Iščem sopotnico/ka za vožnjo v službo
Pozdrav, če se kdo najde, ki se vsakodnevno vozi na relaciji mimo Slovenske Bistrice (Maribora,…) do Graz-a se priporočam za kontakt in skupne vožnje.
mail:[email protected]
PREVOZ – dnevno se lahko vozite z mano od ponedeljka do petka – na relaciji:
* GROSUPLJE – LJUBLJANA:
Odhod: ob 5:45 uri
Prihod (Dolenjka – Zmajski most): ob 6:00 uri
in
* LJUBLJANA – GROSUPLJE:
Odhod (Zmajski most – Dolenjka): ob 15:00 uri
Prihod: ob 15:30 uri
Trenutno na voljo le še 1 prosto mesto!
UGODNO! Možen dogovor za manjše prilagoditve v času in relaciji.
Samo za resne vse info na: [email protected]
Primož, zakaj je zadnji objavljen oglas iz leta 2015? in zakaj novih ne objavlja??
Rad bi spoznal kakšno lustno šoferko da bi me spremljala po poti .
Zjutraj ob 6.55 . potem nazaj 14.00 .
Lahko se tudi vame zaljubi bo še bolje za oba .
Se kdo vsakodnevno pelje na relaciji Brežice – Blanca (Plastoform) – Brežice?
Pozdravljeni,
jaz se dnevno vozim na relaciji CELJE – LJUBLJANA (Šiška-Hipermarket Mercator). Če koga zanima skupna vožnja naj se javi na [email protected].
A gre še kdo po tej relaciji sem študent in bi rabil prevoz predvsem v nedeljo zvečer v Lj in nato v petek popoldne iz Lj v Nm?
Lp
išče se sopotnik/sopotnica za skupen prevoz v službo na relaciji Slov. Bistrica (Slovenske Konjice, Tepanje) – Ljubljana. Odhod iz Tepanja ob 5.45, iz Ljubljane (Dunajska, Vojkova) okoli 15. ure.
Živjo.
Iščem sopotnico-sovoznico za skupno pot na delo in sicer na relaciji Vipava – Ljubljana (Dunajska). Urnik dela od cca 8h – 16h.
Če je kakšna iz Nove Gorice, Ajdovščine ali Vipave, ki bi se bila pripravljena skupno voziti naj se mi oglasi na mail: [email protected]
LP
Še je aktualno?
Pozdravljena,
moje ime je Janko. Tvoj oglas za vožnjo proti Ljubljani sem opazil na Med Over.
Štartam iz Šempetra ob 6.00 iz Ljubljane pa grem ob15.00.
Če hočeš se lahko dogovorima za skupno vožnjo. piši na mail: [email protected]
Sodrazica-Ljubljana.Odhod 5.45.Iz Lj od 15 do 15.30.Center Lj.Pusti meil ali tel.st.
Forum je zaprt za komentiranje.