Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Iščem sopotnico/ka za vožnjo v službo

Iščem sopotnico/ka za vožnjo v službo

Pozdravljeni.

Iz Cerknice v Lj… začetek dela v Lj na Viču ob 6:30. Povratek nazaj v Cerknico iz Lj ob 14:30.
Hvala. LP.

Pozdravljen-a,

Midva začneva isto uro vendar v Šentvidu, pokliči na 041 503 302 pa se bova pogovorila.

LP Igor

Živjo,

dnevno se vozim na relaciji Kranj – Ljubljana.

Kranj – Naklo, Kokrica, Britof, lahko tudi Primskovo ali Šenčur
Ljubljana – Črnuče, Trzin, Gameljne, Brod

Naprej grem med 6:30 in 7:00
Nazaj pa med 15:30 in 16:00

V avtu je prostora še za 2 ali 3 osebe. Če koga zanima sporočite mail, pa se vam javim.

Lp,

A.

Iščem prevoz nedelja popoldan Kočevje – LJubljana. Prosim, če kdo naj se tu javi.

Dve se voziva iz Slov. Bistrice (parkirišče Spar cca 5.35) oz Tepanja (zagotovljeno parkirišče cca 5.45) do LJ – Bežigrajskega dvora (parking v garažni hiši), vračanje cca 15.10 iz Lj. Iščeva 1 ali 2 sopotnika/sopotnici. Info [email protected]

Vse ok, dokler do česa ne pride…Potem pa sopotnica/sopotnik veselo kasira in si po možnosti pozdravi še stare bolezni…
Sem izkusila na svoji koži…pa ni bila ena sopotnica, ki bi jo ,,pobrala,, na forumu, ampak dobra kolegica, ki me je globooooko razočarala…od takrat pa dobro premislim, koga vzamem v avto…čeprav nikoli ne veš, saj človeka, na žalost, spoznaš šele v nesreči…
Tako da, ljudje, pamet v glavo…,,po nesreči je zvoniti prepozno,,…zavedajte se, da ko nekoga kot sopotnika vzamete v avto, ste zanj popolnoma odgovorni, tudi odškodninsko. Se bo kdo našel, pa rekel, da je zavarovano…to je res…in ni v tem problem…najbolj boli, ko vidiš, kako potem oškodovanka/oškodovanec goljufa, si izmišljuje, se laže, samo, da bi čimveč potegnil…sploh če je dobra kolegica/dober kolega, sodelavka/sodelavec…

Zato še enkrat, ljudje, pamet v glavo, prej je treba mislit, potem je prepozno…Pa Bog ne daj…[/quote]

Po tvoji logiki tudi delodajalci ne bi nobenega zaposlili, ker tudi delavcu se na delovnem mestu lahko kaj zgodi, pa zopet padajo odškodninske tožbe.

Vse ok, dokler do česa ne pride…Potem pa sopotnica/sopotnik veselo kasira in si po možnosti pozdravi še stare bolezni…
Sem izkusila na svoji koži…pa ni bila ena sopotnica, ki bi jo ,,pobrala,, na forumu, ampak dobra kolegica, ki me je globooooko razočarala…od takrat pa dobro premislim, koga vzamem v avto…čeprav nikoli ne veš, saj človeka, na žalost, spoznaš šele v nesreči…
Tako da, ljudje, pamet v glavo…,,po nesreči je zvoniti prepozno,,…zavedajte se, da ko nekoga kot sopotnika vzamete v avto, ste zanj popolnoma odgovorni, tudi odškodninsko. Se bo kdo našel, pa rekel, da je zavarovano…to je res…in ni v tem problem…najbolj boli, ko vidiš, kako potem oškodovanka/oškodovanec goljufa, si izmišljuje, se laže, samo, da bi čimveč potegnil…sploh če je dobra kolegica/dober kolega, sodelavka/sodelavec…

Zato še enkrat, ljudje, pamet v glavo, prej je treba mislit, potem je prepozno…Pa Bog ne daj…[/quote]

