? Povejte mi koliko je podjetij v Sloveniji, ki pa mogoče bi zaposlili eno osebo, ki ravno takrat vkoraka skozi vrata. Ti časi so mimo, danes vsi gledajo samo na stroške. Vpadljiva prošnja je čisto o.k., morda kasneje kakšen klic in pač povpraša, če so dobili prošnjo in če morda koga potrebujejo. Ko pa greš v nakupe za hrano za živali pa le povprašaj, o novem zaposlovanju hitro izvedo tudi prodajalci in morda se ti lepega dne nasmehne sreča, da pa ravno nekoga iščejo… Vožnja od podjetja do podjetja pa je neumnost, kup stroškov, kup čakanja in še rahlo nadležno za delodajalce, ki ravno nimajo časa za takšno sestankovanje čez cel dan.
Tole vozakanje sem in tja in osebno nosenje prošenj in gnjavažo itak svetujejo le tisti, ki niso bili nezaposleni najmanj 5+ let. Pa prej 10 let. Taksni so najbolj pametni. Potem mi pa povejte kaj naj stori oseba z enim otrokom,vki ima malo socialko in otroski dodatek (oce otroka izginil v tujino) – kam naj da otroka med tem casom da se vozaka okoli??? Nima tiskalnika in racunalnika ker to STANE! Kopiranje spriceval in prosenj in zivljenjepisov STANE!! In ta denar mora potem odtegniti od socialke ko ze tako nima za poloznice in hrano!!! In ne sikajte o racunalniku ker ste tukaj prve ki svetujete naj prodajo ker je luksuz! Naj otroka vozaka sem in tja s sabo?? Ker bencin je pa zastonj ocitno?? Pa vrtec tudi a ne?? In sploh ste super tolerantni v odnosu do brezaposlenih ki imajo otroka v vrtcu a ne?? Debili majmunski zabiti v glavo!! In ko pride do firme osebno sploh veste kako to izgleda?? Ker jaz vem iz prve roke in tudi iz ogromno drugih rok!! Tako da te vprasajo ali si dogovorjen in ce nisi te varnostink ali receptor NIKAMOR ne pusti!! Lahko njemu oddas prosnjo to ue vse!! Sem delala tri leta preko studentskega na recepciji pa niti enega nismo smeli spustit naprej! In njihova prosnja je bila obravnavana ISTO kot tiste ki so prisle po posti!! Torej?? Naj gre v trgovino prodajalce sprasevat ce zaposlijo njo?? Ali poslovodjo ce ga slucajno dobi?? Ste zadete ali ste skadile kaj ali kaj vam ni jasno?? A ve sploh veste kdo zaposli osebo in kako?? Ker potem ne bi bluzile take gluposti!! Sem ze pazila otroka tej osebi da je sla takole delat kot vsi “pametno” svetujete. In kaj je rezultat? Prosnjo je lahko osebno oddala varnostniku VAUUUUU ej ziher bo imela zdaj ful vec sans res!! Ma nekateri ste tako usekani in munjeni da vam ni pomoci!! Ce ne znate pomagat pa gobec drzite!! Al je pretezko?? Ker izpadete glupi in ne pametni!! Lahko pa poveste kje vi delate da pridemo vašegaa sefa vprasat ce ste pri vsem tako pametni in kako ste vi dobili sluzbo??!! 98{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} je preko vez!! Tako da vse ki ste z znojem in krvjo okoli lazile peš po 100 kilometrov v mrazu in snegu – odjebite!! In da bog da ste jutri brez sluzbe un denarja da vas pošiljajo okoli kot da ze niste dovolj brez denarja in ponizani!! Jaz vsaj sluzbo imam pa se ne obnasam kot da boga za brado drzim kot se tule nekateri!!!
Avtorica se opravicujem ker smetim ampak tole standardno pametovanje raznih velepametnih nedojebank me tako pogreje da adijo!! In vse bi samo pomagale kajpada, ampak vse samo z jezikom ocitno, pa se to le nekaj palamudijo pa pojma nimajo! O brezposlenosti vedo pa toliko kot preberejo na 24.ur in so blaaaaaazno pametne!! Zal ti sluzbe ne morem ponudit, niti dela ne, upam pa da ti kaj uspe dobit. Nasveta drugega kot da ne obupaj pa nimam žal