Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Iščem soplesalko

Iščem soplesalko

Prišlo je novo leto in z njim zaobljuba, da se v tem letu naučim plesati 🙂
Ker se načeloma zadanih zaobljub tudi držim, sem tako prišel do prve ovire. Žal nimam soplesalke 🙂
Torej zanima me, če se tu gor nahaja kakšna potencialna soplesalka, ki si tako kot jaz želi naučiti plesati.
Glede vrste plesa pa me mika salsa. Sicer pa sem precej prilagodljiv in lahko tudi kaj drugega.

Star sem 32 let 188/85, izkušenj s plesom pa žal nimam veliko.
Sem pa iz okolice lj.

Če mogoče katero zanima, je spodaj napisan moj kontakt.

[email protected]

Torej ponudba je še vedno aktualna.
Punca, s katero sem bil dogovorjen, se je žal premislila.

LP

Iščem plesalko za ples .
Rad bi spoznal kakšno dekle ki je blond .
Če me bo dobila se bova skupaj učila plesati .

Plesalec 25 let 190 cm 85kg isce plesalko ki jo zanima začetni tečaj plesa

Matr so punce zadržane, fantje očitno boste moral sami plesat 🙂 Jaz pa sploh omenil ne bom, da bi tud plesal s kakšno na plesnem tečaju 😛

punce je mal strah mnda;)

Jz bi tud plesu. Plešem že 2leti in sicer standardne in latino ameriške plese. Ker pa je čas za spremembe sem se odločil da poglobim svoje znanje bachate oz salse. Bachata mi je sicer ljubša .

Iščem pa soplesalko staro od 19-26 let, višjo od 170cm z nekaj predznanja. Tečaje bi obiskovala v Ljubljani.

Moj mail: [email protected]

Lep plesni pozdrav 😉

Samo da se ne najde kakšna punca s predlogom, naj kar sami plešemo k nas je tolk 😀 A vidite, če bi bilo v Sloveniji več punc za ples bi lahko rekli, da smo Slovenci plesni narod 😀

Drage dekleta upam da bi z menoj sle na ples .
Izbral se bom tisto ki bo poštena in lepa .
Komaj čakam dan ko se bova dobila na plesu ter skupaj nezno plesala .

Iščem plesalca argentinskega tanga, nadaljevani tečaj. Starost ni pomembna. Le bodi malce višje, vitke postave.

Visoka sem 175/ vitka…..55+

p.s.: plešem tudi latinsko ameriške in standardne plese, salso in bachato delno….

l.p.

Kaj pa tvoja starost ?

Draga plesalka stara si 18 let zato bi rad plesal samo če me boš stisnila k srcu .
Zelo te bom poslušal da se bova lazje naučila plesati .

Zelo sem srečen kjer te bi rad spoznal na plesu .
Upam da si srečna tudi ti .
Komaj čakam da se spoznava kje na plesu da se bi vsaj kaj lepega naučila .

Iščem plesalko za ples, preplesavanje.
Javi se na: [email protected]

Tudi jaz iščem plesalca, leta niso pomembna, le da imaš občutek za ritem.

Visoka 175/ vitka 55+. Plešem argentinski tango, bachato, salso ter standardne in družabne plese.

L.p.

Iščem dekle tebe za valček veseli samo da bo š z mano vesela .
Vendar upam da imaš oblekico lepo da se bova lazje stisnila kot prijatelja prava .
Če nasla se bova na plesnih vajah bova zmerom plesala kakor naju bojo naučili .
Če te dobim na veselici ki boš z prijateljicam sedela te povabim na ples prijateljstva z menoj .
Nič se me ne boj kajti jas sem nezen in pogumen do deklet samo nikjer ne dobim prave plesalke .

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close