Po tvoji logiki tudi delodajalci ne bi nobenega zaposlili, ker tudi delavcu se na delovnem mestu lahko kaj zgodi, pa zopet padajo odškodninske tožbe.[/quote]
:)))

Iščem nekoga, s katerim bi se lahko vsakodnevno vozila v službo iz sicer iz Postojne v Koper zjutraj in ki bi štartal nekje med 6. in 6.30 iz Postojne..

https://prevoz.org/

Iscem prevoz iz kamnika v Łjubljano, letaliska, Hella. In nazaj. Je kaksen kandidat na razpolago?

Po tvoji logiki tudi delodajalci ne bi nobenega zaposlili, ker tudi delavcu se na delovnem mestu lahko kaj zgodi, pa zopet padajo odškodninske tožbe.[/quote]
:)))[/quote]

v razmislek ima prav
lahko te recimo na zasavski cesti na spolzkem cestišču zanese s ceste, ali kkašen drug vzrok, kjer si kriv….
lahko celo po krivdi sopotnika, ki te na tak ali drugačen način zmoti pri vožnji…. potem te pa ta sopotnik toži za odškodnino… zavarovalnica pa tebe… pol se pa ne boš več smejal ha-ha-haaa

Jaz dam raje kak euoro več, pa sem sam svoj gospodar na cesti in v času

Živjo! Tudi jaz se vsakodnevno vozim iz okolice Celja do Ljubljane (btc), ter nazaj in bi bilo super če bi se našel kdo z enako situacijo. V službi začnem ob 8:00, tako da proti LJ štartam okoli 7:00, nazaj pa se vračam okoli 16:20. Pišite na luka.dc[afna]gmail.com

če bi kdo šel
http://www.redbull.com/hr/hr/events/1331709092439/red-bull-air-race-rovinj

imam še 2 mesti v avtu prosti. — delitev stroškov po dogovoru

Jaz bi šla, pa me ne maraš.

Jaz bi šla, pa me ne maraš.[/quote]

kaj pa imajo € (nižji stroški vožnje) opravka s čustvi (maranjem ) ??? ☺

Pozdravljeni,

Zanima me ali se kdo vozi vsak dan iz kopra v ljubljano okrog cca 6 ure zjutraj? Ter ljubljana koper okrog cca 20ure zvecer? 070359045

Živjo, zanima me, ali se kdo vozi vsakodnevno iz Kamnika v Ljubljano zjutraj okoli 5h in bi delil stroške prevoza?

Rada grem v knjižnico iz DSO. aLI BI ME KDO PELJAL OB PETKIH OB DEVETIH ZJUTRAJ ?

Ja pa prijavite se na prevozi.org. Pokrili boste stroske bencina pa se zasluzili nekaj;)

Pozdravljeni,
Tudi jaz se vozim vsakodnevno Vojnik – Celje – Ljubljana-Stegne ob cca 7:50 in vračam ob cca 15:30. Če ima kdo podobno relacijo naj piše na peter.golob87(at)gmail.com.

LP

Se opravičujem,
napačna ura,
Štartam ob cca 05:50 iz Vojnika in grem iz Ljubljana – Stegne ob cca 15:30. Več informacij peter.golob87(at)gmail.com.

LP

Iščem mlado sopotnico za službo .
Resnično jo bom spoštoval upam da se bova tudi zaljubila na prvi pogled ljubezni .

oj,
Ali se kdo pelje v službo na relaciji Ljubljana -> Nova Gorica (Šempeter) in nazaj? Zjutraj start od 6.00 do 6.30.
piši: irena.kranjec(at)gmail.com

Iščemo sopotnika ali sopotnico za vožnjo v službo na relaciji Nova Gorica-Ljubljana.

Odhod iz Nove Gorice je ob 6.00, v Ajdovščini lahko poberemo ob 6. 20. Vračamo se ob 15.30.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close